Flightsim

Σε αυτή την διεύθυνση http://www.tweaksrus.com/ υπάρχουν οι XTreme-G 81.82.v2 drivers για κάρτες γραφικών της Nvidia. Είναι βελτιωμένοι Forceware για προγράμματα που χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες μνήμης της κάρτας γραφικών για textures. Στο σύστημα μου (Athlon XP 2.6->2.9, Abit NF-7S, 1Gb Ram, Geforce 5900 XTV) και με FS2004 και LOMAC είδα αισθητή μείωση στο stuttering (σε συνδυασμό με το PCI Latency Tool v2.0)
 
Παρά την καθυστέρηση και τις ανησυχίες των απανταχού simmers, φαίνεται ότι η Microsoft θα κυκλοφορήσει τα ερχόμενα Χριστούγεννα τη νέα έκδοση του Flight Simulator!

Η ειδηση αποκαλύφθηκε στο Consumer Electronics Show του Λας Βέγκας.

Κάποια screenshots που έχουν κυκλοφορήσει μπορείτε να τα δείτε εδω (τοπία κυρίως, δυστυχώς, πιλοτήρια μάλλον αργότερα)
http://www.fsplanet.com/fsplanet_com_fsx.htm

Άντε, παραδοσιακά κάνω αναβάθμιση στα πισιά μου με κάθε νέα έκδοση FS. Και αυτή άργησε :D
 
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο yoke φθηνότερο από το CH Flight Sim Yoke USB;
 
Boithia !!

lipon, tha me bgalete gia entelos malaka kai ilithio, to ksero. :oops:

pira enan kainourio PC, kai epitelous eho tora tin dinatotita na asholitho me to ergalio (FS2004). To problima pou eho einai, oti den katalabeno po mporo na katebaso diafora aeroplana i aerodromia apo to internet.

brika ena oraio 737 tis OA, episis merika ellinika aerodromia, alla den ksero pos na ta katebaso. ekana prospathia, tipota :cry:
 
Kaταρχάς κατεβάζεις το αρχείο .zip του αεροπλάνου (πχ ΟΑ 737-400).Σε αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω πως γίνεται,είναι ανάλογα με την σελίδα-παροχέα του αεροπλάνου.Έπειτα πάς και ανοιγεις την περιοχή που είναι εγκατεστημένος ο εξομοιωτής (συνήθως είναι C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9).Έπειτα ανοιγεις τον φάκελο "aircraft" και αποσυμπιέζεις ΕΚΕΙ το .zip με τα αρχεία του φακέλου που κατέβασες.

Ελπίζω να βοήθησα.
 
akribos auto ekana, alla dystihos tipota :cry:
 
Tότε παίζει η περίπτωση να έχεις κατεβάσει απλά "βάψιμο" και όχι όλο το αεροπλάνο.Σε αυτή την περίπτωση διάβασε το readme του αρχείου που σου λέει σε ποιό ακριβώς αεροπλάνο "πατάει" το βάψιμο,και συνήθως σου λέει και πού να το βρείς.
 
Παιδιά ΣΟΣ!!!
Υπάρχει κάποιος που να έχει το ATR42 ή το ATR72 των Ο.Α. για FS2004;Το μοντέλο που έχω βρεί έχει πρόβλημα στα όργανα...
Και ακόμα κάτι...έχει κανείς κανένα Boeing 737 (δε με νοιάζει ποιο μοντέλο) των Ο.Α. που να έχει virtual cockpit;Όλα που έχω κατεβάσει δεν έχουν.Ή τουλάχιστον να έχει repaint για τα ήδη υπάρχοντα του παιχνιδιούτα οποία έχουν virtual cockpit "απο την μάνα τους"
 
Top