Ιπτάμενο προσωπικό Ellinair

Re: Ellinair

Εμένα χτες το απόγευμα με πήραν τηλέφωνο και απλά μου είπαν οτι θα ήθελαν να με δουνε και μου κλείσανε ραντεβού για τις 3/2 στις 10 το πρωι. Μου είπαν να έχω και ένα βιογραφικό μαζι μου. Αυτό.
Ναι εγώ γνωρίζω ρώσικα. Εμπειρία δεν έχω καθόλου. Αίτηση έκανα 11/1/18.
Ακόμη καλούνε πάντως απ' ότι κατάλαβα, οπότε δεν τέλειωσε ακόμη!
 
Re: Ellinair

Καλησπέρα, και εμένα με καλέσαν πριν λίγο για συνέντευξη για τις 3/2. Ρώτησα για ενδυμασία και μου είπαν office look. Γνωρίζει καμία κάτι πιο συγκεκριμένο σχετικά με τα ρούχα που θα πρέπει να φοράμε;
 
Re: Ellinair

Ναι κι εγώ που ρώτησα για αντρικό ντύσιμο μου είπαν office look!
Ξέρουμε περίπου στην πρώτη συνέντευξη τι συζητάμε;
Επίσης, ξέρει κάποιος μήπως από κανέναν γνωστό του αν την εκπαίδευση την παρέχει η εταιρία ή την πληρώνουμε μόνοι μας όπως στη RyanAir;
 
Re: Ellinair

Καλησπέρα! Με κάλεσαν και εμένα! Προσωπικά θα ήθελα πολύ σαν office look να βάλω παντελόνι αλλά μάλλον δεν πρέπει..Υπάρχει κάποιος που να έχει περάσει με επιτυχία απο τη διαδικασία να μας πει πως πρέπει να ντυθούμε? Ευχαριστώ πολύ!
 
Re: Ellinair

Παντελόνι μπορούμε να βάλουμε τι λέτε ;
 
Re: Ellinair

Εγώ κορίτσια ρώτησα δυο κοπέλες και μου είπαν ναι για παντελόνι που ήταν σε συνέντευξη αλλά ρώτησα και άλλη και είπε όχι μόνο φούστα !!!
Όποτε οι απόψεις είναι μισές μισές !!!!
Εγώ πάντως παντελόνι έχω βρει υφασμάτινο μαύρο πιστεύω ότι θεωρείτε και αυτό office look δεν πηγαίνουν όλες στο γραφείο με φούστα απλά ίσως για την εταιρία είναι καλύτερο για να δουν και τα πόδια αφού θα φαίνονται με τη στολή !!!
 
Re: Ellinair

Κορίτσια και αγόρια μου, Αυτούς που καλέσανε, ποτέ στείλατε τα βιογραφικά σας; Πριν πόσες μέρες/βδομαδες;
 
Re: Ellinair

Εγώ νομίζω στις 13 και μου τηλεφώνησαν σήμερα
 
Re: Ellinair

Γειά σας κορίτσια και εμένα με κάλεσαν σήμερα το μεσημέρι για συνέντευξη στις 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 για Θεσσαλονίκη. Όσο για τις γλώσσες που ρωτήσατε πριν εγώ έχω μόνο αγγλικά σε άριστο επίπεδο δεν νομίζω να μετράνε τόσο πολύ.
 
Re: Ellinair

Η συνέντευξη στα γραφεία της Ellinair (9ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Μουδανιών) έτσι δεν είναι; Γιατι όταν με καλέσαν ήμουν μέσα στο αστικό και φοβάμαι μήπως δεν άκουσα καλά..
 
Top