Lufthansa

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συμφωνώ ότι πρέπει να κλεισεις αμέσως μετά το rail & fly . Αλλά εάν σπάει ο διάλος το πόδι του και πέσει η σύνδεση του ιντερνετ δηλαδή την έβαψες. Και πρέπει να περιμένεις 14 μέρες εάν έχεις το χρόνο να κάνεις κράτηση μεσω call center. H να ζητήσεις άμεση ακύρωση του εισιτηρίου και να το κάνεις ξανά από την αρχή.
Πολύ άστοχο για γερμανική εταιρεία έως απίστευτο. Να το έκανε η αλιχάλια θα μου φαινότανε λογικό, αλλά η λούφτ?
Χάλασε ο κόσμος δυστυχώς....

Όσες φορές ταξίδεψα μέσω Αθηνών είχα κάνει το web check in 4 ώρες πριν την πρώτη πτήση και δεν μπορούσε να μου κάνει για τη δεύτερη. Συνέβηκε αυτό που είπα. Και σε μια φίλη μου το ίδιο έτυχε.

dvixos":3int6eoo said:
Συμφωνώ ότι πρέπει να κλεισεις αμέσως μετά το rail & fly . Αλλά εάν σπάει ο διάλος το πόδι του και πέσει η σύνδεση του ιντερνετ δηλαδή την έβαψες. Και πρέπει να περιμένεις 14 μέρες εάν έχεις το χρόνο να κάνεις κράτηση μεσω call center?

Δεν νομίζω ότι έχω καταλάβει ακριβώς: αυτό που ξέρω είναι ότι αν θες να κλείσεις πχ ATH-FRA-STR με το FRA-STR με τρένο, απλά επιλέγεις την επιλογή που είναι operated by DB, σαν να πρόκειται για πτήση. Έτσι έχεις ένα εισητήριο.

flesland αυτό που λες εσύ είναι το AIRail και δεν έχει σχέση με την υπηρεσία rail & fly.
Με το rail & fly μπορείς απλά να συνεχίσεις το ταξίδι σου με κάθε τρένο της DB 25 €.

EKΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!

Η Λουφτχάνσα παρουσιάζει το νέο της πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει!! :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=ztrOt3OX ... r_embedded

Υ.Γ. Λέτε να το δούμε και στην Α3;; :twisted:

Αλλαγή CEO είχαν στη Γερμανία, με τον παλαιό Swissάρχη να αντικαθιστά τον επι 7ετία επικεφαλή σε μια κίνηση που σύμφωνα με το AP ήταν αναμενόμενη. Θυμίζω ότι η Swiss ήταν η μόνη κερδοφόρα επιβατική του γκρούπ για το α' εξάμηνο του '10...

Επίσης, το γκρούπ βγήκε για ώνια, με το τεφτέρι να γράφει
...eight longhaul A330-300 planes for Lufthansa and Swiss, as well as 32 A319, A320 and A321 jets for Lufthansa, Swiss and budget subsidiary Germanwings. The Lufthansa Regional operation is to get eight Embraer 195 planes...
:arrow: USA Today

Δεν φέρνουν και για την ΟΑ3 κανένα Εmbraerάκι, μια χαρά θα τους έρθει...

Για πτήση Aegean που πραγματοποίησα στις 18 Σεπτέμβρη μέχρι πότε να περιμένω για να μπουν τα μίλια στο Miles and More πριν τους καλέσω να δω τι έγινε;

πρέπει να περιμένεις μέχρι και 1 μήνα μετά.

Danke (μιας και μιλάμε για DLH :P ).