LGIR/HER Heraklion "Nikos Kazantzakis"

  • Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας
ευχαριστο και sorry.αλλα για να εχουμε ερωτημα η corsair που παει Ηραλειο με 747 απο που ερχεται???????????/ :oops: :oops:
 
Απο το διηπειρωτικο Παρισι.
 
Χτες βραδυ το απολυτο χαος με τρελη ουρα στον ελεγχο διαβατηριων και, ΕΝΑΝ ναι μονο ΕΝΑ Δοκιμο να τα σφραγιζει (πτηση για Zagreb )KAI να τα τσεκαρει (Vienna -Fco-London) :evil: ΖΗΤΩ EΛΛΑΔΑΡΑ !!!
 
Και που να δεις τον Αύγουστο τι γίνεται.
 
marioskef":2xcf84qj said:
(αν δει κανεις το ελεγχο διαβατηρίων και τις ουρές που γίνονται θα καταλάβει τι δυσφήμιση παίζει για την ελλάδα στις τελευταίες εντυπώσεις των επισκεπτών)

Εγώ φίλε μου το βλέπω. Στον αεροσταθμό του LGIR πρέπει πολλές φορές να βγεις και να πας σε άλλη είσοδο παραπέρα γιατί είναι αδύνατον να τον διασχύσεις. Θες καμιά ώρα στην ουρά. Και ένας τουρίστας ο οποίος είναι και ψιλοταλαιπωρημένος και θέλει να επιστρέψει σπίτι του εκνευρίζεται υπερβολικά. Συχνά ακούω ιδιαίτερα Γερμανούς και Άγγλους να βρίζουν γιατί απ τη μια ουρά πάνε στην άλλη. Δεν ξέρω αν είδατε τα στατιστικά που παρουσίασε ο φίλος Χρίστος αλλά το Ηράκλειο είναι στη δεύτερη θέση. Δεν είανι δυνατόν στο δεύτερο σε κίνηση αεροδρόμιο να κυριαρχούν αυτές οι συνθήκες. Αν μπορέσω να τραβίξω καιμιά φωτογραφία θα την ανεβάσω γιατί αμφιβάλλω για το αν επικρατεί αυτή η κατάσταση αλλού.
 
Στις αναχωρησεις ή στις αφιξεις ??? Για να δω τι εμπειρια θα εχω την Τεταρτη που θα επιστρεψω απευθειας απο Λονδινο... Αναλογως θα σας πω.
 
Και στα δυο. Στις αφίξεις δε αστα να πάνε. Σαν τα ποντίκια. Καλό κουράγιο. ;) ;) ;) ;) Αν έχεις δε πολλές αποσκευές καλά αστο....
 
Ο πανικός βέβαια γίνεται στις αφήξεις όταν έχουμε πολλές πτήσεις ταυτόχρονα εκτός Shengen, κατάσταση που λόγω Αγγλων και Ρώσων είναι πολύ συνηθισμένη...
Θυμάμαι χαρακτηριστικά το Μάη απογευματάκι που για κάποιο λόγω η πίστα ήταν γεμάτη με αγγλικά αεροπλάνα που όλα έφευγαν σε μια δυο ώρες η ουρά κυριολεκτικά έφτανε από τη μιά άκρη του αεροδρομίου έως την άλλη (με έξαίρεση τη πολύ άκρη όπου ήταν τα check in του εσωτερικού...
Τα τραγικά είναι κατά Ιούλιο Αυγουστο όπου μπορεί να έχετε δει εικόνες όπου οι ουρές όχι μόνο ξεπερνούν το εσωτεριό του κτηρίου αλλά φτάνουν και έξω και μιλάμε για πολύ έξω...Φαντάσου τώρα αυτό με 40 βαθμούς Κελσίου ή υπό βροχή...
Όχι πως και οι ξένοι πάνε πίσω στα δικά τους αεροδρόμια (βλέπε Faro) αλλά...
 
Καλα, μην τα θελουν κ ολα ομως.

Σε οτι αφορα την αναμονη, αυτα εχουν οι πτησεις. Θυμαμαι το Γεναρη που γυριζα πανω, που περιμενα στο Luton για το τσεκ του διαβατηριου μιαμιση ωρα. Η ουρα ηταν περιπου 100 - 150 μετρα ισως κ παραπανω. Μαζεμενες 5-6 πτησεις μαζι ... να δουλευουν στο φουλ οι ελεγκτες κ παλι να υπαρχει αυτος ο τεραστιος χρονος αναμονης.

Αρα... συμβαινουν κ στις καλυτερες οικογενειες που λεμε στην Ελλαδα... ;)
 
Τα posts που αφορούσαν το υπάρχον αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" στη συζήτηση για το α/δ Καστελίου μεταφέρθηκαν εδώ.
 
Top