Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μία ερώτηση..Θέλω να κλείσω εισητήρια Αθήνα-Βουδαπέστη..Στην επιστροφή η πτήση γίνεται μέσω Μονάχου και ο χρόνος που μένει για την μετεπιβίβαση είναι μόλις 30'..Γενικά η Lufthansa είναι on-time στις πτήσεις της;; Nα κλείσω τα εισητήρια άφοβα;;

Προσωπικά δεν τα έκλεινα για κανένα λόγο. Μόνο το άγχος που θα έχεις δεν αξίζει. Πάρε την επόμενη πτήση από Μόναχο.

Ωραίος! Ευχαριστώ πολύ! :great: Έλεγα να "κολλήσω" αμέσως μετά ένα ATH-HER,για να επιστρέψω στην Κρήτη μία και έξω..Αλλά το connection με μεγαλύτερο χρόνο μετεπιβίβασης,φτάνει στην Αθήνα στις 23:00..Οπότε θα κάνω αυτό που λες,να αποφύγω το αγχος και μία μερούλα παραπάνω στην Αθήνα δεν θα κάνει κακό... :D

Υ.Γ. Ποιό άγχος;; Να μου μείνει και λίγος χρόνος για τον εξομοιωτή στο Μόναχο! https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?p=126454#p126454

Το πιθανότερο είναι ότι θα σε παραλάβουν με βανάκι κατευθείαν για τήν δεύτερη πτήση αν αργήσεις. Αν είσαι σε φυσούνα προλαβαίνεις σε 30λ. Αν χάσεις την πτήση λόγω καθυστέρησης, θα σε βάλουν στην επόμενη, για Αθήνα δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί να περιμένεις πάνω από 2 ώρες.

Εδώ πάντως γράφει ότι η ανανέωση θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ανακοινώθηκε απ΄την LH ο επόμενος προορισμός που θα εξυπηρετείται με Α380. Φρίσκο!!!
Lufthansa will become the first carrier to serve the Californian city of San Francisco with the A380 superjumbo from this May.

The carrier will operate a daily A380 flight into the city from May 10, replacing the Boeing 747-400 currently used on the Frankfurt-San Francisco route.

:arrow: Business Traveller

Από Αθήνα για Μόναχο, τι αεροσκάφος χρησιμοποιεί Lufthansa? 320 ή 321?

Και τα δυο