Hellas Jet news !

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όταν λές ¨προάλες¨ τι εννοείς? Πες μας να ξέρουμε πότε αν και δεν εχω ακούσει κάτι αλλιως θα το αναφέραμε στην αναλογη ενοτητα! :bash:

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??

ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΑ163 ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ!
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΞΑΝΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Edited: Η χρήση κεφαλαίων δεν επιτρέπεται. Υπάρχει η "επεξεργασία" όταν θέλουμε να προσθέσουμε κάτι στο post μας!

Η δυσπιστία μου έγκειται στο γεγονός πως μετα απο αυτα που συμβαίνουν τον τελευταιο καιρο στις ΟΑ με τα "Χολαδικα" (SIC) θα μαθαιναμε κάτι σιγουρα και απ οτι βλεπω δεν υπαρχει τετοια δημοσιευση

Re: ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??

futurepilot":3f0spdny said:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ!

Ετσι συνηθιζεται να γινεται runway vacate με gear down and locked... Το περιεργο θα ηταν να ειχε βγει απο τον διαδρομο χωρις τους τροχους....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

οκ...

αν δεν εγινα κατανοητος εννουσε οτι καποιο μερος απο το σκελος προσγειωσης συνεχιζε να κουρευει το γρασιδι ....εκτος διαδρομου...κατα την φαση που εβγαινε απο αυτον.

ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ τους τροχους απο το παραθυρο? Ελεος ρε παιδια, πια ...

seven4seven":a75haib7 said:
ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ τους τροχους απο το παραθυρο? Ελεος ρε παιδια, πια ...

:banana: :thx: :thx:

Να σαι καλά seven4seven..είπες το καλύτερο..!!!!
Ναι,έφευγαν μόνοι τους όπως στις ταινίες.....!!!! :lol:

Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο?

Ο τίτλος λέει "Hellas Jet news !", αλλά μόνο news δεν διαβάζουμε. Τέλος off topic εδώ!!!

Σήμερα πετάει για HJ το Α320 της VIA (LZ-MDM) με προορισμό το FCO. Τσαρτεράδικο με φιλάθλους του Ολυμπιακού.