spotterakis
Concorde-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- EZY
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
"Έπεσα" πάνω σε αυτή τη νέα λόκο αλβανική εταιρεία, η οποία υποθετικά θα ξεκινήσει πτήσεις από Απρίλιο προς Θεσσαλονίκη από τα Τίρανα. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο πινακάκι με τους προορισμούς (chi siamo) (στο destinazioni έχουν και την Αθήνα). Οι πτήσεις θα γίνονται με 2 μισθωμένα Α-320 στην κλασική βερσιόν των 180 θέσεων..Λεπτομέρειες ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί. Δεν ξέρω εάν είναι εταιρεία-φάντασμα ή πρόκειται για σοβαρή προσπάθεια,αλλά οι διμερείς συμφωνίες επιτρέπουν την έναρξη πτήσεων σε μια οποιαδήποτε αλβανική εταιρεία;κι αν ναι, τόσο καιρό γιατι δεν πετάει η Albanian airlines ή Belle Air στη Θεσ/νίκη, η οποία κάποτε είχε και αυτή πρόθεση να πετάξει Ελλάδα..(με την πρόθεση έμεινε..)..
Προς το παρόν το σάιτ δεν είναι ενεργό και λειτουργεί μόνο στα ιταλικά (ακούγεται ότι πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται πρώην στελέχη της πολύπαθης myair)..
Eάν τελικά ξεκινήσει μακάρι να έρθει και Θεσ/νίκη να προσφέρει μια γρήγορη εναλλακτική για Αλβανία..Και μη μου πείτε ότι δεν θα πιάσει γιατί είναι κοντινή η απόσταση από εδω, διότι κ από τον Ιταλικό βορρά δεν είναι μακριά αλλά σκοτώνονται ΑΖ/ΑΡ,Belle air, Albanian Airlines..(αν και ενα 180 Α-320 είναι πολύ μεγάλο για αρχή..)
http://www.starairways.al/
Στο chi siamo-flotta δείτε τα Α-320
Υ.Γ. όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και το όλο εγχείρημα ας μας διαφωτίσει..
Προς το παρόν το σάιτ δεν είναι ενεργό και λειτουργεί μόνο στα ιταλικά (ακούγεται ότι πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται πρώην στελέχη της πολύπαθης myair)..
Eάν τελικά ξεκινήσει μακάρι να έρθει και Θεσ/νίκη να προσφέρει μια γρήγορη εναλλακτική για Αλβανία..Και μη μου πείτε ότι δεν θα πιάσει γιατί είναι κοντινή η απόσταση από εδω, διότι κ από τον Ιταλικό βορρά δεν είναι μακριά αλλά σκοτώνονται ΑΖ/ΑΡ,Belle air, Albanian Airlines..(αν και ενα 180 Α-320 είναι πολύ μεγάλο για αρχή..)
http://www.starairways.al/
Στο chi siamo-flotta δείτε τα Α-320
Υ.Γ. όποιος γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και το όλο εγχείρημα ας μας διαφωτίσει..