παιδια καλησπερα σας.ειμαι νεος στο φορουμ,''τρελος'' με τα αεροπλανα,και οποτε με παιρνει οικονομικα,κανω τα ταξιδακια μου στο εξωτερικο,με το να εκμεταλλευομαι τις -κατα καιρους- χαμηλες τιμες των αεροπορικων εταιρειων.ειμαι μικρος σε ηλικια,μολις 20,φοιτητης και ταυτοχρονα αθλητης,και εχω επιλεξει οτι το να ξοδευω τα χρηματα μου σε ταξιδια,ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να τα ξοδευω σε αλλα ανουσια πραγματα.Ευτυχως 'η δυστυχως,απο μικρος ημουν στα αεροπλανα για ταξιδια,απο 1,5 χρονων που εκανα το πρωτο ταξιδι με τους γονεις μου στο βερολινο,εχω γυρισει αρκετη ευρωπαικη εκταση για τα δεδομενα της ηλικιας μου.Επισης,λογω του οτι ειμαι φοιτητης στην αθηνα ενω η πατριδα μου ειναι η θεσσσαλονικη,εχω πολλη συχνη επαφη με τις πτησεις SKG-ATH και αντιστροφα.
Στο θεμα τωρα,μετα απο πολυωρη περιηγηση στο σαιτ,αποφασισα να εγγραφω γιατι ειδα οτι το φορουμ ειναι γεματο απο καλοσυνατους ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο ''παθος'' με μενα...στις 18 του αυγουστου λοιπον φευγω για ντουμπαι απο αθηνα μεσω μπαχρειν με την gulf air.δεν εχω ταξιδεψει ξανα με την εν λογω εταιρεια αλλα ψαχνοντας στο ιντερνετ δεν βρηκα πολλα θετικα σχολια...βεβαια θα μου πειτε,''πας στο ντουμπαι ρε φιλε και χαλιεσαι επειδη μερικοι ανωνυμοι εγραψαν καποια αρνητικα σχολια για την gulf air (κυριως ξενοι στο quality airlines)????" δεν ειναι οτι χαλιεμαι,απλα επειδη μου αρεσει να ξερω τι να περιμενω σε θεματα ταξιδιου,θα ηθελα μερικες πληροφοριες για την gulf air απο καποιον που εχει ταξιδεψει ''μαζι της'' για ντουμπαι.
Υ.Γ. Aν ειχα την δυνατοτητα επιλογης,θα εκλεινα εισητηρια με την fly emirates η την qatar,αλλα η gulf ειχε τα εισητηρια 170 ευρω πιο φθηνα,ενα ποσό το οποιο δεν ειναι διολου αμελητεο για ενα αεροπλανο που τελικα την ιδια δουλεια θα σου κανει.(τουλαχιστον ετσι θεωρω).
Συγγνωμη αν σας κουρασα στο πρωτο μου ποστ.