billos_340
Business-Class-Member
- Περιοχή
- Μαρκόπουλο Αττικής
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- OAL
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Kαι πολλάαααααα μαξιλαράκια..που πήρα μαζί μου ένα φεύγοντας 

menelaos":1kiepcbo said:Εγώ πάντα επιλέγω την τελευταία θέση, παράθυρο φυσικά (συνήθως Α). Υπάρχουν τεράστιες πιθανότητες να έχεις δίπλα σου άδεια καθίσματα ακόμη και αν το αεροπλάνο είναι γεμάτο, μια και σπάνια δίνουν την τελευταία σειρά (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί, αλλά μου έχει τύχει συχνά να είναι ΓΕΜΑΤΟ το αεροπλάνο κι εγώ να έχω άδειο κάθισμα δίπλα μου). Επίσης για κάποιον λόγο μου αρέσει που είμαι... γωνία. Μπορώ να βγάλω laptop και να δω ταινία χωρίς να την κοιτάνε άλλοι από πίσω - όχι ότι θα δω την Τζούλια δηλαδή, αλλά τέλος πάντων μου αρέσει λίγο privacy. Στην Aegean έχουν σχεδόν κανονικό recline τα καθίσματα κιόλας, οπότε κάνεις πίσω χωρίς να αγχώνεσαι μήπως ενοχλείς - στη Lufthansa όμως αν θυμάμαι καλά δεν έχει καθόλου recline στο τέλος, που είναι πρόβλημα. Παίρνεις και ωραίες φωτογραφίες με το τοπίο + την άκρη του φτερού (αν θες να τη βάλεις στο κάδρο).![]()
payneful_tales":r33yxktx said:Αγαπητέ menelaos, και εγώ αυτήν την τελευταία σειρά επιλέγω. (Α ή F ανάλογα τον ήλιο) Η Λουφτχάνσα έχει πολιτική να μην δίνει τις τελευταίες σειρές εάν δεν υπάρχει λόγος. Σε πρόσφατη περίπτωσή μου σε πτήση με Α321, έκανα echeckin και επέλεξα την τελευταία σειρά. Επειδή δεν μπορούσα να εκτυπώσω (μεταξύ μας το κάνω και για να παιρνω κανονική κάρτα) στο ντέσκ με ρώτησαν αν θέλω να με βάλουν πιο μπροστά γιατί είχα επιλέξει την τελευταία σειρά και θα ήταν καλό να με αλλάξουν.