Hermes Airlines

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και ξαναρωτώ : Πώς θα τους στοιχίζουν λιγότερο τα ελληνικά πληρώματα, αφού θα πληρώνουν στον καθένα ξενοδοχεία στη Γαλλία για 15-20 μέρες κάθε μήνα, κάτι που δεν θα ίσχυε με τα γαλλικά πληρώματα?
 
τα ελληνικά πληρώματα πληρώθηκαν??? είναι ακόμα πίσω 2 μήνες?? :(
 
ΠΛΗΡΩΜΗ?
Καλα, οταν ειδα ποιος ειναι υπευθυνος......καταλαβα οτι το φεσι θα φτασει μεχρι τον αστραγαλο....!
Μου θυμισε παλιες ῾῾δοξασμενες῾῾εποχες, το ατομο αυτο....οταν επεσε φεσι τρομερο, στην τοτε εταιρια, και μεινανε κυριολεκτικα στον δρομο
οι εργαζομενοι.
Εκτος των αλλων, ανοιξαν πολεμο με την Γαλλικη Ενωση Χειριστων, με οτι αυτο προβλεπει στο αμεσο μελλον.
:wall:
 
Απ'όσο γνωρίζω τα Ελληνικά πληρώματα λαμβάνουν (το μισθό τους) κανονικά και στην ώρα του. Τα εκτός έδρας του Ιανουαρίου είχαν καθυστερήσει να δώσουν αλλά τα έβαλαν απ'ότι έμαθα προχθές.Γάλλοι δεν υπάρχουν προς το παρόν στην εταιρεία.
Εχθές "εντάχθηκε" στην Hermes και το 4ο Αεροπλάνο,ένα Β735 της Air Med το οποίο πραγματοποίησε πτήση με ελληνικό πλήρωμα.
Το νηολόγιο αυτού : F-HCOΑ το οποίο θα διατηρηθεί ως έχει και στην Hermes.(Θα άλλαζε σε SX-BHQ)
Έχουμε λοιπόν :
B737-500 : SX-BHR , F-HCOA
Α320F : SX-BHS , SX-BHV
Αυτά τα νέα και ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον αυτή η εταιρεία θα πάει καλά ...
 
Ξέρετε αν παίρνουν μόνο χειριστές με type rating ή και χωρίς; Low-timers;
 
Δεν νομίζω πως ευχόμαστε να πάει καλά γιατί συμπαθούμε αυτούς που έχουν την Hermes,αλλά γιατί πολλοί άνθρωποι δουλεύουν σε αυτήν και δεν θέλουμε να δούμε και άλλους απλήρωτους και εξαπατημένους.
 
Μα τι λες ? Η εταιρεια λεμε ξεκινησε με δολια μεσα, δημιουργηθηκε για να χτυπησει τα γαλλικα πληρωματα και μαλιστα ειχε το θρασσος να το κανει και ανοιχτα μια που οι κακες πολιτικες της Ε.Ε της εχουν δωσει τα μεσα. Και μετα απο ολα αυτα θα ενδιαφερθει για τους Ελληνες υπαλληλους της ? :wall: :wall: :wall: Οταν δημιουργεις κατι με κακο σκοπο πως μπορεις να περιμενεις να εχει καλο αποτελεσμα ? Ειναι σαν να λες πως θα δημιουργησεις εναν κακοηθη καρκινο μεσα σε εναν ανθρωπο και μετα θα ευχεσαι να μην εξαπλωθει παντου και να μην πεθανει αυτος. Τι ακουω ο ανθρωπος. Απο την αλλη τι σκεπτικο ειναι αυτο το οποιο λεει πως για να μην υπαρχουν 50 ανεργοι στην Ελλαδα θα πρεπει να ευχομαστε να πανε καλα ολα τα λαμογια ? Εαν ειναι ετσι, να γεμισουμε με εταιρειες τετοιου τυπου, να εχουμε ολοι δουλεια, η διαφθορα να χτυπαει κοκκινο και εμεις να ειμαστε σαν ζωα υποταγμενα. Τετοια σκεπτικα μας φτασανε εδω που ειμαστε ... :wall: :wall: :wall:
 
Οσοι πηραν την εφημεριδα Εθνος εχει συνεντευξη του Καραμπατη, ως υπευθηνου ποιοτητας.
Ολοι παντοσ θα πρεπει να θυμουνται οτι η Venus μεχρι και το 1995 ειχε κερδη.........
Τα συμπερασματα δικα σας
 
Το να τρωγόμαστε μεταξύ μας δεν είναι προς το συμφέρον κανενός μας. Ο χρόνος θα δείξει την πορεία της Hermes και της κάθε Hermes. Το να προτρέχουμε και να αποκαλούμε "λαμόγιο" όποιον ξεκινάει κάτι καινούργιο στον ελληνικό αεροπορικό χώρο μπορεί να απορρέει από τη σαπίλα που βρωμίζει τον χώρο όλα αυτά τα χρόνια αλλά δε σημαίνει ότι ισχύει κιόλας. Εξάλλου, τα "λαμόγια" πια δύσκολα κρύβονται. Ίσως παλαιότερα (βλέπε "χρυσή" δεκαετία '90) πλάι στα ξερά να καίγονταν και τα χλωρά αλλά αυτοί που πραγματικά αξίζουν θα έχουν διάρκεια στον χώρο...Ας αφήσουμε τον χρόνο λοιπόν...
 
Top