Gulf Air

• Thread starter Thread starter fotis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Τι γνώμη έχετε για την Gulf Air?

ναι μπορείς.

Falcon Gold λέγεται η νέα premium θέση που 'ενώνει' την first με την business σε μια ενιαία (όχι ότι αφορά το Α319 της Αθήνας). Δύσκολος ο ανταγωνισμός από τα κοράκια του Κόλπου...

http://www.gulfair.com/English/intheair ... Seats.aspx

Re: Τι γνώμη έχετε για την Gulf Air?

Την <<καταπιαν>> οι qatar,emirates,etihad.Μεχρι πριν τεσσερα χρονια κατι εκανε,κυριως οσον αφορουσε το θεμα τιμης σε προορισμους της Ασιας.Οταν αποφασισαν να αυξησουν τις τιμες μετα τη ιδρυση της etihadνομιζω εχασαν το παιχνιδι.Σιγουρα ηταν και ειναι μια αδιαφορη κλασσικη αραβικη εταιρεια περασμενης δεκαετιας,με καλο δεικτη ασφαλειας,παλια αεροσκαφη,συχνες καθυστερησεις,αλλα πολυ καλο φαγητο και ενα μικρο συμπαθητικο αεροδρομιο.Στο παρελθον πετουσα παρα πολυ συχνα μαζι τους,ειχα πετυχει πολλες φορες ελληνικα μελη στο πληρωμα αλλα γενικα το σερβις στην οικονομικη ηταν απιστευτα αργο.

Gulf Air news

Αύξηση κεφαλαίου κατά $1 δις αποφάσισε η κυβέρνηση του Μπαχρέιν για την παραπαίουσα αεροπορική του...
:arrow: Reuters

Aν ήταν ευρωπαϊκή, θα είχε ήδη κλείσει...

:shock: 8)
Gulf Air is to launch four-times weekly flights to Kabul from this June, claiming to be the first “full service scheduled commercial carrier” in the Middle East to serve the Afghan capital.

The flights will commence on June 15 using A320 aircraft, offering 16 Falcon Gold business class seats and 120 in economy.
Μ' αρέσει που θα έχουν και business class. Kατα τα άλλα, τις ευχές μας για ασφαλείς πτήσεις. 8)
:arrow: Business Traveller

Η εταιρεία ανακοίνωσε λόγω χαμηλής πληρότητας (μάλλον δεν θέλουν να αναφερθούν στα προβλήματα της χώρας) διακόπτονται μέχρι 6 Ιουνίου τα δρομολόγια για Αλεξάνδρεια, και μέχρι 31 Μαΐου τα δρομολόγια προς Βυρηττό.
Επίσης οι πτήσεις για Ιράν και Ιράκ έχουν διακοπεί μέχρι 31 Μαρτίου.
Εύχομαι να μην έχουμε προβλήματα με το δρομολόγιο της Αθήνας.

Κάτσε μη φτάσουμε όντως στην κατάσταση της Αιγύπτου και των γύρω χωρών.... Αλλά ως τότε δε βλέπω το λόγο, ΚΑΤΙ πρέπει να κρατήσυνε κι αυτοί για να βγάζουν τα έξοδά τους....

Από 15 Απριλίου επαναδραστηριοποιούνται οι πτήσεις της εταιρεία από Μπαχρέιν για Βαγδάτη, Ερμπίλ, Μασχάντ, Μπάρσα, Νατσάφ, Σιράζ, Τεχεράνη.

παιδια καλησπερα σας.ειμαι νεος στο φορουμ,''τρελος'' με τα αεροπλανα,και οποτε με παιρνει οικονομικα,κανω τα ταξιδακια μου στο εξωτερικο,με το να εκμεταλλευομαι τις -κατα καιρους- χαμηλες τιμες των αεροπορικων εταιρειων.ειμαι μικρος σε ηλικια,μολις 20,φοιτητης και ταυτοχρονα αθλητης,και εχω επιλεξει οτι το να ξοδευω τα χρηματα μου σε ταξιδια,ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να τα ξοδευω σε αλλα ανουσια πραγματα.Ευτυχως 'η δυστυχως,απο μικρος ημουν στα αεροπλανα για ταξιδια,απο 1,5 χρονων που εκανα το πρωτο ταξιδι με τους γονεις μου στο βερολινο,εχω γυρισει αρκετη ευρωπαικη εκταση για τα δεδομενα της ηλικιας μου.Επισης,λογω του οτι ειμαι φοιτητης στην αθηνα ενω η πατριδα μου ειναι η θεσσσαλονικη,εχω πολλη συχνη επαφη με τις πτησεις SKG-ATH και αντιστροφα.
Στο θεμα τωρα,μετα απο πολυωρη περιηγηση στο σαιτ,αποφασισα να εγγραφω γιατι ειδα οτι το φορουμ ειναι γεματο απο καλοσυνατους ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο ''παθος'' με μενα...στις 18 του αυγουστου λοιπον φευγω για ντουμπαι απο αθηνα μεσω μπαχρειν με την gulf air.δεν εχω ταξιδεψει ξανα με την εν λογω εταιρεια αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα πολλα θετικα σχολια...βεβαια θα μου πειτε,''πας στο ντουμπαι ρε φιλε και χαλιεσαι επειδη μερικοι ανωνυμοι εγραψαν καποια αρνητικα σχολια για την gulf air (κυριως ξενοι στο quality airlines)????" δεν ειναι οτι χαλιεμαι,απλα επειδη μου αρεσει να ξερω τι να περιμενω σε θεματα ταξιδιου,θα ηθελα μερικες πληροφοριες για την gulf air απο καποιον που εχει ταξιδεψει ''μαζι της'' για ντουμπαι.
Υ.Γ. Aν ειχα την δυνατοτητα επιλογης,θα εκλεινα εισητηρια με την fly emirates η την qatar,αλλα η gulf ειχε τα εισητηρια 170 ευρω πιο φθηνα,ενα ποσό το οποιο δεν ειναι διολου αμελητεο για ενα αεροπλανο που τελικα την ιδια δουλεια θα σου κανει.(τουλαχιστον ετσι θεωρω).
Συγγνωμη αν σας κουρασα στο πρωτο μου ποστ.

γεια σου DIMITRISCH ,καλως ηρθες στο φορυμ , ως παλαιοτερη κ πρωην ιπταμενη για την Gulf Air k xωρις να ευλογω τα γενια μου κ με αντικειμενικοτητα θα σου πω οτι ειναι μια πολυ αξιολογη εταιρεια παγκοσμιου φημης, μακραν με διαφορα απο τις ελληνικες, πολυ καλη εξυπηρετηση - με ενδιαφερον,πολυ καλο catering ,αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο, εξαιρετικης καταστασης αεροσκαφη κ μιλαω μηχανικα κ οχι εμφανισης τωρα αν το αεροσκαφος μυριζει η κατι εχει σπασει στην lavatory ειναι απο τους επιβατες απο ολη την Ασια που εξυπηρετει σε μεγαλυτερο ποσοστο(οπως κ η Εmirates,etc) εργατες κ ανιδεη πως λειτουργει ενα αεροσκαφος k οχι απο αμελεια των υπευθηνων.! Γενικα οπου υπαρχει καφαλαιο να μην φοβασαι. δεν νομιζω να πεταξεις με 320 αλλα αυτο που εχουν βαλει ακουσα ειναι καλο . τωρα δεν νομιζω να εχεισ την δυνατοτητα να δεις ταινεια η κατι τετοιο - αυτα τα παρεχει η emirates για αυτο ειναι κ πιο ακριβη αλλωστε...σε αυτη την περιπτωση τι να σου πω παρε τον υπολογιστη σου η την μουσικη σου! κ δεν ειναι μεγαλη πτηση. Καλη διαμονη κ καλη πτηση! :)

vani6 σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου,ησουν σαφεστατη!η αληθεια ειναι οτι με ανακουφισες λιγο γιατι πρωτη φορα βγαινω εκτος ευρωπης και δεν θα ηθελα να αρχισει (η να τελειωσει) το ταξιδι με μια ασχημη αεροπορικη εμπειρια...οσο για τις ταινιες και τις μουσικες,τα θεωρω περιττες πολυτελειες αφου ποτε μου δεν μπορεσα να συγκεντρωθω και να δω ταινια σε αεροπλανο,παρ'ολο που ειμαι σινεφιλ!αυτο που με ενδιεφερε ειναι η ασφαλεια (ουσιαστικη και ψυχολογικη) που σου προσφερει η εταιρεια.π.χ οταν ταξιδευω με aegean αισθανομαι ασφαλης,ενω με την ολυμπιακη κανω παντα τον σταυρο μου για να βρω την βαλιτσα μου μετα απο καθε πτηση!
ΥΓ. πηγαινω με 320,γυρναω με 330. :)