Flightsim

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ouzo απ'οτι θυμάμαι για το FS2004 η Microsoft δεν είχε βγάλει demo...το FSX είναι η πρώτη έκδοση που κυκλοφορεί και ως demo...αν κάνω λάθος διορθώστε με...

Τέλος καλό, όλα καλά με το παιχνίδι! Το δισκάκι ήταν προβληματικό όπου και πήγα και το άλλαξα! Μια χαρά όλα, καλές μου πτήσεις! :D

w

psaxno na vro ena 757 fia to fs2004-fs9,ala me sound panel ktl,diladi etimo giati den xero na ftiaxno.
Exi kapios na dosi kanena link opou mpor na to katebaso>?

Re: w

pilot767":7qpriqc7 said:
psaxno na vro ena 757 fia to fs2004-fs9,ala me sound panel ktl,diladi etimo giati den xero na ftiaxno.
Exi kapios na dosi kanena link opou mpor na to katebaso>?
Αν θελειs να περιμενεισ το 757 που θα βγει μεχρι τελοσ του μηνα ,θα κοστιζει γυρω στα 40 ε και θα ειναι διαθεσιμο στου παπασωτηριου.Τωρα για freeware κοιτα στο avsim.com αν και πιστευω δεν θα βρεισ στο συγκεκριμενο κατι καλο

pilot767 πήγαινε εδώ:
http://www.projectopensky.com/downloads-index.php

έχει 757 200άρια και 300άρια χωρίς να πληρώσεις μία σε άπταιστη ποιότητα.

Πρέπει όμως να κατεβάσεις χωριστά πανελς και ήχους.
Κάτσε φτιάξτο μόνο σου, είναι πανεύκολο. Μεταφορά φακέλων κάνεις, τόσο απλά. Αλλιώς ακουμπάς 40 ευρώ.. Διαλέγεις και παίρνεις

"Ψηνεται" κανεις να φτιαξουμε General Aviation pack για Ελλαδα?

Παρατηρα οτι General Aviation Traffic για Ελλαδα δεν υπαρχει πολυ, τι θα λεγατε να φτιαξουμε ενα πακετακι που να περιλαμβανει αεροσκαφη, αεροδρομια που λειπουν, κλπ. Το ξεκινησα μονος μου αλλα ειναι πολυ δουλεια για ενα μονο ατομο.

gpktm":226bycds said:
"αεροδρομια που λειπουν, κλπ. Το ξεκινησα μονος μου αλλα ειναι πολυ δουλεια για ενα μονο ατομο.

Αεροδρόμια δεν νόμίζω να λείπουν. Η HSP με το Base και τα επιμέρους αεροδρόμια καθώς και η GAP με τα δικά της καλύπτουν όλα τα αεροδρόμια που υπάρχουν στον Ελλαδικό χώρο, μαζί με αρκετά ΖΖΖΖ.

ναι από terrain & airports είμαστε καλά. Τράφικ και ανάδειξη πόλεων ίσως θα τα μια καλή κίνηση!