Λάθος posts ...

• Thread starter Thread starter george_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Aπεργία στην ΥΠΑ

vassdel":3cjmprx5 said:
Άκουσα χτες για προγραμματισμένη απεργία από ΑΔΕΔΥ αυτή τη φορά, για 6 Οκτωβρίου. Αν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει/διαψεύσει έγκαιρα ώστε να προλάβω να αλλάξω τα πλάνα μου, θα του ήμουν ευγνώμων...

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63383341

Re: LGIO/IOA Ioannina "King Pyrros"

mimithem":ubn1vapk said:
319, το DGG ήταν. Έφυγε πριν από κάνα εικοσάλεπτο μετά από αρκετή ταλαιπωρία και ένα μοναδικό show σήμερα στο αεροδρόμιό μας...
Για να πω και Εγώ για 319 φάνηκε στον αέρα απλά θα σου πω μόλις δω την φωτο απο μεγαλύτερη οθόνη

Re: Qatar και Εmirates

ti ennoeis me to oti peftoun thlefwena prin?egw phga to maio pou eixe open day h emirates k me dialexan ,vevaia kophka sth prwth fash alla egw eftaiga s auto....oso gia ta diplwmata uparxei ths IATA,to opoio xekinaei to noemvrh k einai mono gia cabin crew.exw kanei k alla ths IATA zxetika me ton tourismo.einai pagosmio anagnwrismeno k aresei stis aeroporikes...vevaia kostizei arketa....

Re: Emirates interview

egw phga sthn emirates th prohgoumenh evdomada alla den edwsa to cv gt den eixan perasei 6 mhnes,opote an kapoios exei xanapei prin 6 mhnes xamenos kopos den tha sas perasoun,egw milhsa me thn upeuthinh(xristina)k mou eipe oti tha xanarthoun se 3 mhnes etsi apofasisa na mhn ta dwsw twra...kalutera na sas pw giati tha kanw to cabin crew ths IATA.kapoioi tha to exetw akousta,einai to kalutero sthn agora k pagosmio anagnwriseno,k pestepsteme metraei k as mhn exeis empeireia alla ena xarti metraei.emena me sumpathise k mou eipe tha me perimenei next time pou tha erthoun.paizei rolo h emfanish opote opoios den th exei xamenos kopos gt trwei apogohteush.to maio pou eixan erthei me dialexan alla kophka apo malikismeno anxos...twra eimai proethmasenh gia next time!!!opoios exei apories na mou steilei...!!!

Έχω εγώ μια απορία: Διάβασες τους κανόνες του φόρουμ πριν ποστάρεις;

:lol:

Αναρωτιέμαι, καταλαβαίνεις τί εννοεί ο aakunz, ή απλά σου αρέσει να γελάς γενικά και αόριστα με ότι να 'ναι;

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

aviation passiοnate":2f1gouy8 said:
Επειδή δεν βλέπω κάποιος να προσφέρεται να μας πει θα σας πω εγώ αύριο που θα πάω...
Ενα εχω να πω,γενικα δεν ασχολουμε με φορουμ, αλλα πρεπει να ντρεπεστε που αναστατωνετε κοσμο , ενω η ΟΑ δεν εχει καλεσει ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Ελπιζω εσυ που το παιζεις μαγκας , να φας καλα.....τπτ αλλο!
Οσοι λοιπον ειστε εδω ψαχνωντας τι εγινε, σας κοροιδει αυτος και αλλοι 2 εδω μεσα!
Απο την αλλη καλα σας κανουν γιατι οι αεροποροι μιλουν λιγο, εσεις εδω ειστε για μεσημεριανη εκπομπη!
ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ....

Re: Προσφορά εργασίας-προσλήψεις Χειριστών Α/ΦΩΝ

Λαε,φιλοι,φαντασιοπλικτοι πιλοτοι,μερικοι πραγματικοι πιλοτοι και λιγοι αεροποροι,
εχω να πω ,οτι η ΟΑ δεν εχει σηκωσει κανενα ακουστικο τηλεφωνου και δευτερον οσοι σκεπτονται λιγο και δεν τα εχοθν χαμενα λογο ανεργιας
ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΥΠΟ (Α320) και δεν εδωσαν τα λεφτακια τους , διοτι οπως γνωριζουν μερικοι, ΤΥΠΟΣ ΧΩΡΙΣ πανω απο 500 ωρες (και λιγα βαζω)ισον 0!
Επισης ενας φιλος παραπανω, σωστα τα ειπε , εχε βυσμα και λιγο διαβασμα και καλα θα πατε, ΔΕΝ εχει βυσμα δεν πασ να κανεισ και 15 τυπους μαζι, θα παρεις απο τον γερμανο η τον ελληνα(αεγαιο) μια μεγαλη :banana: !