dtrach
Concorde-Class-Member
Είδα σήμερα κάποια ουρά ΗΙΑ στην Κοπενχάγη..ποιό αεροπλάνο είναι?
mike69":36ii0l97 said:αεροπορικό ατύχημα?? τι le ρε φιλε!! για cool down λίγο .. βγαίνει εδώ μέσα ο καθένας και λέει ότι του γουστάρει, όλοι επιστήμονες εδώ μέσα. για λίγο τη δουλειά μας ο καθένας
lara":36ii0l97 said:Χθες Πουκετ, σημερα Ελσινκι αυριο Αθηνα!!! Ολα πολυ καλα πανε....υπαρχει ελπιδα!!!
Ναι ολα πανε καλα πεταμε απο ελσινκι πια και στο πουκετ και στην κοπεγχαγη και στο κειπ βερντε κανουμε ωραια δρομολογια τωρα ...και εχουμε ξεχασει πια τα δυο παιδια που πεσανε...αυτο μας χρειαζοτανε για να δωσουμε αφεση αμαρτιων στην εταιρεια,αφου μας πηγε σε σκανδιναβια...white_bird":36ii0l97 said:επιτέλους ΝΑΙ!!!!!!! κάνουμε ωραία δρομολόγια............!!!!!! όλα super!!!
η υπομομή μας είχε αποτέλεσμα.......ας ελπίσουμε να αρχίσουν να λύνοντε και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα σιγά σιγά ....
πάντως μεγάλη διαφορά σε πολλά πράγματα απο την αρχή της εταιρίας εώς τώρα......αναμενώμενο για κάποιους ,για κάποιους όχι!!!
Ναι σορυ εχεις δικαιο ολα αυτα εγιναν στην Αθηνα μολισ μιλησα γι'αυτο το λογο με την Ιορδανη συναδελφο μου και μου το ξεκαθαρισε.Δεν νομιζω οτι αλλαζει παντως στο γεγονος σαν γεγονος.Η κοπελα μου ειπε οτι ηταν επι τρεις ημερες ολο το crew στο Βενιζελος αυπνοι και χωρις λεφτα.Η αληθεια ειναι-και πρεπει να το παραδεχθουμε-οτι η εταιρεια φερεται με δυο μετρα και δυο σταθμα ως προς τους Ελληνες και Ιορδανους υπαλληλους της.Αλλα αφου ειμαστε εμεις καλα το παραβλεπουμε και αυτο...fotis":3dk6brpm said:Υπάρχει περίπτωση να σου μετέφεραν λάθος το παραπάνω;
Η βίζα για παραμονή μέχρι 30 ημέρες στην Ταιλάνδη βγαίνει επί τόπου και χωρίς κόστος.
Δε χρειαζόταν να κάνει ή να πληρώσει κάτι η εταιρεία.
Μήπως συνέβη κάτι άλλο;
dtrach":1woes7ug said:Είδα σήμερα κάποια ουρά ΗΙΑ στην Κοπενχάγη..ποιό αεροπλάνο είναι?
majic":3pbqtlqj said:και το SX-TID ειναι εδω στη Αθηνα today