LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Μιάς κ ανοίγει η σεζόν αύριο, ας μουρμουρήσω λίγο :rant:
Κάποιες βελτιωτικές κινήσεις απ' το ΕΒΕΔ
Την ενίσχυση της λειτουργίας του Κρατικού Αεροδρομίου “Διαγόρας” στο επίπεδο της λειτουργίας του πληροφοριακού συστήματος ενημέρωσης στον χώρο αφίξεων αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κατά την χθεσινή συνεδρίαση του. Η έλλειψη προσωπικού για την ανωτέρω λειτουργία του αεροδρομίου, είναι το σημείο στο οποίο η παρέμβαση του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, όπως ακριβώς έχει πράξει και στο παρελθόν, θα δώσει την λύση που για την τρέχουσα τουριστική περίοδο έχει ανάγκη το αεροδρόμιο της Ρόδου.

Επιπλέον, στον τομέα της εικόνας των αεροδρομίων του Νομού μας, αποφασίσθηκε να αναλάβει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου την πρωτοβουλία αισθητικής αναβάθμισης του χώρου αφίξεων με την ταυτόχρονη τοποθέτηση μηνυμάτων καλωσορίσματος και οικονομικού χαρακτήρα. Η αρχή θα γίνει με τα αεροδρόμια της Ρόδου και της Κω και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα αεροδρόμια των υπολοίπων νησιών του Νομού...
:arrow: http://www.rodosalarm.gr/index.php/topika-nea/2231-2012-03-24-05-49-38

Βελτιωτικές κινήσεις γίνονται κι απ΄την ΥΠΑ αλλά οι σοβαρές πάνε για του χρόνου, φέτος αρκούν στους ιθαγενείς τα ασανσέρ, οι κυλιόμενες και τα μερεμέτια
:arrow: http://www.rodiaki.gr/article.php?id=171018&catid=1&subcatid=5

Άντε, καλή σεζόν :cool:
 
Ωραίος!!! Ομορφιά το βίδεο, έχει και "συλλεκτικά" πλέον κομμάτια... :thx:
 
Κινήσεις για χειμερινές πτήσεις της Transavia από τους φορείς της Ρόδου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναφορά για το αν ζητήθηκαν οικονομικά ανταλλάγματα από την εταιρεία. Φαίνεται ότι εκεί στο νησί των ιπποτών ψάχνουν τρόπους για να καλύψουν το κενό της Ryanair και καλά κάνουν. Το θέμα είναι οι συμφωνίες να στηρίζονται σε λογικά ανταλλάγματα.
 
Α/φος της El Al εκτελώντας πτήση FRA-TLV με 70+ επιβάτες κατέβηκε εκτάκτως χθές στον Διαγόρα όταν βρέθηκε αδέσποτο laptop. Πυροτεχνουργοί έστειλαν το laptop προς ανακύκλωση και η πτήση έπειτα απο 3 ώρες αναχώρησε...

Εν τω μεταξύ, Τούρκοι πράκτορες (ταξ/κοί, όχι απ' τους άλλους της ΜΙΤ :mrgreen: ) ζητάνε τη σύνδεση AYT-RHO, μόνο που κι αυτοί όπως η Bluebird με την Κωνστ/λη, πέφτουν στις διακρατικές που έχουν αφήσει απέξω τη Ρόδο... :wall: Μήπως, λέω εγώ, να κάνει κίνηση καμιά Α3 ή ΟΑ μπάς και προχωρήσει το θέμα?
 
Με -10% έκλεισαν οι διεθνείς αφίξεις για τον Ιούνιο, όπερ απώλειες περίπου 30.000 επισκεπτών. Στα αξιοσημείωτα η συνεχιζόμενη πτώση της γερμανικής αγοράς που την έριξε απ΄την πρώτη 2άδα της κατάταξης (μόνο οι Ιταλοί το έκαναν αυτό Αύγουστο μήνα), με τους Ρώσους πλέον να είναι η 2η δύναμη με ~35.000 επισκέπτες.
 
Απ' το πρωί η τοπική ειδησεογραφία κατακλύστηκε απ' το γεγονός της χρονιάς, την επισκευή και επαναλειτουργία των κυλιόμενων σκαλών του παλιού κτιρίου έπειτα απο πολλάαααααααα χρόνια. Τα θεωρώ ανυπόστατα και κακόβουλα μέχρι να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι :twisted:
:arrow: http://www.rodosalarm.gr/index.php/topika-nea/6466-2012-08-31-04-32-34
 
Σε χειμερινό "mode" μπαίνει σιγά σιγά το α/δ αφού την τρέχουσα εβδομάδα "κατεβαίνουν" οι τελευταίες πτήσεις της σεζόν για να "μαζέψουν" όσους μας τίμησαν τόσο αργά. Η Novair κλείνει επίσημα τη σεζόν την προσεχή Κυριακή προς Δευτερά, ερχόμενη κενή από OSL και μεταφέροντας τους τελευταίους Σουηδούς στο ARN. Έπειτα, τη Νοεμβριάτικη μονοτονία Α3-ΟΑ-SEH-MAV-CY και φυσικά της LBY (που συνεχίζει δυναμικά 2χ/w με Α319), σπάνε 2 τσαρτεράκια, μια Astra και μια Pegasus.

Eν αναμονή των συγκεντρωτικών στατιστικών για τη σεζόν, καλό χειμώνα σε όλους :cool:
 
Χειμερινό mode on, πρωτοβρόχια και το παλιό κτήριο απέδειξε πόσο προχώ ήταν όταν επεκτάθηκε καθώς έγινε με κρυφές βιοκλιματικές προδιαγραφές όταν αυτές δεν ζητούνταν πουθενά...
:arrow: http://www.verena.gr/node/10379
 
Top