Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Πολύ πιθανόν αν δεν γίνει δουλειά, να δοκιμάσω την έκδοση του 2004. Πάντως ρε 'σεις πόσο ισχυρό να το κάνουμε το μηχάνημα, από τη στιγμή που θα σκάσουμε τόσα χρήματα για την αναβάθμιση και μετά βγάλει η Microsoft πιο απαιτητικό τίτλο? Τι να πω, τέτοιος πονοκέφαλος δεν μου έχει ξανατύχει, ελπίζω από αύριο να βγάλω κάποια άκρη.
Θα σας κρατήσω ενήμερους, για να ξέρει αν βρεθεί κάποιος κακομοίρης σαν εμένα στη θέση μου.

FILE OYZO
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΣ ,ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΕΛΕΙΑ.ΤΟ 2004 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ADD-ONS ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟ FSX.ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙΣ.ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΟΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΖΗΤΑ ΤΗΝ

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.ΤΟ FLIGHT SIMULATOR Δ Ε Ν ΕΙΑΝΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

LAKIS72":e7k48ak9 said:

σε παρακαλω μην μηλας με κεφαλαια, γτ ειναι σαν να φωναζεις, ενταξει?
ωντος δεν ειναι παιχνιδι το FS.

Α στα Βιβλιωπολεια Παπασωτηριου πουλανε πολλα add ons για FS απο 25 ευρω μεχρι 30 κατι νομιζω. εχει πολλα A380, Boeing 7E7 Traffic και αλλα πολλα. Μπορειτε να τα επικευτηται και απο την ιστοσελειδα του.

TELIKA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΝ ΛΑΘΟΣ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ

LAKIS72, μην εξάπτεσαι. Διάβασε καλά τι σου είπαν ή διάβασε και εδώ όπου λέει:

Μη γράφετε τα μηνύματα ή τους τίτλους των θεμάτων που ανοίγετε με κεφαλαία γράμματα. Η γραφή με κεφαλαία σημαίνει ότι αυτός που γράφει, φωνάζει προς τους αναγνώστες. Παράλληλα, δυσκολεύει και την ανάγνωση του μηνύματος.

για addons και για να μην ξοδεύεστε υπάρχουν και τα torrents...
το φς2004 έχει τόσες βελτιώσεις και πρόσθετα που αυτή τη στιγμή το fsx φαίνεται παιδικό μπροστά του, τουλάχιστον για Ελλάδα.

LAKIS72":13iv46kp said:

Παντως η ιδια η Microsoft το εχει σαν Microsoft Games :P

leandros":1xvakobt said:
για addons και για να μην ξοδεύεστε υπάρχουν και τα torrents...
το φς2004 έχει τόσες βελτιώσεις και πρόσθετα που αυτή τη στιγμή το fsx φαίνεται παιδικό μπροστά του, τουλάχιστον για Ελλάδα.

το μονο που εχω βρει ειναι το FS2004_Just_Flight_Boeing_777_Professional αμα καποιος βρει κανα αλλο ας με ενημερωσει. (Πανυγυριζω τον εξωτερεικο μου 320 gb)

B737 PΜDG
Flight one software ATR-72
Aerosoft software

και πολλά άλλα καλούδια από τόρεντς...

Ναι ρε παιδιά, συμφωνώ ότι δεν είναι παιχνίδι, σχήμα λόγου ήταν. Μερικοί φανατικοί gamers θα το έβρισκαν απίστευτο βαρετό, αλλά για εμάς που έχουμε μεράκι, είναι κάτι σαν εκπαιδευτικό εργαλείο.
Πραγματικά αν είχα τα χρήματα θα τα έδινα για πραγματικά μαθήματα και σε επαγγελματικούς προσομοιωτές και σε κανονικά αεροπλάνα.
Τεσπά, όπως είπα θα δω τι θα γίνει αύριο και αν όντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μηχάνημα μου θα στραφώ στo FS9 όπου εύχομαι να μην έχω τα ίδια προβλήματα. Τι στην ευχή ρε παιδιά, δεν είναι και ο υπολογιστής μου του πεταμού!
Ψάχνω να βρω όμως ένα demo του FS9 και δεν βρίσκω. Ξέρετε από που μπορώ να το κατεβάσω?