Λάθος posts ...

Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα....
 
Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Γιατρέ κάνατε διάγνωση; μη με τρομάζετε.Όταν λέτε πραγματικότητα τι εννοείτε; Όπως θα έλεγε και ένας Κινέζος,εγώ και εσείς δεν υπάρχουμε,είμαστε λέξεις.Υπάρχει μόνο το Ταό.(Μία σουπίτσα από shark fins θα σάς τονώσει...)
Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχουν θέματα.Επιπλέον απομακρύνονται κάποιοι πού έγραφαν και μπορούσαν να συνεισφέρουν και να παρατείνουν μία συζήτηση.Αυτή είναι η πραγματικότητα·η αβάσταχτη ελαφρότητα τού αεροπορικού χώρου.
 
Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

flying Doc":1z8bu0b3 said:
Ουδεμία επαφή με την πραγματικότητα....

Γιατρέ,
το έχω βιώσει, και συμφωνώ μαζί σου 100%. Μερικοί είναι αδιόρθωτοι.
 
Re: ATH/LGAV Athens TRAFFIC

Άμα το έχεις βιώσει...
 
Re: Lufthansa

Μεράκλωσε η DLH και κάνει διαγωνισμούς επιπέδου.Είχα κάποτε στην Ολυμπιακή μία συνάδελφο τής οποίας ο δεσμός είχε πρακτορείο ταξιδίων και επειδή είχε πουλήσει τα πιό πολλά εισιτήρια για Παρίσι με Air France (ή κάτι τέτοιο) είχε κερδίσει ή απευθείας ή μετά από κλήρωση δύο εισιτήρια μέ Concorde Παρίσι-Νέα Υόρκη.Έτσι η συνάδελφος πήγε(και ήρθε)με το avion mythique.Αυτό έγινε το 1997 ή το 1998.Όταν μού το είπε,τής ζήτησα και μού έφερε αναμνηστικά από τήν πτήση.Μεταξύ τών άλλων ένα "δίπλωμα" πού έγραφε "η τάδε επιβάτις" πέρασε το φράγμα τού ήχου...κάτι ανάλογο έδινε και η British.Το σέρβις ήταν σκέτη πολυτέλεια.Όταν πήγαν στο πιλοτήριο τη ρώτησε ο πιλότος μέ ύφος: "έχει Concorde η Ολυμπιακή;" -" όχι,αλλά έχουμε ασφάλεια". Λόγια πού αποδείχτηκαν προφητικά....
 
Re: Olympic A340

"Να το πάρει ως τά πέρατα ο θρύλος ξανά
στούς λαούς να το κάνει τραγούδι"
 
Re: Προσλήψεις Ιπτάμενων Συνοδών

geia sas koritsia)...perasa apo th sunenteuxh stis 19/4/13 k mou eipan ama h apanthsh einai 8etikh 8a eidopoihsoun mexri 26/4. me pirane xtes to meshmeri k mou eipan oti me epilexane.se oses kopeles perasan shgxarithria 8a ta poume thn devtera sthn ekpaidevsh))))))se oses oxi evxomai to kalitero k min stenaxorieste)***
 
Re: Olympic Air A319/A320

Καταρχην χρονια πολλα σε ολους με υγεια κ χαρα τωρα στο θεμα μας παιδες εγω θα προτιμουσα ολα τα airbus να ηταν στα χρωματα της olympic κ να γινοταν η aegean regional πιστευει κανεις το ιδιο? καλη ανασταση σε ολους!!!!
 
Re: Olympic Air A319/A320

Οχι, αλλα μην αρχισετε εδω γιατι θα βγουμε εκτος θεματος και θα μας ζαλισετε στις ειδοποιησεις.
 
Re: Hermes Airlines

MerNion":3u1k337p said:
Φιλε BatMan sorry κι' όλας αλλά όλο αυτό το post σου, πως ακριβώς συνεισφέρει στη συζήτηση για το overrun; Δεν μας έδωσες ούτε μια πληροφορία παραπάνω και απλά γέμισες 2-3 παραγράφους με σάλτσες... Αν έχεις εσύ ή κάποιος άλλος να γράψει κάτι συγκεκριμένο και σοβαρό ας το κάνει αλλιώς καλύτερα να κάνετε υπομονή 10 δευτερόλεπτα και να μην πατήσετε το κουμπί "απάντηση" αφού δεν έχετε να πείτε κάτι ουσιαστικό για το θέμα!
Δηλαδή έπρεπε αυτό το «πάτησε λίγο λάσπη» να μείνει αναπάντητο; Δηλαδή το πόσο σοβαρό είναι ένα συμβάν εξαρτάται από το πόσοι σκοτώθηκαν; Εάν είναι όλοι δημοσιογράφοι εδώ μέσα, τότε το καταλαβαίνω. Αν όμως υπάρχουν επαγγελματίες του χώρου γενικά, τότε είναι αδιανόητο να σκέφτονται έτσι.
Ναι, το πρόσφατο βιντεακι με το 747 όντως είναι εντυπωσιακότατο, το συμβάν λυπηρό πολύ, η συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα αρκετά ενδιαφέρουσα (μάθαμε και πολλές πληροφορίες, σε αντίθεση με άλλα συμβάντα που «κανείς δεν ξέρει τίποτα») κτλ κτλ.
Όμως από καθαρά επαγγελματική αλλά και προσωπική άποψη, το overrun αυτό έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία για όλους μας. Διότι στο κάτω κάτω οι περισσότεροι από εδώ μέσα έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν είτε σαν πλήρωμα είτε σαν επιβάτες μέσα σε ένα Α320 που επιχειρεί προσέγγιση σε συνθήκες σχετικά χαμηλής ορατότητας, παρά σε ένα Β747 Cargo που κουβαλά στρατιωτικά οχήματα από το Αφγανιστάν.
Άρα με ενδιαφέρει να μάθω τι και πως αυτό το Α320 κατέληξε 300 μ, εκτός, για να μην βρεθώ ποτέ να κάνω μπάνιο στην λάθος ακτή του Θερμαϊκού η μέσα στις φυλακές της Αλικαρνασσού μπαίνοντας με ένα όχι και τόσο ορθόδοξο τρόπο… Για να μην συμβεί ξανά ποτέ ούτε σε έμενα ούτε σε κανένα άλλο, γιατί μπορεί την επομένη φορά να μην είμαστε τόσο τυχεροί. Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο γίνονται οι διερευνήσεις σε όλα τα συμβάντα με την ιδία δέουσα προσοχή και σημασία, και όχι με το πόσες μύτες έχουν ανοίξει..

Και για να προλάβω τα σχόλια περί «off topic”, τουλάχιστον κατά την άποψη μου, οτιδήποτε σχετικό με ασφάλεια πτήσεων έχει θέση παντού, και πόσο μάλλον κάτω από τον γενικό τίτλο «ατυχήματα και συμβάντα». Αν είμαι λάθος, απολογούμαι.

Αυτά για τις «σάλτσες» και όχι σοβαρά, επειδή σκέφτηκα πρίν απαντήσω (τουλάχιστον αυτή τη φορά :D ) , τα αφήνω ασχολίαστα πρός το παρόν.
 
Top