Hellas Airlines!

• Thread starter Thread starter pilotathens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ok λοιπόν ας μάθετε μερικά νέα και αποφασίζετε αν και τι πιστεύετε . Ο Ραλακης λέει ότι ειναι...ήταν πιλότος στην Delta Airlines στο 747 ..η Delta μόλις πρόσφατα με την εξαγορά της NWA απέκτησε Β747. Στο database της FAA δεν υπάρχει πιλότος Ραλακης παρά μόνον Ο Ραλακης A&P μηχανικός . Θα το αφήσω ως εδώ και θα συνεχίσω αργοτερα όταν αρχίσει να γίνεται προκλητικός .

Jetoulas":jy2m9fyp said:
..η Delta μόλις πρόσφατα με την εξαγορά της NWA απέκτησε Β747.

Kι όμως η Delta είχε 5 747-132 (Ν9896, Ν9897, Ν9898, Ν9899 και Ν9900) από το 1970 εως το 1975 που τ' αντικατέστησε με τα L-1011. Από τη NWA το 2009 πήρε άλλα 28 (12 -200άρια τα οποία τα έδωσε στη Kalitta για cargo και 16 -400άρια που τα χρησιμοποιεί).

Αν ο Ραλάκης ήταν πιλότος από το 2009 εως σήμερα ή μηχανικός , μόνο αυτός το ξέρει.

Η παρέμβασή μου ειχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, προς αποκατάσταση της αεροπορικής ιστορίας...

Αφού είμαι κουραστική θα ξαναγράψω για την εταιρεία όταν θα ανοίξει, δηλαδή ποτέ αχαχαχαχαχαχα πιστεύω να ικανοποιήθηκες τώρα ALEX 96 χαχαχαχαχα.
:laola:

XXX":3qu83c3v said:
Φίλε GP707 αυτό δείχνει προχειρότητα από μεριά τους δεν δικαολογεί με τίποτα την στάση τους.Δεν ήξεραν τι θα συναντήσουν ;Πως ξεκινάνε έτσι;
Σαφέστατα και συμφωνώ μαζί σου. Για κάποιον που υποτίθεται ότι θέλει να ανοίξει μια αεροπορική εταιρία και είναι και του χώρου, δεν δικαιολογείται να μην γνώριζε εκ των προτέρων.
Όσο αφορά τον Ραλάκη, εγώ έχω διαβάσει επανειλημμένα ότι ήταν Κ1 στη Southwest (και άρα σε 737). H Delta και τα 747 (τύπος που όντως είχε η εταιρία) από που προέκυψαν;

θα ξαναγράψω για την εταιρεία όταν θα ανοίξει,
Μάλλον δε μπορείς να αντιληφθείς ό,τι δε σου είπα να μη γράφεις αλλά έκρινα το τι γράφεις.Ίσως να μη σου είναι εύκολο,δε πειράζει.
Στο database της FAA δεν υπάρχει πιλότος Ραλακης
Καλέ,πλάκωσε το NCIS στο airliners;Είναι δημόσια αυτή η βάση δεδομένων;
Φίλε,Γιώργο,θα διαφωνήσω:Το να είσαι πιλότος δε σημαίνει ό,τι ξέρεις να ιδρύσεις ή/και να διοικήσεις μια εταιρεία.Κάποιες φορές οι πιλότοι σφάλλουν σε αυτό νομίζοντας πως τα ξέρουν ή μπορούν να τα κάνουν όλα.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΙΡΛΑΙΝΣ τέλος... Μόνο εικονικά βέβαια υπήρχε σαν εταιρεία.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Τι ακριβώς εννοείς;Δε μας το κάμεις λίγο πιο λιανά;

Απο πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι ΤΕΛΟΣ!?

Όχι Alex96 δεν θα στο κάμω πιο λιανά.

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

ΜΗ!ΜΗ το κάνεις αυτό!Η Ανθρωπότητα αγωνιά!Ο πλανήτης κρέμεται από τα χείλη σου!Σε παρακαλούμε!