Δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Νομίζω ότι συμφωνούμε ότι ο ρόλος της ΥΠΑ είναι εποπτικός και όχι να διαχειρίζεται παραχωρήσεις αεροδρομίων. Στην οποία περίπτωση η ΥΠΑ θα πρέπει να παραιτηθεί από ευθύνες και όχι να αναλάβει περισσότερες σε αυτόν τον τομέα.
Τι αντιλαμβάνεσαι ως πρόβλημα; Το γεγονός ότι πρέπει να υπάρχει μια εταιρική δομή για την υποστήριξη της λειτουργίας μιας παραχώρησης; Η Fraport Greece δεν ανακάλυψε τον τροχό, ούτε ήταν αδύνατη η ανάληψη περιουσιακών στοιχείων από την ΥΠΑ.
Μιλάω απλώς για έναν άλλο τρόπο επιχειρηματικής δραστηριότητας όπου το κράτος είναι παρόν, με ή χωρίς βέτο, χωρίς άσκηση δικαιωμάτων διαχείρισης.
Το παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου είναι η Manchester Airport Holdings (MAG) όπου δούλεψα πριν αρκετά χρόνια, όπου στην πραγματικότητα συγκέντρωσαν μερικά αεροδρόμια, δημιούργησαν μια εταιρεία χαρτοφυλακίου, ξεκίνησαν μια δημόσια εγγραφή και ιδιωτικοποίησαν ένα μέρος μόνο. Αυτός ο τύπος ιδιωτικοποίησης είναι προτιμότερος και ταιριάζει σε αυτό που προσπαθουν να κανουν οι Ελληνικές κυβερνήσεις διαχρονικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.