Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, εάν αγοράσεις εισιτήριο από την ιστοσελίδα της Aegean για πτήση ΑΤΗ-SYD που σου δίνει codeshare με την EY μαζεύεις μίλια στο miles + bonus ;
Εάν όχι ποιος ο λόγος να το αγοράσεις από την ιστοσελίδα της Α3 και όχι από της ΕΥ που σου το δίνει σε χαμηλότερο κόστος;

Επειδή το είχα ρωτήσει στο τηλεφωνικό τους κέντρο,μίλια δεν παίρνεις...Δυστυχώς.

Όχι απλώς δε μαζεύεις μίλια. Δεν έχεις καν lounge access ως A3 gold!!! Το αστείο είναι μάλιστα ότι αν είσαι platinum και με EY δεν παίρνεις lounge access ούτε από κει γιατί έχεις κωδικό πτήσης Α3. :evil:

(τα παραπάνω από το τηλεφωνικό κέντρο, πριν 2 χρόνια)

Καλησπέρα. Για να γίνει ένα Blue member Silver δεν πρέπει μέσα σε 12 συνεχόμενους μήνες να μαζέψει 12Κ μίλια αναβάθμισης ? Ένας φίλος μου έχει μαζέψει από τις 11/05/2016 μέχρι τις 05/05/2017 περισσότερα από 12Κ μίλια αναβάθμισης αλλά είναι ακόμα Blue και στον λογαριασμό του λέει πως χρειάζεται περίπου 12Κ μίλια μέχρι τις 11/05/17 για να αναβαθμιστεί σε Silver. Μου διαφεύγει κάτι ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα ?!

Όταν συμπληρωθούν τα απαιτούμενα μίλια γίνεται η αναβάθμιση αλλά θέλει μια μέρα να ενημερωθεί το σύστημα τους.

Ας περιμένει 1-2 μέρες και αν δεν αναβαθμιστεί να τους πάρει τηλέφωνο

Εκτός αν δεν έχει κάνει τις δύο πτήσεις με Aegean/Olympic και χρειάζεται 24Κ μίλια αντί για 12Κ.

Όλα καλά τελικά. Κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο και του είπαν πως η αναβάθμιση του στάτους του έχει γίνει, απλά το σύστημα δεν έχει κάνει refresh γιατί είναι ΣΚ...

Όταν κάνει ένας επιβάτης αίτημα για ανάθμιση θέσης με χρήση κουπονιού, μέχρι πόσες ώρες πριν την πτήση μπορεί να περιμένει να έρθει mail επιβεβαίωσης?
[Εννοώ σε περίπτωση που ζητηθεί αναβάθμιση σε ένα σκέλος πτήσης (πχ στο τμήμα ATH-CDG από το AXD-ATH-CDG) που αποστέλεται αίτημα και δεν σου απαντάνε κατευθείαν στο τηλ. κέντρο]

Για να είσαι σίγουρος μπορείς να τους καλέσεις για να σου πουν λίγες μέρες μετά το αίτημα

Γεια σας
Αν κάποιος συμπληρώσει τα απαιτούμενα μίλια για την διατήρηση της silver βαθμίδας (8000 μίλια δηλαδή) δικαιούται επιπλέον 4 κουπόνια για lounges και 2 για αναβάθμιση επιπλέον αυτών που ήδη έχει από την πρώτη αναβάθμιση από Blue σε silver;