Luz
V.I.P.-Class-Member
- Περιοχή
- Περιστέρι
- Website
- www.luz.gr
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
- elspoterdeavion
Η mondial Asistance ταξιδιωτική ασφάλεια της οποίας είχα αγοράσει από τη σελίδα της MALEV δεν καλύπτει ακύρωση ταξιδίου.Είδα τους όρους.Παλιότερα που είχα κάνει μέσω του ασφαλιστή μου στην Ευρωπαϊκή πίστη το είχα ζητήσει και το κάλυπταν.Θα πάω αύριο στην τράπεζα μήπως μέσω αυτής πάρω πίσω τα χρήματα
Ο βασικός λόγος που παίρνω ασφάλεια είναι για περίπτωση προβλήματος υγείας.Πέρσι τον Αύγουστο με την ίδια εταιρεία στη Βουδαπέστη είχα ένα περιστατικό και μου ήρθε το τιμολόγιο 390€ από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης,και το πλήρωσε στο ακέραιο η ασφαλιστική.Αυτό μου αρκεί.Λογικά θα υπάρχουν νόμοι να επιστρέφονται τα χρήματα στους πελάτες.Στη χειρότερη να χάσω τα λεφτά μου.Τι να κάνουμε...
Ο βασικός λόγος που παίρνω ασφάλεια είναι για περίπτωση προβλήματος υγείας.Πέρσι τον Αύγουστο με την ίδια εταιρεία στη Βουδαπέστη είχα ένα περιστατικό και μου ήρθε το τιμολόγιο 390€ από το νοσοκομείο της Βουδαπέστης,και το πλήρωσε στο ακέραιο η ασφαλιστική.Αυτό μου αρκεί.Λογικά θα υπάρχουν νόμοι να επιστρέφονται τα χρήματα στους πελάτες.Στη χειρότερη να χάσω τα λεφτά μου.Τι να κάνουμε...