Hellenic Imperial Airways

Προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφους απο Ιορδανια αλλα εδω που βρισκομαι ειναι λιγο αδυνατο....
Κατι ακουστηκε για αεροπειρατεια σε αεροσκαφος της εταιρειας στην αφρικη προχθες???????
Και απο την εταιρεια δεν μαθαινεις τιποτα...λες και δεν δουλευουμε σε αυτη,λες και δεν μας αφορα...:rant: :rant: :rant: :rant:
Εχει ακουσει κανεις τιποτα;

Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο σίγουρα θα το μαθαίναμε, είτε από τις ειδήσεις είτε από αναφορές ελληνικών και ξένων πρακτορείων ειδήσεων.
Αποκλείεται να μην είχε διαρεύσει (από την εταιρεία, από τη χώρα που προσγειώθηκε μετά την αεροπειρατεία, από τα εκεί μέσα ενημέρωσης, από τις εκεί αρχές κλπ κλπ).

cabincrew4ever":2hyh3jte said:
Προσπαθω να επικοινωνησω με συναδελφους απο Ιορδανια αλλα εδω που βρισκομαι ειναι λιγο αδυνατο....
Κατι ακουστηκε για αεροπειρατεια σε αεροσκαφος της εταιρειας στην αφρικη προχθες???????
Και απο την εταιρεια δεν μαθαινεις τιποτα...λες και δεν δουλευουμε σε αυτη,λες και δεν μας αφορα...:rant: :rant: :rant: :rant:
Εχει ακουσει κανεις τιποτα;

Το SX-TID είναι εδώ και μέρες στην Αθήνα, το SX-TIC ήρθε P από Λάρνακα, το SX-DIE είναι στο KHI για check.. μας μένει το SX-TIB που ήρθε χτες στην Αθήνα και θεωρητικά πέταγε για Afriqiyah Airways στην κεντρική αφρική.. Σε αυτό αν έγινε κάτι..

Ισως τωρα ειναι η ωρα να μιλησουν οι white_bird και η lara...Γιατι σιγουρα θα ακουσαν ολες τις λεπτομεριες αφου ακουστηκαν απ΄ολους και γραφτηκαν εξ'ολοκληρου σε βιντεο για να τα δουν κ οι μη παροντες στο συμβαν.Το ειχαμε διαδωσει μονοι μας.Τι να τους κανουμε τους δημοσιογραφους?,χαχαχαχαχαχαχαχαχ........cabincrew4ever εισαι κ συ σιγουρος οτι δεν ακουσες τιποτε? Μηπως δεν εισαι cabincrew?

Γεια σου Fotis
Ειδα το μυνημα σου, που εστειλες στις 23 Μαρτιου, στην σελιδα για την HIA.
Επελεξα"παραθεση" εγραψα το μηνυμα μου, μετα επελεξα¨"υποβολη"
αλλα το μηνυμα δεν ανεβηκε :(
Τι ελεγα στο μηνυμα?..
Ελεγα οτι δικαιολογημενα αναρωτιεσαι οτι ενα τετοιο συμβαν(αεροπειρατεια..κλπ..)
θα ειχε αναφερθει απο τα ΜΜΕ, κλπ..κλπ..
Φιλε Fotis..(φορουμιτες και φορουμιτισες..)γνωριζεις τι παει να πει να πετας στην Αφρικη?
Anything GOES!!!!...Μεχρι την στιγμη που θα στραβωσει κατι..και τοτε ασε...τι να πουμε..
Το εχω πει και το ξαναλεω, εστω και το ενα εκατοστο,απο αυτα που συμβαινουν στις Αυτοκρατορικες airlines :twisted:
συνεβαινε στην Ο.Α., η στην Α3, νασαι σιγουρος οτι θα ειχαν κλεισει!!
Και ομως,αυτη η εταιρεια( την οποια οι φιλοι μας Κυπριοι την προγκυξαν οπως ο διαολος το λιβανι),χαιρει της εκτιμησεως της ΥΠΑ
και ολα πανε καλα....
Ως ποτε ομως?
Μαθαινουμε οτι το αεροπορικο συμβαν(βαρυτατος τραυματισμος 2 ΜΠΘΕ), το εχουν υποβαθμισει σε εναν τραυματισμο!!! και συγκεκριμενα σε στραμπουληγμα!!!! ποδιου!!!
Τα ατομα πεσανε απο σχεδον 7 μετρα υψος,και μονο ενα στραμπουληξε τον αστραγαλο!!
Τι εγινε με την πτηση στο Παρισι? οταν κατα την προσγειωση"σκασανε 3 λαστιχα"!! οταν το Antiskid εργαζονταν κανονικα
Τι εγινε και στην προσγειωση στην LGTS,ανοιξανε ολα τα overhead panels,και πεσανε οι μασκες...on ground rapid depressurisation :twisted:
Have a nice day
Υ.Γ. Και επειδη,ισως μερικοι πουν..γιατι δεν τα λετε αυτα στα αρμοδια ατομα?
Τα εχουμε πει....
Have a nice double day :twisted:

Thunder οπως κεραυνος.-(τελεια κ παυλα)
χρονια πολλα στους βαγγεληδες,στις βαγγελιτσες.
Αντε να δουμε θα μας θυμηθει το αφεντικο....?
...Παει ο Μαρτης..
Εμεις καθε μερα γι'αυτον γραφουμε. :|

thndr_20":3asx6vqs said:
Υ.Γ. Και επειδη,ισως μερικοι πουν..γιατι δεν τα λετε αυτα στα αρμοδια ατομα?
Τα εχουμε πει....
Have a nice double day :twisted:

Επειδή (ίσως...........) ορισμένα "αρμόδια άτομα" είναι "επίορκα" , υπάρχει και ο αρμοδιότερος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που είμαι βέβαιος ότι δεν μπορεί να κάνει "στραβά μάτια" σε έγγραφη καταγγελία περί ασφάλειας πτήσεων.............

Have a double safe Flight......

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ :cry: ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΕΛΕΝΙΚ ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΤΗ ΤΖΕΝΤΑ

ΣΤΗΣ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007, ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΗΣΤΙΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΟ ΙΟΡΔΑΝΟ , ΜΕΛΟΣ ΠΛΡΩΜΑΤΟΣ.

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ :rant: ΤΟΥ ΣΤΥΛ (Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΞΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΤΕΣ, Η ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΙΜΑ) ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ!!!! ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ 7 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ!!!!!!!!

ΕΓΩ ΧΤΥΠΗΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΜΟΥ ΒΑΡΙΑ ΣΕ 4 ΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΦΕΡ8ΗΚΑ ΑΠΟ JEDDAH ΜΕ ΦΟΡΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Α8ΗΝΑ, ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΟΘΑΡΑΠΕΙΕΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΘΩΣΙΣ!!!!

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΕΠΝΕΕ ΕΣΠΑΣΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΝΑΣ ΙΟΡΔΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΤΡΕΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ!!! ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΚ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! :thx:

Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΜΗΝΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ,,,,,,,,,

ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!!!! ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!

ΚΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ :oops:

Γεια σου και σενα φιλη demi.
Δεν μας τα λες ολα.
Μαλλον απο την συγχυση σου κ οχι επειδη θελεις να κρυψεις κατι,ειμαι σιγουρος.
Για παραδειγμα δεν μας λες τι ακριβως εγινε απο τη στιγμη που χτυπησες μεχρι τη στιγμη που βγηκες απο το νοσοκομειο.
Δηλαδη,πως αντεδρασε για παραδειγμα ο υπευθυνος της καμπινας,η αργοτερα ο υπευθυνος της ΗΙΑ
ή της εταιριας που ηταν υπευθυνη για το handling που ηρθαν να σε επισκευτουν.
Η για παραδειγμα ποια ηταν η γενικη αντιμετωπιση σου απο την εταιρια μας ολες αυτες τις μερες?
Νομιζεις οτι πλεον με τα δρομολογια που κανει η εταιρια, ερχονται καλυτερες μερες για τα πληρωματα?
Εχεις την εντυπωση πως περαν του δικου σου συμβαντος υπαρχουν κ αλλα που χρειαζεται να διερευνηθουν?
Το περιβοητο μπονους για τη δυσκολια της επιχειρησης εκει στη Τζεντα εσυ το πηρες?
Θα ηθελα πολυ να ακουσω τη γνωμη σου για ολα αυτα μιας κ αντιμετωπισες απο πρωτο χερι το τερας της ΗΙΑ.

Υ.Γ.
Να εισαι γερη για παντα κ να καταφερεις καποτε να ξεχασεις τελειως
εκεινες τις στιγμες ντροπης,πονου και αγανακτησης που σε εφερε η ανοργανωσια της ΗΙΑ.
Ισως να εχεις καλυτερη τυχη σε αυτο που κανεις καλυτερα δηλαδη τη φωτογραφια,(εχω δει δουλεια σου κ ξερω τι λεω).
Γιατι παντα αποδιδουμε καλυτερα σε κατι για το οποιο παθιαζομαστε οπως εσυ για τη φωτογραφια.
Καθε εμποδιο για καλο λενε....