Inflight wi-fi

Σε 4 πτήσεις που έκανα την τελευταία εβδομάδα, τα πράγματα ήταν πολύ περίεργα. Στις 2 (ΑΤΗ-LCΑ) ειχε Α321Ν, στα καθίσματα ειχε τα flyers για το wifi, αλλά δεν παρεχονταν η υπηρεσία... νομιζα οτι ΟΛΑ τα Α319Ν-320Ν-321Ν θα ηταν εξοπλισμένα.. Οι 2 άλλες πτήσεις με Α320, στη μία ενώ η κράτηση είχε την επιλογή να αγοράσει κάποιος data για το inflight Wifi, τελικά δεν παρεχόταν σε καμμία απο αυτές.
 
Δεν έχει η Α3 319Ν...
 
Τα Α320/321Ν έρχονται χωρίς το Wifi. Καλωδιώσεις, κεραίες κτλ μπαίνουν στην Αθήνα. Λόγω φόρτου εργασίας και ανάγκης άμεσης εκμετάλλευσης των νέων αφίξεων το wifi δεν μπήκε στα τελευταία αεροσκάφη (ακόμα). Αν επίσης γίνει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο αεροσκάφος που είναι να κάνει μια πτήση, πολύ πιθανόν να τύχει κάποιο (Α320/321/319 enhansed, Α320/321CEO ή Α320/321ΝΕΟ) που δεν έχει την εγκατάσταση.
 
Κρίμα τις φανφάρες και τις ατελείωτες διαφημίσεις/promo για το wifi. Βέβαια, όταν 2 από τα λιγοστά αεροσκάφη που έχουν wifi είναι εκτός σχεδόν τη μισή θερινή σεζόν (SXNEC, SXNAD), ε, έχεις άλλα προβλήματα.

Ας κάνουμε και μια σούμα για το που έχουμε δει wifi (πριν πάρουν φωτιά κινητήρες ή συμβούν άλλα). Συμπληρώστε όπως χρειαστεί.

32Ν: SX-NEA, NEC
32Q: SX-NAA,NAB,NAC,NAD
320: SX-DGZ, DNE
 
Καλησπέρα!

Παρασκευή πετάω για Ελσίνκι και μου εμφανίζει Wifi available ενώ στον τύπο αεροπλάνου δεν εμφανίζει A320Neo. Μαζί με την ανακοινωση για free Wifi στις πτησεις εσωτερικού υποθετω οτι εχει γίνει εγκατάσταση και σε περισσότερα αεροπλάνα εκτός Neo.

Στο site ακόμα αναφέρει "Εάν ταξιδεύετε με το neo στόλο της AEGEAN μπορείτε να απολαύσετε σερφάρισμα στo διαδίκτυο εν πτήσει με υψηλές ταχύτητες και πολλές επιλογές ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Γενικά ευελπιστώ να μην σηκώνει "φωνή" η υπηρεσία τύπου whatsapp viber skype κτλ. Εχει κανείς εμπειρία επίσης από Business που πχ εχει την full speed included αν θα μάθω πληροφορίες από τους συνπειβάτες για το αν ανεβαίνει ο dow jones, ή αν πέφτει? Η σε πιο σύγχρονα investments, τι κάνει το bitcoin εν ώρα πτήσης;
 
Στις 3 τελευταίες πτήσεις, gold μέλος και business δεν κατάφερα να συνδεθώ. Μόνο σε μια για κανένα τέταρτο όλο κι ολο.
 
Σε γενικές γραμμές είναι όποτε του καπνίσει. Όσες φορές έχω πετάξει με neo λειτούργησε πολύ καλά (και ήταν ίσως και πιο γρήγορο απ'οτι σε wifi με Emirates που επίσης έχω πετάξει). Μια φορά που είχα πετάξει σε βαμμένο ceo με sharklets έδειχνε οτι είχε η πτήση αλλά δεν λειτούργησε ποτέ.
Σε άλλη πτήση δε έπρεπε να πω εγώ στις αεροσυνοδούς να το ανοίξουν.
 
Σε 4ωρη πτήση με Α320Νεο πριν ένα μήνα, στη Business δούλευε εξαιρετικά, γρήγορο και χωρίς διακοπές.
Δοκίμασα ακόμη και video call, χωρίς καθόλου προβλήματα!!!
 
Μέσα από το SX-DND, 3 ώρες και δουλεύει κανονικά, με comfort flex, to 1.5mb, included. δεν είχα αποσυνδέσεις, μια ευχάριστη αναβάθμιση λοιπόν.
 
Πριν από ένα μήνα περίπου με A320 ceo και business,, λειτουργούσε εξαιρετικά
 
Top