Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
oat_student αυτό με την Mangal ήταν ένα lease για 2 μήνες μόνο στα τέλη του 2007 με αρχές 2008..
Κάπου αλλού είναι τώρα το DIE..
Οσο για το TIB, υπάρχει κάποιος να μας πει αν τελικά χτες ήρθε όντως στις 14:50 που το έδινε; Γιατί το A56 από τις 7:30 το πρωί που κοίταξα σήμερα ήταν άδειο..

Τελικά δε γύρισε πίσω και γι αυτό δεν το βλέπεις στο Α56.
Πήγε καλά και το κράτησαν οι Φινλανδοί για άλλα 3 routes HEL-ΗΚΤ-ΗEL.
Αύριο βράδυ κατά τις 23:00 φεύγει άλλο ένα για CPH για να κάνει 2 ή τρεις φορές το CPH-RAI-CPH.
Ηταν καιρός κάποια παιδιά-επαγγελματίες που δουλεύουν εκεί να γνωρίσουν το τι σημαίνει σοβαρό charter δρομολόγιο και να γνωρίσουν τροπικούς προορισμούς και όχι μόνο πτήσεις Ηaj.

Chris":35qcvtcq said:
...Πήγε καλά και το κράτησαν οι Φινλανδοί για άλλα 3 routes HEL-ΗΚΤ-ΗEL...
Έχω την εξής αποροία:
Η διάρκεια της πτήσης HEL-HKT είναι περίπου 10 ώρες. Αν προσθέσουμε και 2 ώρες πριν την πτήση και περίπου 45 λεπτά με μία ώρα μετά που εργάζεται το πλήρωμα, φτάνουμε τις 13 περίπου ώρες.
Τι περιθώρια ξεκούρασης έχει το πλήρωμα για την πτήση της επιστροφής;
Δεν νομίζω ότι περιμένει άλλο πλήρωμα στο ΗΚΤ για να "αναλάβει" την πτήση της επιστροφής, ούτε ότι το πλήρωμα που πήγε θα επιστρέψει με έξοδα της εταιρείας με άλλη πτήση.

Και απο τη Νεα Υορκη να πεταει η εταιρεια εχει πολυ δρομο μπροστα για να γινει εταιρεια.Απ'οτι ενημερωθηκα εγινε προσπαθεια να στειλουν Ιορδανους συναδελφους στο Πουκετ για να αλλαζουν τα πληρωματα απο το Ελσινκι αλλα οταν εφθασαν στην Μπανγκοκ τους περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη...για αλλη μια φορα η εταιρεια δεν εκανε τις καταλληλες ενεργειες με τις βιζες,οπως και στη Σαουδικη Αραβια(για λογους οικονομικους βεβαια) και το αποτελεσμα...?
...τα παιδια εμειναν στο αεροδρομιο της Μπανγκοκ για 3 ολοκληρες ημερες , δεν τους επιτραπηκε η εισοδος στη χωρα και τελικα μετα κοπων και βασανων τους επεστρεψαν πισω στο Αμμαν...
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ................................................... :deadthread:

cabincrew4ever":u35zozwv said:
...αλλα οταν εφθασαν στην Μπανγκοκ τους περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη...για αλλη μια φορα η εταιρεια δεν εκανε τις καταλληλες ενεργειες με τις βιζες,οπως και στη Σαουδικη Αραβια(για λογους οικονομικους βεβαια)....
Υπάρχει περίπτωση να σου μετέφεραν λάθος το παραπάνω;
Η βίζα για παραμονή μέχρι 30 ημέρες στην Ταιλάνδη βγαίνει επί τόπου και χωρίς κόστος.
Δε χρειαζόταν να κάνει ή να πληρώσει κάτι η εταιρεία.
Μήπως συνέβη κάτι άλλο;

επιτέλους ΝΑΙ!!!!!!! κάνουμε ωραία δρομολόγια............!!!!!! όλα super!!!
η υπομομή μας είχε αποτέλεσμα.......ας ελπίσουμε να αρχίσουν να λύνοντε και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα σιγά σιγά ....
πάντως μεγάλη διαφορά σε πολλά πράγματα απο την αρχή της εταιρίας εώς τώρα......αναμενώμενο για κάποιους ,για κάποιους όχι!!!
φιλιά πολλά σε όλους!!!! :banana: :D :D :D :D

Χθες Πουκετ, σημερα Ελσινκι αυριο Αθηνα!!! Ολα πολυ καλα πανε....υπαρχει ελπιδα!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Μακαρι να πανε ολα καλα.
Ελπιζω το <<<all its an illusion>>> να μην βγει αληθινο....

Μια ερωτηση..Ας πουμε οτι ειμαι διοικητης σε ενα αστυνομικο τμημα..λεμε τωρα..απλη υποθεση κανω, και ας πουμε οτι ο Μακεδονας,η ο GP707,η ο SV1 XV(επι τη ευκαιρια πολλα 73 De sv2.....μην περιμενεις νε σου πω ολο το χαρακτηριστικο μου :wink: ),ειναι φιλοι μου ,αν τα προαναφερθεντα ατομα(τα οποια διαλεξα μιας και ειναι πολυ καιρο στο φορουμ),κανουν στην περιοχη μου αξιοποινες πραξεις,και εγω ειμαι επικεφαλης των ερευνων,νομιζετε οτι αυτα τα ατομα θα συλληφθουν,και θα προσαχθουν ενωπιον της δικαιοσυνης?
Νομιζω πως οχι..δεν ξερω αν εσεις εχετε διαφορετικη αποψη...
Αρα οταν ενα ατομο,το οποιο υπηρετησε σε μια θεση,σχεδον ανωτατη στην ΥΠΑ, (ετσι λενε οι πληροφοριες,οι οποιες ελεγχτηκαν και ειναι αληθινες),μπορειτε να μου πειτε οταν η αεροπορικη εταιρεια στην οποια ειναι αντιπροεδρος,εχει εμπλακει σε αεροπορικο ατυχημα (πτωσης απο κλιμακα Β-747 2 μελων ΠΘΕ),θα γινει ποτε διερευνηση απο την πρωην υπηρεσια του,για τα αιτια και τους λογους?
καληνυχτα
ΥΓ. Τι γινεται ρε κωστα? τα 20 μετρα δεν περνανε καθολου..φωναζω στο 14285...αλλα...τιποτα....νασαι καλα

αεροπορικό ατύχημα?? τι le ρε φιλε!! για cool down λίγο .. βγαίνει εδώ μέσα ο καθένας και λέει ότι του γουστάρει, όλοι επιστήμονες εδώ μέσα. για λίγο τη δουλειά μας ο καθένας