Hellenic Imperial Airways

• Thread starter Thread starter KOSTAS AGQ
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
SkyHawk":oy4qglcu said:
Πιστευω οτι εχει δοθει πολυ σημασια σε αυτο το θεμα με το ατυχημα. Ατυχηματα συμβαινουν παντου και σχεδον καθε μερα τετοιου ειδους. Και τις περισσοτερες φορες φταινε ολοι λιγο μια η αποπροσεξια αλλη η εκουσια ελειψη μετρων ασφαλειας κτλ. Ας δοθει ενα τελος σε αυτο το ατυχημα γιατι κατανταει πολυ βαρετο. Εγινε κακως, τα παιδια ευτυχως δεν σκοτωθηκανε τελειωσε. Αν ηταν να ασχολειται ο καθενας με τετοιου ειδους ατυχημητα ολο για αυτα θα μιλουσαμε. Και μην με παρεξηγησει καποιος τωρα (που σιγουρα δλδ αλλα λεμε) γιατι και εγω ειμαι μεσα σε αυτην αεροπορικη βιομηχανια και βλεπω απο κοντα. Αυτα συμβαινουν. Ας κλεισει εδω γιατι κατανταει απο σοβαρο γελοιο.

Φίλε SkyHawk,
Aν νομίζεις ότι ένα τέτοιο ατύχημα συμβαίνει κάθε μέρα και θα έπρεπε να περάσει έτσι, είσαι μακριά νυχτωμένος. Φυσικά και θα το συζητήσουμε ξανά και ξανά για να καταλάβουμε πως και γιατί έγινε. Δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά και σίγουρα όχι σε ελληνικά πληρώματα. Δεν τελειώνει έτσι απλά ένα τέτοιο θέμα επειδή ευτυχώς δεν σκοτώθηκε καποιός. Καποιοι φταίνε και πρέπει να λογοδοτήσουν γιατί είναι απίστευτο να είσαι 10 - 12 ώρες στον αέρα και να την παθαίνεις στο έδαφος. Και αφού την πάθεις να ταλαιπωρείσαι μέχρι να βρεθείς σε ένα νοσοκομείο. Απαράδεκτα πράγματα ακόμα και για τα αφρικανικά δεδομένα....

Δηλαδη πιστευεις οτι τετοια ατυχηματα δεν ειναι συχνο φαινομενο ανα τον κοσμο? και με λες και βαθια νυχτομενο? προσεχε πως μου μιλας σε παρακαλω πολυ. Δεν ξανασχολουμαι με το θεμα. Η αποψη μου ειναι οτι εχει δοθει παρα πολυ σημασια στο συγκεκριμενο ατυχημα που το θεωρω αδικαιολογιτο. Αυτα εχω να πω ο καθενας σαφως εχει την αποψη του.

Πιστεύω ότι είναι καιρός να κλείσουμε την ιστορία με το ατύχημα. Έχει συζητηθεί σε αρκετές σελίδες εδώ και πιστεύω πώς ότι είχαν να γράψουν τα εμπλεκόμενα (και μη) άτομα το έγραψαν. Όσον αφορά το "Καποιοι φταίνε και πρέπει να λογοδοτήσουν" να πω ότι συμφωνώ. Μόνο που δεν θα λογοδοτήσουν μέσω του airliners.gr αλλά εκεί που πρέπει. Εδώ ήμαστε απλώς για να γράφουμε την γνώμη μας και να διαβάζουμε τις γνώμες των άλλων.

Επίσης θέλω και πάλι να σας υπενθυμίσω ότι όλοι μας άνθρωποι ήμαστε και έτσι πρέπει να σεβόμαστε τον απέναντί μας όταν γράφουμε κάτι. Δεν είναι αναγκαίο θα λέμε μεγάλες κουβέντες που πληγώνουν τους άλλους μόνο και μόνο επειδή έχουν διαφορετική άποψη από την δική μας.

Να συμφωνησω και εγω οτι το ατυχημα με τα 2 ΜΠΘΕ ειναι εξαιρετικα λυπηρο και να ευχηθω οτι καλυτερο στους 2 συνανθρωπους μας.
Ωστωσο ως ειδηση ειναι πλεον τετριμμενη και και εχει διαγραψει τον κυκλο της. Το φορουμ αυτο μπορει να μας αφυπνισει ως προς το τι συμβαινει στα αεροπορικα δρωμενα αλλα ουτε λαικο δικαστηριο ειναι ουτε πολυ περισσοτερο αρμοδια αρχη για να επιληφθει του θεματος.Ελπιζω η ΗΙΑ στο μελλον να μας απασχολησει για πιο θετικα πραγματα...

Οσο για σενα φιλε Akis, που ζητας "αλληλοσεβασμο" και να λειπουν οι "μεγαλες κουβεντες" .... ντροπη. Μας χαλας το παρτυ !!! :mrgreen:

Ελπίζω κι εγώ η ΗΙΑ να μας απσχολήσει κάποτε και για θετικά πράγματα, πάντως για την ώρα, μια καινούρια πληροφορία, για όσους πλήττουν έυκολα, είναι ότι η Cabin Crew Manager έχει αποφασίσει να παραιτηθεί από το εν λόγω πόστο. Γιατί άραγε;

Η διοίκηση της ΕΑΒ ανακοίνωσε σήμερα μεταξύ άλλων και την υπογραφή σύμβασης με την HIA για την «…παροχή υπηρεσιών από την ΕΑΒ για εκτέλεση Α Check και των έκτακτων εργασιών στα α/φη της ΗΙΑ με διάθεση χώρου στάθμευσης, επίγειου εξοπλισμού και προσωπικού.»

Phantom Phixer":3oy5cyfe said:
Η διοίκηση της ΕΑΒ ανακοίνωσε σήμερα μεταξύ άλλων και την υπογραφή σύμβασης με την HIA για την «…παροχή υπηρεσιών από την ΕΑΒ για εκτέλεση Α Check και των έκτακτων εργασιών στα α/φη της ΗΙΑ με διάθεση χώρου στάθμευσης, επίγειου εξοπλισμού και προσωπικού.»

742 στην Τανάγρα; Not bad.. :)

Τις επόμενες ημέρες (μάλλον μέσα στην επόμενη εβδομάδα) το SX-DIE θα γίνει SX-TIE. Όσοι κυκλοφορείτε μέσα στο αεροδρόμιο έχετε το νου σας... :wink: Το αεροπλάνο είναι στο satellite.

Εγινε! Οσοι εχουν φωτο το DIE, ειναι πλεον συλλεκτικη. Η αλλαγη σε -ΤΙΕ πρεπει να εγινε χτες.

Απ'οτι συζητιεται πια αναμενεται να μας στειλουν ή αλγερια ή μαροκο μερια...
Πρεπει να αποκτησουμε αποψη για ολο το coast της βορειας αφρικης με αυτη την εταιρεια... 8)
Και ο σεπτεμβριος με το ραμαζανι εγγυς εστι...Για να μην ξεχναμε και τα πολυαγαπημενα μας μερη(Σαουδ. Αραβια,Νιγηρια κτλ.)... :arrow: