MALEV

Μέχρι και η Βικιπαίδια την πέρασε στην αιωνιότητα αμέσως!!! :shock:

Καλημέρα σας,
έχω ένα εισιτήριο για την επόμενη εβδομάδα για το οποίο έχω πληρώσει 2 φορές επανέκδοση (λόγω αλλαγής). Να υποθέσω πως πρέπει να ξεκινήσω να ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους να πάω Βουδαπέστη? Θα υπάρξουν ειδικοί ναύλοι από άλλες εταιρείες ? :wall:

:arrow: http://www.anna.aero/2012/02/03/malev-s ... -budapest/

Athens, Milan Malpensa and Thessaloniki leading Malév monopoly routes

In terms of weekly seat capacity, Malév’s top three monopoly routes for this summer would have been Athens, Thessaloniki and Milan Malpensa. Aegean Airlines or Olympic Air would be the most likely candidates to serve either of the Greek markets. Olympic already has a considerable route portfolio from the Greek capital to destinations in south-eastern Europe, making Budapest a logical addition.

Greece Athens (ATH, 14), Heraklion (HER, 3), Rhodes (RHO, 2), Thessaloniki (SKG, 14), Zakynthos (ZTH, 2)

Τα δρομολόγια προς Ελλάδα που είχε κανονίσει η Malev να πετάξει στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα και τα οποία τώρα μένουν "ορφανά". Λέτε να δούμε κάποια κίνηση από Aegean/Olympic;

Μια και φέτος θα το δούμε πολύ το έργο.
Έχω μερικές υποθετικές ερωτήσεις.
Ήλθε η ΜΑ230 στις 02:05 στην ATH, η ΜΑ χρεοκόπησε στις 03:00 η ΜΑ231 επιβίβασε κόσμο για 05:35;
Επέστρεψε άδειο το α/φ; Εγώ θεωρώ ότι επέστρεψε άδειο το α/φ γιατί τα εισιτήρια των επιβατών δεν θα είχαν ισχύ και οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα κάλυπταν την πτήση.
Άλλη μια ερώτηση, πτήση της ΜΑ ξεκινά στις 23:00 από AMM και μέσω ATH θα έφτανε BUD, εντωμεταξύ στις 03:00 χρεοκοπεί η ΜΑ τι γίνεται στην Αθήνα, όλοι οι επιβάτες βγαίνουν έξω; Οι επιβάτες για Βουδαπέστη είναι κ@λοφαρδοι και φτάνουν στον προορισμό τους; Οι επιβάτες που θα επιβιβαζόντουσαν στην Αθήνας θα τύχαιναν ότι και στην πρώτη ερώτηση.

Κρίμα, είχε παραγγείλει και το Superjet 100. Από καιρό λέγαμε πως ήταν κοντά στην χρεοκοπία οπότε αυτό ήταν λογικό κι επόμενο

Το θέμα είναι γιατί άφηναν τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια αφού όδευαν προς τη χρεοκοπία.Αγόρασα το εισιτήριο στις 9/1 για να πετάξω στις 30/3,τους έδωσα τα 129€ που ζητούσαν +16€ για την ταξιδιωτική ασφάλεια,και τώρα;Πότε θα τα πάρω πίσω τα χρήματά μου να κανονίσω άλλο ταξίδι;Χώρια ότι οι τιμές των πτήσεων προς τη Βουδαπέστη με ενδιαμεσο σταθμό άλλη χώρα θα εκτιναχθούν στα ύψη.

Μήπως πρέπει να συγχωνευθεί το θέμα με το MALEV Attack που είναι σε άλλη ενότητα;

Μπορείτε να ελέγξετε το site τους(αν δεν κάνω λάθος λένε κάτι για τις πληρωμές)

Φιλικά

Δημήτρης

Κρίμα, είχα ταξιδέψει πριν ένα χρόνο μαζί τους και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και οικονομική σε σχέση με άλλες της γύρω περιοχής. Και πολύ περισσότερο κρίμα για τους εργαζόμενους.

Δηλαδή θα πρέπει να χρεωκοπήσει ελληνική εταιρία για να δούμε βάση της Ryanair στην Ελλάδα; :twisted:

imaginas":mjkq27fu said:
Το θέμα είναι γιατί άφηναν τον κόσμο να αγοράζει εισιτήρια αφού όδευαν προς τη χρεοκοπία.Αγόρασα το εισιτήριο στις 9/1 για να πετάξω στις 30/3,τους έδωσα τα 129€ που ζητούσαν +16€ για την ταξιδιωτική ασφάλεια,και τώρα;Πότε θα τα πάρω πίσω τα χρήματά μου να κανονίσω άλλο ταξίδι;Χώρια ότι οι τιμές των πτήσεων προς τη Βουδαπέστη με ενδιαμεσο σταθμό άλλη χώρα θα εκτιναχθούν στα ύψη.

Νομίζω πως είναι μια πολύ ευκαιρία να δεις τελικά τι σου καλύπτει αυτή η ταξιδιωτική ασφάλεια... Μπορεί να είσαι τυχερός και να σου καλύπτει και αυτό που τελικά έπαθες, να χρεοκοπήσει η εταιρία. Έτσι κι αλλιώς η κοινή πρακτική είναι ότι η ταξιδιωτική ασφάλεια που αγοράζεις κατα την κράτηση είναι από τελείως ανεξάρτητη εταιρία και προφανώς ισχύει ακόμα.

Στο παρελθών είχαμε εδώ στο forum, μια σχετική συζήτηση εδώ στο forum όταν είχα αποφασίσει να πετάξω με skyeurope παρόλο που φοβόμουν ότι μπορει΄να χρεωκοπήσει στο ενδιάμεσο, είχα ανακαλύψει ότι υπήρχαν ταξιδιωτικές ασφάλειες που κάλυπταν το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας της εταιρίας.. (αλλά όχι η εταιρία της οποίας τις ασφάλειες πουλούσε η SkyEurope, νομίζω AXA)

Εύχομαι να είσαι τυχερός (μέσα στην ατυχία σου)