Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μήπως να περιμένουμε να έρθει πρώτα το αεροπλάνο;; ίσως τότε να έχουμε και περισσότερες νέες πληροφορίες..

Καλά,σοβαρά το λες;Ποιες προσλήψεις λέγεται ό,τι κάνει τότε;Το αφος χρειάζεται για να εκδοθεί άδεια πτητικής εκμετάλλευσης,όχι για να ιδρυθεί εταιρεία.

δεν εννοούσα να έχουμε πληροφορίες για την ίδρυσή της..τεσπα..

Για ποιο πράγμα τότε μιλάς;Θα φέρει αεροσκάφος χωρίς να έχει γραφεία ή/και χωρίς να έχει ιδρυθεί;

Καλησπέρα & από εμένα ....

Χωρίς να γράψω πολλά θα σας παραπέμψω σε αυτό το link :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=dCV-vcUC ... ture=share
Προσωπικά θεωρώ πολλές ασάφειες.
Διαπιστώνω μια συνέντευξη σε έναν άνθρωπο μόνο με όνειρα και όχι αποφασιστικότητα και δυναμισμό κάτι λείπει (δεν ξέρω τι αλλά.....)

Στηρίζω την προσπάθεια αυτή .......αλλά ....

Επίσης τα πληρώματα έπρεπε να έκαναν εκπαίδευση που μάλλον δεν κάνουν.Επίσης είπαν πως τέλη Οκτώμβρη τα αεροπλάνα θα ήταν έτοιμα....που είναι;Σε λίγο υποτίθεται πετάνε.Όσο για την συνέντευξη είναι σαν να ακούω έναν ονειροπόλο,μιλάει στον ενεστώτα "πετάμε για Ιταλία,παίρνουμε γεωργικά προϊόντα στο εξωτερικό.....χωρίς καν να έχει αεροπλάνα και πάνω από όλα ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑ" :thx: :thx:
Ελπίζω να βγω ψεύτρα αλλά ......μάπα το καρπούζι.Τα παιδιά μόνο να προσέξουν τι κινήσεις που θα κάνουν γιατί ακόμα και αν φέρει αεροπλάνα και να καταφέρει να πετάξει μετά από την συνέντευξη που είδα αμφιβάλλω για πάρα πολλά........
Τέλος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ραλάκη κατέθεσε τα χαρτιά την 1η Σεπτέμβη 2012 και θα έπαιρνε τρεις μήνες να βγει η άδεια,οπότε την 1η Δεκένβρη πρέπει να έχει βγει η άδεια από την ΥΠΑ,θα δούμε λοιπόν.
ΥΓ
Πριν πέσουν να με φάνε μερικοί δείτε τις ανακοινώσεις της HELLENIC για τα ταξίδια στην Νέα Υόρκη.(2010)
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=126918
Λόγια παχιά και όπως λέει ο λαός με τα πολλά λόγια που λέμε θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη.

Κάτι δε μου αρέσει εδώ. Κανονικά ΦΕΚ δημοσιεύει κάθε εταιρία με την ίδρυση της. Όλα τα υπόλοιπα, ακολουθούν μετέπειτα,κατόπιν ιδρύσεως της.

Μπορεί να έχει ιδρυθεί εδώ και καιρό με άλλη επωνυμία. Γι' αυτό ρώτησα εδώ και καιρό αν γνωρίζει ΑΦΜ και πλήρη επωνυμία κάποιος που έχει λάβει πρόταση ή έχει υπογράψει σύμβαση

Έχω τήν εντύπωση ότι κάποιος μάς παρακολουθεί.Hello,Big Brother! Μάς(σάς) βολιδοσκοπούν παίδες και κόρες. Έχω αρχίσει και απορώ. Οι προβολές ανεβαίνουν ανησυχητικά.Τι έχει αυτή η εταιρεία; Μέλι; Μυστήριο; Υπόσχεση; ή All of the above? Μού φαίνεται ότι με τον ανάδρομο Ερμή πού δημιουργεί καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία δεν βγάζουμε άκρη.Δεν πρέπει να υπογραφεί τίποτα.Και κατά μία έννοια αυτό είναι καλό,για να βγούν κι άλλες λεπτομέρειες στη φόρα.Όσο για τις εκλείψεις...δύσκολα τα πράγματα και λίγο άγονο το περιβάλλον!

Είσαι φοβερός,φοβερή αστρολογική ανάλυση χαχαχαχαχα,παίζει ρόλο και η έκλειψη που έγινε στον σκορπιό για αυτό και οι καθυστερήσεις :P