LGAV/ATH Athens "Eleftherios Venizelos" (εκτός κινήσεων αεροσκαφών)

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGAV/ATH Athens Eleftherios Venizelos (Αποψεις και νεα)

To A13 μεγαλωνει για να δεχθει και Α380 (...). Κατα τ'αλλα, κ εγω δεν βλεπω το λογο αντικαταστασης του επιδαπεδιου υπογειου ιμαντα που συνδεει ΜΤΒ και δορυφορο με εναν υπεργειο.

Ασε που ειναι σαν να εχει συνδεθει καλωδιο USB στο κυριως κτιριο... :lol:

Μάλλον κάτι θα ξέρουν καλύτερα αυτοί που σχεδιάζουν την επέκταση. Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να γίνει η όλη δαπάνη/αισθητική παρέμβαση.

Εγώ δεν βρήκα άσχημο πάντως τον υφιστάμενο υπόγειο διάδρομο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρειάζεται να υπάρχει και ένας υπέργειος. Χώρια του ότι η επέκταση φαίνεται σαν παραφωνία, κλείνει ένα taxiway όπως είπε κάποιος, δεν προσφέρει περισσότερες εξόδους επιβίβασης...

So fast ..Check_in @ Aegean , KLM , Luth

Ένα νέο γρήγορο Check-in εφαρμόζεται και στο Ελευθ. Βενιζέλος . Δεν χρειάζεται να περιμένεις για ώρα στις ουρές των desk , το κάνεις μόνος σου στα ειδικά μηχανήματα με οθόνες touch-sreen Αρκεί να βάλεις το e--ticket number και να ψάξεις την θέση που σου αρέσει.. Παρα πολύ καλό ... τέλειωσα σε 1 λεπτό και είχα χρόνο για ψώνια.. Ειδικά για desk όπως των πτήσεων εσωτερικού της Αιγαίου (που έχει πάντα πολύ κόσμο) νομίζω είναι σωτήριο..
Σύντομα ελπίζω και άλλες εταιρείες να μπούν στο σύστημα.

Re: So fast ..Check_in @ Aegean , KLM , Luth

Στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, η KLM σε αναγκάζει να τσεκάρεις αποκλειστικά κατ' αυτόν τον τρόπο! Περίπου 20 τετοια μηχανήματα αραιά τοποθετημένα, κάποιες (λίγες ομολογουμένως) υπάλληλοι της KLM προς βοήθεια, και μετά είτε περνάς σε counter για παράδοση αποσκευής, είτε απευθείας στον έλεγχο.

Re: So fast...Check In

Επειδή κανείς δεν είδε το λάθος , να διορθώσω εγώ..
η Luth δεν μπήκε ακόμη στο σύστημα... (παρασύθηκα επειδή΄είδα την Α3)... αντίθετα on system μπήκαν η iberia και η Air France, προς το παρον

Εκτός του ότι αποκτάς συλλεκτικό boarding pass AIA... φυσικά γλυτώνεις τις ουρές... Πετούσα με Αιγαίου το Σάββατο και ενώ το φιδάκι είχε φτάσει σε μεγάλα μεγέθη... τα μηχανήματα ήταν προκλητικά άδεια στην είσοδο της ουράς... Τις αποσκευές σου (αν έχεις) τις παραδίδεις κύριος στο drop-off counter (που είναι σχεδόν πάντα άδειο).

φανταζομαι οτι εαν εχεις κανει web check-in απτο σπιτι μπορεις τις αποσκευες να τις παραδωσεις στο drop-off ή ισχυει μονο για οσους κανουν self check-in στο αεροδρομιο?

2board the new magazine of AIA

jerry":givn3hm5 said:
Εκτός του ότι αποκτάς συλλεκτικό boarding pass AIA...

Προς το παρόν δεν έχει ρυθμιστεί σωστά και τα γράμματα του εκτυπωτή "χτυπιούνται" πάνω στο brand name του ΑΙΑ... Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν χρησιμοποιείται από τον κόσμο. Η Αιγαίου έχει βάλει και υπαλλήλους της που προτρέπουν τον κόσμο να το χρησιμοποιεί....
Όλα καλά με το νέο συστηματάκι αρκεί να μην χαθούν θέσεις εργασίας.... Δεν ξέρω τι ακριβώς απέγιναν οι υπάλληλοι της KLM στο Άμστερνταμ....

Άλλο θέμα, συγχαρητήρια στην συντακτική ομάδα του 2board μια εξαίρετη δουλειά. Συνδιάζει το lifestyle με πανέμορφες ταξιδιωτικές προτάσεις... φοβερή φωτογραφία..
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το υποδειγματικό artwork και η καλή δόμηση των διαφημίσεων για ένα free pass. :great:

Re: 2board the new magazine of AIA

Sunshine":1iixiavz said:
Όλα καλά με το νέο συστηματάκι αρκεί να μην χαθούν θέσεις εργασίας....

Αυτό δεν είναι δυνατόν.
Θέσεις εργασίας χάνονται πάντα όταν η τεχνολογία αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας εργασίες ρουτίνας.
Δυστυχώς η ευτυχώς (από όποια πλευρά και αν το βλέπει κανείς) η τάση παγκοσμίως είναι να μειώνεται το προσωπικό σε τομείς που δεν είναι ο ανθρώπινος παράγοντας αναντικατάστατος.

Στο LGAV ειδα σημερα πολεμικα αεροπλανα ενα Μ-2000 ενα F-16 ενα Apache ε/π
και αλλο ενα που δεν καταλαβα τον τυπο.

Ξερει κανεις τιποτα?