Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Υπάρχει περίπτωση και για τίποτα μεγαλύτερο??
Πετάω το Σάββατο το πρωί...

A321.Τόσες φορές που έχω πάει Μόναχο με 321 έχω πάει..τώρα αν έχει αλλάξει κάτι δεν το ξέρω..πιστεύω 99% Α321

ποιες θέσεις να προτιμήσω, από άποψη χώρου..?

Σειρές 8 και 9 Starboard. Yπάρχει κάθισμα πληρώματος που σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της πτήσης παραμένει άδειο. Σερβίρεσαι πρώτος (τις περισσότερες φορές) και αν είσαι κοινωνικός τύπος, πιάνεις κουβέντα και στην αεροσυνοδό.

Το μόνο κακό με την 8 είναι ότι το 'class divider'' aka κουρτινάκι είναι - συνήθως- ακριβώς μπροστά σου και δεν βλέπεις την 'προοπτική΄του αεροσκάφος. Κατά τα άλλα είναι το καλό του σερβιρίσματος αλλά και της 'αποκοπής' από την υπόλοιπη καμπίνα λόγω του galley.

Eγώ όσες φορές έχω πάει είχα κάτσει στην 12Α..ωραία θέση για φωτογραφίες με θέα και τα φτερά του αεροπλάνου αλλά και έξω...οπότε μπορείς να επιλέξεις :wink: (και τρομερός ο ήχος του κινητήρα στην απογείωση 8) )
Επίσης έχω κάτσει και στην 28Α..μου άρεσε αλλά είχε λίγο πιο πολύ φασαρία καθώς ήμουν πίσω από τον κινητήρα.Μην φανταστείς τρελή διαφορά...αλλα είχε.

Εγώ πάντα επιλέγω την τελευταία θέση, παράθυρο φυσικά (συνήθως Α). Υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να έχεις δίπλα σου άδεια καθίσματα ακόμη και αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο, μια και σπάνια δίνουν την τελευταία σειρά (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αλλά μου έχει τύχει συχνά να είναι ΓΕΜΑΤΟ το αεροπλάνο κι εγώ να έχω άδειο κάθισμα δίπλα μου). Επίσης για κάποιον λόγο μου αρέσει που είμαι... γωνία. Μπορώ να βγάλω laptop και να δω ταινία χωρίς να την κοιτάνε άλλοι από πίσω - όχι ότι θα δω την Τζούλια δηλαδή, αλλά τέλος πάντων μου αρέσει λίγο privacy. Στην Aegean έχουν σχεδόν κανονικό recline τα καθίσματα κιόλας, οπότε κάνεις πίσω χωρίς να αγχώνεσαι μήπως ενοχλείς - στη Lufthansa όμως αν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου recline στο τέλος, που είναι πρόβλημα. Παίρνεις και ωραίες φωτογραφίες με το τοπίο + την άκρη του φτερού (αν θες να τη βάλεις στο κάδρο). :mrgreen:

Ίσως ο λόγος που να δεν γεμίζουν την τελευταία σείρα είναι ότι τα overhead bins είναι γεμάτα από την εταιρεία (δεν ξέρω με τι ακριβώς - μέσα ασφαλείας :?: )