Λάθος posts ...

Re: Ryanair στην Ελλάδα

θα εχουμε καλα νεα μεσα στις επομενες μερες :)
 
Re: Ryanair στην Ελλάδα

Κανενα clue? :rolleyes:
Σε σχεση με ποιο θεμα?
 
Re: Aegean ξανά με ATR72

Οταν μεταφερθουμε εκει που πρεπει θα σας απαντησω
 
Re: Πρόσκληση για μεταφορικά δικαιώματα Ελλάδος - χωρών εκτός ΕΕ

τι θα γίνει τώρα που θα συγχωνευθούν ΟΑ-Α3;θα..συγχωνευθούν και οι κερδισμένες συχνότητες πτήσεων σε κοινούς προορισμούς;(Κων/πολη,Βηρυτός,Κάιρο,Τίρανα κτλ..)..Και τα σλοτ στα μεγάλα αεροδρόμια (CDG,LHR,FCO etc);θα εκχωρηθούν κατά ένα μεγάλο ποσοσστό σε άλλες εταιρείες για να δοθεί το πράσινο φως στη συγχώνευση;
 
Re: Magna Aviation

:wall: Μιλτο γερα το βραδυ στον Καρα!!
 
Re: Olympic Air Marketing

Εντός 24ωρων οι οριστικές αποφάσεις για τη συγχώνευση Οlympic Αir και Αegean Airlines...
Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά απλά συνήθως ο κόσμος γνωρίζει την μισή αλήθεια οπότε και κρίνει ότι ο ένας αντιγράφει τον άλλο ..απλά προετοιμαζόντουσαν για την κοινή πορεία.
 
Re: Sky wings

Πιο ηλιθιος θεοκρατουμενος λαος απο τους Ιρανους, δυσκοπλα πρεπει να υπαρχει... Καλη τυχη στο παιδι, μ αυτους που εμπλεξε.
 
Re: Sky wings

Κοιτα, οπως εχουμε εμεις το θεμα με το ονομα των Σκοπιων, εχουν και αυτοι με το ονομα του Κολπου. Δεν εχει να κανει με το θρησκευτικο πιστευω. Σαν επαγγελματιας του χωρου επρεπε να σεβαστει τους πελατες του και οχι τον εγωισμο του! Οταν εισαι επαγγελματιας και δη ξενοφερτος σε μια χωρα με μια αλλη κουλτουρα και πολιτισμο εισαι υποχρεωμενος να τη σεβαστεις! Δεν παιζει ρολο το πιστευω σου ή τους! Ο σεβασμος δεν κανει διακρισεις! Αλλιως καποια στιγμη αναβει το κοκκινο λαμπακι πανω απο το κεφαλι σου που γραφει "rejected"! Και σε ενα χωρο με αφθονια προσωπικου, δεν προκειται να το καλοσκεφτουνε και πολυ.. Μπαμ μπαμ ετσι απλα. Και στο κατω κατω, ο καθεις ειναι ελευθερος να δουλεψει οπου θελει! Αν δεν θελει να δουλεψει σε αραβικες χωρες κανει κατι να βρει δουλεια αλλου. Απο τη στιγμη που παιρνει κανεις μια αποφαση να μεινει στο εξωτερικο και να εργαστει, πρεπει να προσαρμοστει.

Οπως και να εχει καλη τυχη στο παιδι, γιατι ειναι κριμα για μια στραβια στιγμη (εννοω οτι σε καποια αλλη στιγμη μπορει και να μην το ειχε πει, αλλα και να μην ειχε αντιδρασει ετσι στις αντιδρασεις των επιβατων) να χασει τη δουλεια του...
 
Re: Sky wings

seven4seven":37ru7hwp said:
Πιο ηλιθιος θεοκρατουμενος λαος απο τους Ιρανους, δυσκοπλα πρεπει να υπαρχει... Καλη τυχη στο παιδι, μ αυτους που εμπλεξε.

Έχε υπόψην σου ότι η χώρα τηρεί ύπο καθεστώς εθνικιστικής, ισλαμικής και απολυταρχικής δικτατορίας ύπο το πέπλο μιας faux δημοκρατίας (κάτω απ'το οποίο δεν κρύβεται και τόσο καλά κατά την άποψή μου). Μη βιάζεσαι να επικρίνεις την κουλτούρα και τη νοοτροπία των Ιρανών. Προσωπικά, έχοντας γνωρίσει πολλούς Ιρανούς στη σχολή μου, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν δίστασα να τους συγκρίνω με μας. Όπως κι εμείς οι Έλληνες έτσι και οι Ιρανοί αφήνουν το στίγμα τους σε κάθε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Ευρώπης αντιπροσωπεύοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα τους. Και ας μη ξεχνάμε πως είχαμε κι εμείς πριν τρεις με τέσσερις δεκαετίες μια δικτατορία που με την διακυβέρνηση της κατάφερε να προβάλλει κάθε άλλο παρά πολιτισμό.

Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο εργαζόμενο (για να μη μου λέτε πως βγαίνω συνεχώς εκτός θέματος :rolleyes: ) συμφωνώ με το Μακεδόνα. Όποιες απόψεις κι αν είχε, σαν εργαζόμενος σε Ιρανική εταιρία θα ήταν καλύτερο να κρατά τις απόψεις του για τον εαυτό του ή τουλάχιστον να φροντίσει να μην πει κάτι μπορεί να ακουστεί προσβλητικό, ειδικά σε μια διαφωνία πάνω σε τέτοια θέματα. Άλλωστε θεωρείται (ή μάλλον θεωρούνταν) φιλοξενούμενος.

Υ.Γ.: Ελπίζω να μην ακούστηκα πολύ εριστικός. Δεν κάνω κήρυγμα. Απλά ο τρόπος με τον οποίο μίλησες για τους Ιρανούς μου φάνηκε λίγο ακραίος.
 
Re: Special Liveries - Ευρώπη

Ζηλιαρη!! :p
 
Top