LGAT memories

  • Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μερικές ακόμα γενικές εικόνες του Ελληνικού: Από την ταράτσα του Ανατολικού, από τη τζαμαρία της καφετέριας στις αφίξεις, από το εκκλησάκι στο apron της Γενικής Αεροπορίας, εναέριες αλλά και τωρινές από το ΚΕΠΑΘ.

Ενδιαφέρουσες οι δύο τελευταίες από τον Πύργο. Μήπως υπάρχει μία ενδιάμεση, δηλαδή από τα δεξιά τής προτελευταίας προς τα αριστερά τής τελευταίας;
 
Δυστυχώς όχι. Την επόμενη φορά θα προνοήσω!;)

Προς το παρόν μια επιλογή από Airbus από 1991 ως το 1993. Οι πρώτες 20 φωτογραφίες:
 
Last edited:
Last edited:
Δηλαδή λίγο πριν η Douglas εξαγοραστεί από την Boeing, οπότε εξαφανίστηκαν όλα τα μοντέλα, εκτός από το MD83 που μετονομάστηκε σε Β717.
 
To MD-95 (κοντό MD-90) μετονομάστηκε σε B717
 
  • Like
Reactions: AGV
Last edited:
Last edited:
GP707 αυτό το θρεντ κατά τη γνώμη μου είναι η ραχοκοκαλιά όλου του φόρουμ και όχι μόνο του σχετικού θέματος! Ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχουν φωτογραφίες και από τους εσωτερικό χώρους του Δυτικού κυρίως; Ξέρω ότι το θρεντ είναι για plain spot οπότε ρωταω γενικά.
 
Δεν είναι μόνο για plane spotting. Φωτο από χώρους του Δυτικού δεν έχω δει ιδιαίτερα. Μόνο του Ανατολικού. Και τότε δεν έβγαζα μέσα το κτίριο και γιατί τα films και τα slides στοίχιζαν αλλά και γιατί κάποια πράγματα τα θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα υπήρχαν αιώνια και δεν τους δίναμε πολύ σημασία.
 
Οι 9 πιο πρόσφατες φωτογραφίες της φωτοθήκης διάφορων ελικοφόρων, μεταξύ των οποίων είναι το αμφίβιο της συλλογής του Κυριακού, τα Skyvan της Air Forum, το Gulfstream των Scorpions και το αποτέλεσμα μιας βαριάς προσγείωσης Αιγυπτιακού Buffalo.

 
Last edited:
Top