LGRP/RHO Rhodes "Diagoras"

  • Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Έβγαλε και η ΥΠΑ ανακοίνωση να μας ενημερώσει μεταξύ άλλων ότι έεεεεεερχεται ειδικό τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Πολιτικής Αεροπορίας προκειμένου να επιδιορθωθεί η τεχνική βλάβη. Καλά, αυτό το κλιμάκιο δεν έπρεπε να είναι εδώ απο χθές το πρωί; Για να μην πω ότι έπρεπε να μπουν στο βαπόρι απο Τρίτη απόγευμα. Ελπίζω να φέρουν και κανα μετρητό μαζί τους :twisted:
 
Σύμφωνα με τον σπιούνο της Κω, η DE4594 απο FRA με 753 θα κατέβει στον Ιπποκράτη αντί τον Διαγόρα. Έπειτα αναλαμβάνει η Sky Epxress με 6 shuttlecharters για να έλθει ο κόσμος Ρόδο. Τυχερά είναι αυτά!!! :mrgreen:

Επίσης, ήταν να κατέβει σήμερα Iraqi Α330 αλλά γύρισε πίσω :wall: , παρακαλώ όλους τους σπιούνους να έχουν τον νου τους να δώσουν σύρμα όποτε το ξαναπετύχουν!!!

Άπαντες θα αποζημιωθείτε με τοπικές λιχουδιές όποτε σας ξαναβγάλει ο αεροδιάδρομος προς τα εδώ!!! :thx:
 
Βασικά εμενα ετοίμασε μου κανεναν τσιμεντόλιθο, γιατι ολη την ωρα ευχόμουν να κανει divert σ εμάς λογω του μειωμένου LDA :cool: :cool: :cool:
 
Τελικά οι shuttlecharters που αναφέρει ο ΟΑ701 θα φτάσουν τελικά τις 15 (!!!) τον αριθμό μεταξύ Κω και Ρόδου (arr & dep) με ATR43 και JS41.
Αυτά που συμβαινουν τις τελευταίες μέρες στον αερπορικο χωρο του ΝΑ Αιγαιου αρκούν πάντως για να ξεκινήσει η συγγραφή βιβλίου...!
 
Eμ, άδειο θα φύγει ολόκληρο 753; Έχουμε ETD; Πόση ώρα άραγε θα πάρει το σκηνικό να στείλουμε και πατσά :mrgreen:

'Αλεξ, αν μάθεις έγκαιρα, μπές σε κανένα αμπάρι κι έλα απο δώ :mrgreen:
 
Πολλές διαδρομές στο α/δ έγιναν σήμερα. Σε κάποιες ο σκοπός εκπληρώθηκε σε κάποιες όχι...

Κατά το μεσημεράκι μετά από οργισμένα μυνήματα του ΟΑ701 αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να ανέβω στο βουνό. Εκεί αντί να βρω μπετονιέρες αντίκρυσα 7 βαφείς που διαμόρφωναν το νέο τέλος του 25. (εδώ τελειωμένο)

Η διαβολική τρύπα-οπή-λακούβα-γούβα-κρατήρας βρισκόταν 100 μέτρα μετά την γραμμή προς τη μεριά του 7, φαίνεται με πιο ανοιχτό χρώμα το οποίο οφείλεται στο τσιμέντο.

Καθώς ο διάδρομος βαφόταν στα α/φη που είχαν ξεμείνει μπήκαν επιβάτες οι οποίοι εκατσαν μέσα για τουλάχιστον μία ώρα.

Η πρώτη άφιξη μετά από 3 και πλεον ώρες ήταν η Αegean από την Mόσχα (DME)

Mετά τις 15:00 οι 7 από τους 8 στην παραπάνω φωτογραφία παρατάχθηκαν για απογείωση! Ενας πιλότος της tui με χαιρέτησε διατηρώντας την καλή του διάθεση ακόμα και μετά από τουλάχιστον 4 ώρες στο έδαφος.
Σημειωτέον ότι όλες οι απογειώσεις ήταν με "τέρμα γκάζι"...Πραγματική απόλαυση.

To απόγευμα μετά από τις πληροφορίες των "σπιούνων" ξαναπήγα αλλά ο Ιρακινός το ξανασκέφτηκε.

seven4seven":3ej20t0s said:
Βασικά εμενα ετοίμασε μου κανεναν τσιμεντόλιθο, γιατι ολη την ωρα ευχόμουν να κανει divert σ εμάς λογω του μειωμένου LDA :cool: :cool: :cool:
Ελα τώρα... Το θέμα είναι ότι εσύ έμεινες με την όρεξη και εγώ (κυριολεκτικά) με τη μηχανή στο χέρι.
Ποιος να το χαίρεται άραγε;;;

spinal":3ej20t0s said:
Τελικά οι shuttlecharters που αναφέρει ο ΟΑ701 θα φτάσουν τελικά τις 15 (!!!) τον αριθμό μεταξύ Κω και Ρόδου (arr & dep) με ATR43 και JS41.
Θα κάνουν τα ίδια και στα τουλάχιστον 5 widebody που έρχονται το Σάββατο? Τους βλέπω να βγάζουν τα σπασμένα του σπασμένου Jetstream που ακόμα αναπαύεται εδώ.

Btw, το μεγαλύτερο α/φος που προσγειώθηκε στα 1800 μέτρα είναι το Α321 από Finnair και Aegean.

Αγαμοι Θυται (αφιερωμένο στο επιτελείο της ΥΠΑ και στην Ιρακινή κότα)
 
Ωραίος, άψογο το ρεπορτάζ! Άντε γιατί μου βγήκαν τα μάτια απ' το πρωί μπροστά σε μια οθόνη :cool:

Ο Ιρακινός θα ξανάρθει, μακάβρια η αποστολή του όμως πρέπει να γίνει!

Το D-ABOI ακόμη (ξε)φορτώνει στη Κω; Να στειλούμε πατσά τελικά;
 
Στο δρόμο έλεγαν είναι το κλιμάκιο της Υπα, πάρτε τους από εδώ να μην τους βλέπω να πούμε, βγαίνουν στην τηλεόραση και λένε όλα εντάξει το πρόβλημα λύθηκε, μετά καταστρέφεται, λοιπόν να σοβαρευτούμε λίγο έτσι, θα έπρεπε να δώσουν μια απάντηση σαφή στον κόσμο, θα λειτουργήσει το αεροδρόμιο η όχι, τεμπέληδες, αληταράδες, ξεφτιλισμένοι, με μια απλότητα, με μια πραότητα λένε όλα εντάξει, τι όλα εντάξει ρε ετοιματζίδες να πούμε, έτσι απλά τα λένε αυτοί? Ο άλλος ο τουρίστας έχει πεθάνει να πούμε να μαζεύει τις οικονομίες μιας ζωής, και αυτοί βγαίνουν και λένε όλα εντάξει, με το σακάκι, να μου πεις να πούμε τι, θα δώσουν σαφή απάντηση στον κόσμο, θα λειτουργήσει η όχι το αεροδρόμιο.

Έναν σοβαρό οικονομικό πόρο έχουμε στην χώρα και αυτός είναι ο τουρισμός, άντε μην πω κι άλλα καντήλια απόψε να πούμε, ξεφτιλισμένοι, εδώ δύο λακκούβες στον δρόμο δεν μπορούν να κλείσουν, θα σκοτωθούμε σε λίγο, και πάνε να τα βάλουν με ολόκληρο αεροδρόμιο.

Τι ραντάρ να έχουν τα Γιάννενα ρε Aris320, εδώ στα νοσοκομεία δεν υπάρχει χαρτί τουαλέτας και νερό να πιεις, πλάκα μας κάνεις, θα μας τρελάνετε? Έπρεπε να ήταν στην Ρόδο ο παππάς να έστελνε τον Ταξιάρχη που θα ερχόταν από το Κουρδιστάν να έσωζε την κατάσταση.
 
OA701":htpcgj32 said:
Το D-ABOI ακόμη (ξε)φορτώνει στη Κω;
Η ''επιχείρηση'' αφού ξεκίνησε στις 20.00 ολοκληρώθηκε γύρω στη 01.30 το ξημέρωμα εν τέλει.
Με το που ανοίξει πάντως ο διάδρομος σε όλο του το μήκος ο Ιρακινός λογικά θα έρθει γιατί η πτήση πρέπει να γίνει οπότε πρέπει να είμαστε/είσαστε σε εγρήγορση.

solro":htpcgj32 said:
Θα κάνουν τα ίδια και στα τουλάχιστον 5 widebody που έρχονται το Σάββατο?
Το θεωρώ σχεδόν απίθανο με την κίνηση που έχει από μόνη της η Κως το Σάββατο. Δε θα υπάρχει διαθέσιμη θέση στάθμευσης ούτε για δείγμα.

Προς το παρόν και μέχρι τις 09.00 local ο διάδρομος έχει κλείσει εντελώς εκ νέου λόγω εργασιών.
 
Kανα 5ώρο δλδ κράτησε η διαδικασία; Πρέπει να ήταν όμως ωραίο θέαμα, κρίμα που ήταν νύκτα και κρίμα που δεν θα γίνει κάτι τέτοιο μαζικά αύριο. :(

Σήμερα προ ολίγου κατέβηκε Αrkia 753 και Νeos 763, όπως μου ανέφερε ο spinal με restrictions. Επίσης η Volotea θα φέρει φοκεράκι της Carpatair ενώ η Εl Al ή κάτι παραπάνω απο εμάς ξέρει ή δεν έχει πάρει χαμπάρι αφού στέλνει 747 -solro ετοιμάσου :cool: - το απόγευμα :thx: :thx: :thx:
 
Top