LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ναι αυτό ήρθε όντως, για εκπαίδευση νομίζω. Είναι συχνός πελάτης. Επιβεβαίωσα πάντως και αυτό που λέει ο OAL701. Προορισμός μια βάση στα ΗΑΕ.

Ηρθε κι όλας το C-21? :?

To άλλο, το 753, ήρθε Πέμπτη αν θυμάμαι καλά και έφυγε για tour μέση Ανατολή, κετρική Ευρώπη και επιστροφή στις Γιου Ες Εϊ. Κι εγώ επληροφορήθην ότι θα ξαναπεράσει από εδώ, βέβαια αν μας πάρουν πρέφα μπορεί και να αλλάξουν γνώμη... :mrgreen:

752, όχι 53 :-)

753 ήταν βρε Αλεξ :)

Sorry, νόμιζα ότι αναφεροσουν στο λευκό της φωτογραφίας... :(
Απο το 753 θυμάσαι μήπως χρώματα, νηολογιο/κωδικό, τίποτα, να ψάξουμε να το βρούμε! Ποιος ξέρει τι τσοντα να ήταν...

The USAF also operates two 45-seat 757-200 aircraft, designated C-32B, for use by the U.S. State Department Foreign Emergency Support Team.[53][146] The C-32As feature the blue-and-white paint scheme used by the USAF for its VIP transport fleet, while the C-32Bs are painted in solid white with minimal identification markings.
Αν παρ'όλα αυτά είναι 753 τότε είναι εύκολο να το βρείς. Μόνο 55 κατασκευάστηκαν!
Το λέει και η wikipedia ότι είναι 752

αααχχχ... Αμα τα λεω εγω... :D :wink:

Εμμμμ, επειδή το είπες εσύ (αλλά και ο solro) απ' το πρωί το έψαχνα. Το πόρισμα λοιπόν λέει όντως 752 κι όχι 3, με νούμερο 24452. Μέχρι και φωτό είδα, 753 μακρυνάρι δεν ήταν και αν διέκρινα σωστά ήταν χωρίς winglets. Πρέπει να ήταν ίδιο με τη φωτ/φία που παρέθεσα παραπάνω....