"Λουκέτο στην ΟΑ μετά τις εκλογες"

• Thread starter Thread starter georgina
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Akis":12b2dxxa said:
Έσβησα συνολικά 9 ποστ (7 του CONFIG2, 1 του makedonas και 1 του nikos_k) χωρίς καν να τα διαβάσω. Δεν είναι δυνατόν να διορθώνουμε τα ποστ σου, CONFIG2 επειδή δεν έχεις κατανοήσει (μετά από επανειλημμένες μας υποδείξεις) τις λειτουργίες του φόρουμ μας.

Πλέον δεν θα διορθώνουμε τα ποστ σου (όσο και ενδιαφέρον να είναι αρκετές φορές) αλλά θα τα σβήνουμε. Επαναλαμβάνω: Δεν τα έσβησα γιατί υπήρχε πρόβλημα με το περιεχόμενο, απλά γιατί δεν γίνετε να ανεβάζεις 5 απανωτά ποστ και σε όλα να έχεις κάνει και full quote απαντήσεων που υπάρχουν λίγο παραπάνω. Σεβάσου τους κανονισμούς του φόρουμ που αποσκοπούν στην σωστή λειτουργία αυτού εδώ του τόπου.

Μαλλον δεν θελεις να διαβαστουν....Αλλα αν τα εχεις προχειρα, στειλτα μου με πμ, να τα διαβιβασω, "βασει διαδικασιων ..."ξανα

Ειναι θεμα "σωστης λειτουργιας" του φορουμ (αυτος ειναι ο σκοπος?), η μηπως η πληροφορηση απο καποιους που τυχαινει να γνωριζουν κατι παραπανω?
Εν πασει περιπτωσει, το να σβηνεις χωρις καν να το διαβαζεις (?), ειναι ισως αυτο που εσυ αντιλαμβανεσαι, ως "δημοκρατικη διαδικασια".
Με ολο το σεβασμο!

Συνεχίζεις όμως να ανεβάσεις τα ποστ σου λάθος! Υπάρχει το κουμπάκι επεξεργασία σε κάθε σου ποστ. Κάνε τον κόπο σε παρακαλώ.

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω και σου στέλνω τα ποστ σου σε δύο λεπτά με ΠΜ.

Εγώ βασίστηκα στο "Δεν χορτάσανε πια;" του φίλου μας, όχι στην ερώτησή του. Με απόλυτο σεβασμό και σχολαστικότητα, όπως ενεργούν όλοι οι εργαζόμενοι (όχι οι διοικήσεις) προς τους πελάτες της εταιρίας, του είπα οτι δεν ακούστηκε κάτι τέτοιο.
Παιδιά υπάρχει ηθελημένη κίνηση κάποιων, (και αυτό ξεκινά διοικητικά) να απαξιώνουν επανειλλημένα την εταιρία. Αυτό το έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι δυνατόν ας πούμε στα μέσα στου καλοκαιριού να λήγουν συμβάσεις προσωπικού καμπίνας και το α/φος να είναι έτοιμο τεχνικά, και πλήρες από κυβερνήτες, φροντιστές και να μην υπάρχει προσωπικό καμπίνας. Αυτά τα πράγματα είναι γελοία και ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ προς την ΟΑ.

Ως προς αυτή την συνεχόμενη σύγκρουση της Αιγαίου, ενα σας λέω. Η ΟΑ δεν είναι Αιγαίου και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Ένα α/φος της Αιγαίου μπαίνει το βράδυ για συντήρηση αλλα το πρωί, ότι και να γίνει θα βγει (έγκυρες πληροφορίες). Ένα α/φος της ΟΑ, και για ένα additional task να μπεί που να διαρκεί 1 ώρα, και βρεθεί το παραμικρό, το α/φος καθηλώνεται. Πάνω απ'όλα η ασφάλεια των επιβατών. Αλλα μόλις ακούν οι επιβάτες μια καθηστέρηση αρχίζουν τα καντήλια. Έπρεπε ο στόλος να ήταν μεγαλύτερος. Έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη οργάνωση.

Εν κατακλείδι, όλα αυτά το ξαναείπα, είναι ενας κρυφός πόλεμος από όλους να απαξιώσουν την ΟΑ. Να φτιάξουν μια βιτρίνα για την κάθε εταιρία για να πλουτίσουν συμφέροντα.
Και να ρωτήσω κάτι. Θα πετούσες με ενα α/φος μιας εταιρίας που έρχεται στην ώρα του αλλά οι μηχανικοί του παρέβλεψαν λόγω έλλειψης χρόνου ενα πολύ σηματικό κρακ ας πούμε; Τι είναι πιο σημαντικό μερικές φορές; Η ζωή σου, ή η προγραμματισμένη απογείωση;
Συμφωνώ με τις απαιτήσεις του επιβάτη, και εγω πολλές φορές παλαιότερα είπα ΑΜΑΝ με τις πτήσεις της ΟΑ, αλλά όπλισα τον εαυτό μου με υπομονή. Σιγά σιγα η εταιρία θα βρεί τον δρόμο της. Όραμα χρειάζεται και στόχοι. Δεν θα ευχόμουν ποτέ, ακόμα και αν δεν δούλευα εκεί να κλείσει η ΟΑ, ούτε ο ΟΤΕ, ούτε ο ΟΣΕ, ούτε η ΔΕΗ.
Λέω ναι στην ΔΕΚΟ με την σωστή οργάνωση, όχι στο ιδιωτικό καθεστώς, σε μια βιτρίνα δίχως ουσία.

tarig_gr":1splhqlt said:
Ένα α/φος της Αιγαίου μπαίνει το βράδυ για συντήρηση αλλα το πρωί, ότι και να γίνει θα βγει (έγκυρες πληροφορίες).

To ιδιο κανει και η LΗ! Και τι σημαινει? Οτι η τεχνικη βαση της ειναι για τον κοκορα καβαλα? Γενικα ας μην κανουμε συγκρισεις. Επιμενω στην αποψη μου που εξεφρασα αλλα δια κοσμητικους λογους διαγραφηκε.. (δε με χαλαει, αλλα ττο ποστ δεν ητανε εντελως οφ! imho)

Η άποψή σου φίλτατε είναι κατοχυρωμένη. Δεν πρόλαβα να δω το ποστ σου, και δεν με ενδιαφέρει. Δεν μου προσφέρει κάτι καινούριο σε ότι αφορά την δουλειά μου και την εταιρία, οπότε ας μην περιαυτολογούμε.

Υ.Γ. Αν οποιοδήποτε τοπικ περιέχει κοσμητικά είναι λογικό και θεμιτό να διαγράφεται. Εγω εδω μπήκα να συζητήσω όχι να μπω σε αψιμαχίες.

tarig_gr":22soutva said:
Πάνω απ'όλα η ασφάλεια των επιβατών.
Τι είναι πιο σημαντικό μερικές φορές; Η ζωή σου, ή η προγραμματισμένη απογείωση;

Αυτή την καραμέλα με την ασφάλεια πότε θα την σταματήσετε; Για όλα φταίει η ασφάλεια! Και άλλες εταιρίες είναι ασφαλέστατες και τα αεροσκάφη είναι πάντα διαθέσιμα στην ώρα τους...

Σιγά σιγα η εταιρία θα βρεί τον δρόμο της. Όραμα χρειάζεται και στόχοι

Το σιγα σιγά έχει διαρκέσει 20 χρόνια! Αυτό το όραμα μας έχει φάει στην Ελλάδα! Έχουν μείνει όλοι στα οράματα και δεν προχωράνε στις πράξεις...

Έπρεπε ο στόλος να ήταν μεγαλύτερος.

Έτσι! Για να μπει ακόμα πιο μέσα η εταιρία!

Μα γιατί μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό δεν καταλαβαίνω. Σε σύλλογο φιλάθλων ποδοσφαιρικής ομάδας ανήκουμε οι εργαζόμενοι των ΟΑ; Απλά, από μέσα έχουμε την τύχη ή την ατυχία να τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα. Τώρα αν εσένα δεν σε μέλλει η ασφάλεια, τι να πω; Ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του. Το δέχομαι και αυτό.

Προβλέπω "Λουκέτο στο thread και πρίν τις εκλογές" :lol:

Παρακολουθώ το θέμα με τεράστιο ενδιαφέρον, αν και ομολογώ ότι ώρες-ώρες νομίζω ότι βλέπω πολιτικό debate (για να είμαστε και...επίκαιροι). Από τη μια οι της ΟΑ, από την άλλη οι της Αιγαίου, ενώ υπάρχουν και μερικοί...ουδέτεροι.

Ως επιβάτης, θέλω να ταξιδέυω με την χαμηλότερη δυνατή τιμή, εφόσον η ασφάλεια της πτήσης δεν υποβιβάζεται, σε μέρα και ώρα όσο το δυνατόν εγγύτερα στις προτιμήσεις μου, με μηδαμινή ή ελάχιστη καθυστέρηση. Ταυτόχρονα, θέλω την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Ας πάρουμε λοιπόν τα στοιχεία με τη σειρά...

- Τιμή
Οι τιμές της ΟΑ δεν είναι οι φτηνότερες, αυτό είναι βέβαιο. Μάλιστα έιχα σκοπό να κάνω μια μίνι-σύγκριση, αλλά όταν προσπάθησα να βρω τιμές από το online booking της ΟΑ, πήρα συνεχώς το μήνυμα "An error has occurred" :roll:

-Ασφάλεια
Επειδή αυτή η καραμέλα έχει πιπιλιστεί αρκετά όπως ανέφερε και ο φίλος Νίκος, η ΟΑ είναι μια εταιρία η οποία, με βάση τον κατάλογο του AirSafe, είναι η 2η χειρότερη στην Ευρώπη (ανάμεσα σε 20 μεγάλες εταιρίες) μετά την ΤΗΥ, με rate 1.52
http://www.airsafe.com/events/regions/europe.htm

-Όσο για καθυστερήσεις, και πάλι θα συμφωνήσω με την εξής παρατήρηση
Και άλλες εταιρίες είναι ασφαλέστατες και τα αεροσκάφη είναι πάντα διαθέσιμα στην ώρα τους...

-Εξυπηρέτηση
2 παραδείγματα μόνο θα αναφέρω.

KLM
ΕΓΩ: Do you happen to know at which gate we're arriving? I want to see if I'll make it to my connecting flight, as Schiphol is a really big airport
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ: Oh, I'm terribly sorry, I don't. Would you like me to try to find out?
ΕΓΩ: No, that's not necessary, thank you.

OA
ΕΓΩ: Συγνώμη, λίγο νερό θαμπορούσα να έχω;
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ: ...(Δεν απαντάει, πατάει το κουμπί κλήσης)
..............(10 λεπτά αργότερα, έρχεται μια αεροσυνοδός)
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ: Τι ήθελες; [Ενικός!]
ΕΓΩ: Λίγο νερό
ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ:....(φεύγει, φέρνει το νερό)

Προς θεού, δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι της ΟΑ. Αλλά εμένα, ως επιβάτη, ποιος μπορεί να με πείσει να ταξιδέψω με την ΟΑ όταν με άλλες εταιρίες:

-Πληρώνω συνήθως λιγότερο
-Νιώθω το ίδιο (αν όχι περισσότερο) ασφαλής
-Συνήθως είμαι στην ώρα μου
-Νιώθω ότι δεν με βλέπουν σαν παρείσακτο

Για το τέλος άφησα μια λεπτομέρεια, για να δείτε πώς νιώθουν μερικοί... Η μητέρα μου είναι συνταξιούχος της ΟΑ και προτιμά να πληρώνει ολόκληρο εισιτήριο με άλλες εταιρίες παρά το 10% της ΟΑ. Κάποιο λόγο θα έχει, φαντάζομαι...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.