Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Kαι πολλάαααααα μαξιλαράκια..που πήρα μαζί μου ένα φεύγοντας :roll:

menelaos":1kiepcbo said:
Εγώ πάντα επιλέγω την τελευταία θέση, παράθυρο φυσικά (συνήθως Α). Υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να έχεις δίπλα σου άδεια καθίσματα ακόμη και αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο, μια και σπάνια δίνουν την τελευταία σειρά (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αλλά μου έχει τύχει συχνά να είναι ΓΕΜΑΤΟ το αεροπλάνο κι εγώ να έχω άδειο κάθισμα δίπλα μου). Επίσης για κάποιον λόγο μου αρέσει που είμαι... γωνία. Μπορώ να βγάλω laptop και να δω ταινία χωρίς να την κοιτάνε άλλοι από πίσω - όχι ότι θα δω την Τζούλια δηλαδή, αλλά τέλος πάντων μου αρέσει λίγο privacy. Στην Aegean έχουν σχεδόν κανονικό recline τα καθίσματα κιόλας, οπότε κάνεις πίσω χωρίς να αγχώνεσαι μήπως ενοχλείς - στη Lufthansa όμως αν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου recline στο τέλος, που είναι πρόβλημα. Παίρνεις και ωραίες φωτογραφίες με το τοπίο + την άκρη του φτερού (αν θες να τη βάλεις στο κάδρο). :mrgreen:

Αγαπητέ menelaos, και εγώ αυτήν την τελευταία σειρά επιλέγω. (Α ή F ανάλογα τον ήλιο :mrgreen: ) Η Λουφτχάνσα έχει πολιτική να μην δίνει τις τελευταίες σειρές εάν δεν υπάρχει λόγος. Σε πρόσφατη περίπτωσή μου σε πτήση με Α321, έκανα echeckin και επέλεξα την τελευταία σειρά. Επειδή δεν μπορούσα να εκτυπώσω (μεταξύ μας το κάνω και για να παιρνω κανονική κάρτα) στο ντέσκ με ρώτησαν αν θέλω να με βάλουν πιο μπροστά γιατί είχα επιλέξει την τελευταία σειρά και θα ήταν καλό να με αλλάξουν. Είπα ότι ήθελα την ησυχία μου, το δέχτηκαν χαμογελαστά, η θέση κάνει κανονικότατο recline (Α321), δεν είναι στενότερη από τις άλλες σειρές, δεν έκατσε φυσικά κανείς δίπλα μου (με πληρότητα 90%), με σέρβιραν πρώτο στο μπαρ [όπως κάνουν συχνά για την τελευταία σειρά στην Λουφτχάνσα όταν είσαι μόνος (έχει γίνει άλλες 2 φορές)], έκανα τις αεροφωτογραφήσεις μου σούπερ :mrgreen: και γενικά ήταν ό,τι έπρεπε στην κατάσταση που ήμουν (κρυωμένος με πυρετό).

δικός σου

Ταξίδεψα με Α321 για Μόναχο και όταν πηγαίναμε διάλεξα 11Α και 11Β !
αρκετός χώρος και σερβιριστήκαμε από τους πρώτους!!στην επιστροφή δεν πρόλαβα την 11 σειρά αλλά και στο 14 καλά ήταν!

payneful_tales":r33yxktx said:
Αγαπητέ menelaos, και εγώ αυτήν την τελευταία σειρά επιλέγω. (Α ή F ανάλογα τον ήλιο :mrgreen: ) Η Λουφτχάνσα έχει πολιτική να μην δίνει τις τελευταίες σειρές εάν δεν υπάρχει λόγος. Σε πρόσφατη περίπτωσή μου σε πτήση με Α321, έκανα echeckin και επέλεξα την τελευταία σειρά. Επειδή δεν μπορούσα να εκτυπώσω (μεταξύ μας το κάνω και για να παιρνω κανονική κάρτα) στο ντέσκ με ρώτησαν αν θέλω να με βάλουν πιο μπροστά γιατί είχα επιλέξει την τελευταία σειρά και θα ήταν καλό να με αλλάξουν.

Σοβαρά κάνουν τέτοιο πράγμα; Εγώ δύο φορές που πέταξα μαζί τους έκανα και τις δύο φορές e-checkin στην τελευταία και δε μου είπαν τίποτα. Good to know πάντως! :great: (δεν ήμουν σίγουρος για το recline στο 321 της LH, thanks για τη διόρθωση).

Αγαπητά μέλη, στο πρόσφατο ταξίδι μου με την LH διάβασα στο περιοδικό τους για την αλλαγή των καθισμάτων τους. Πρόκειται να αλλαχθο9ύν όλα με αρχή τα 737. Είδα με δέος ότι πρόκειται και αυτοί να αυξήσουν τις χωρητικότητες κατά πολύ και καλά δημιουργώντας περισσότερο χώρο με λεπτά καθίσματα κλπ κλπ. Τα νούμερα των επιπρόσθετων θέσεων δεν τα θυμάμαι απ' έξω αλλά προσωπικά με έκαναν να χαλαστώ λίγο για το τελικό αποτέλεσμα. Έχοντας βιώσει πρόσφατα το Α320 της SWISS, ομολογώ ότι η κατάσταση είναι οριακή (αντίθετα με τα Αβράκια τους που ήταν σούπερ). Αδειάζουν λίγο χώρο στα γόνατα και στο φέρνουν ολα πιο κοντά στο πρόσωπο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι εξυπηρετούν καθόλου τον επιβάτη. Το πουλάνε ως νέα ευρυχωρία αλλά τελικά παράγουν ένα "κλειστοφοβικό" περιβάλλον που αφαιρεί πολλά από τα στοιχεία που θα έκαναν μία πτήση άνετη από όλες τις απόψεις.

http://www.lufthansa.com/gr/en/European ... %20comfort

δικός σας

Θα συμφωνήσω.
Η ιδέα να ανέβουν τα περιοδικά είναι εξαιρετική και αφήνει χώρο στα πόδια (τον οποίο ως σχετικά ψηλός που είμαι εκτιμώ ιδιαίτερα) αλλά όταν συνοδεέυεται από στένεμα για να χωρέσει άλλες 2-3 σειρές τότε να το βράσω.

Ερώτηση.... Αύριο, πετάω για Μόναχο στις 06.35... τι ώρα πρέπει να είμαι στο αεροδρόμιο για check in?
Μήπως το 2ωρο πριν, είναι λίγο υπερβολή?

Το check-in ανοίγει στις 04:35 και κλείνει 50 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση και τσεκάρει δύο αναχωρήσεις με Α321, που αναχωρούν με 25 λεπτά διαφορά η μία από την άλλη. Εσύ έλα όποτε θέλεις.

Επειδή και εγώ με αυτή την πτήση πηγαίνω Μόναχο,στο αεροδρόμιο είμαι κατα τις 5 :wink: