Miles & Bonus

• Thread starter Thread starter gm747
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
spotterakis":2y1y9swb said:
τα 500 πουθενά!! :? τι μπορω να κανω?
Συγνώμη spotterakis, ειναι ερώτηση αυτή προς το φορουμ???
Πάρε τηλέφωνο στην Aegean να σου πουν τι έγινε!!! :oops:
Γράφτηκες στο πρόγραμμα της Α3, σου έδωσαν τον κωδικό, έπρεπε να σου πιστώσουν 1500 μιλια και σου πίστωσαν 1000 και αντί να πάρεις στην εταιρεία να ρωτήσεις το λόγο, εσύ κάνεις log in στο φορουμ και ρωτάς τα μέλη? :?

:lol: :lol: :lol: νασαι καλα μεκανες και γελασα..απλα το ρωτησα μηπως εχει ξανατυχει σε καποιον στο φορουμ..δεν τα παω πολυ καλα με αυτα τα διαδικαστικα και ειπα μηπως υπηρχε τροπος να αποφυγω να τους ξαναπαρω γιατι ηδη πηρα να ρωτησω για τα προηγουμενα ταξιδια και τα boarding pass που εχω κρατησει και που/πως να τα στειλω για να πιστωθουν μιλια..

από τις 930 το πρωι μεχρι τις 9 το βραδυ πρεπει να τηλεφωνησα τουλαχιστον 8 φορες στην Αιγαιου και ημουν συνεχεια σε αναμονη ακουγοντας 200 φορες το ηχογραφημενο μηνυμα σε ελληνικα και αγγλικα..τσαταλια τα νευρα :wall: :rant: ..με περιστερι ι9ως επικοινωνησω πιο γρηγορα :evil:

Εγώ ταξίδεψα ATH-FRA με LH (Economy Basic) και πήρα από το miles+more μονο 125 μιλιά
Ενώ στην επιστροφή FRA- ATH με Α3 (Economy Basic) πήρα από το miles+bonus 500… :?:

red_fly9":g5n4is07 said:
....και πήρα από το miles+more μονο 125 μιλιά
.......πήρα από το miles+bonus 500… :?:
Μην ξεχνάς ότι είναι δύο συνεργαζόμενα μεν, διαφορετικά προγράμματα δε.
Συν τοις άλλοις, νομίζω ότι στην LH παίζει ρόλο και η κατηγορία του ναύλου.

fotis":o65mw7ie said:
Συν τοις άλλοις, νομίζω ότι στην LH παίζει ρόλο και η κατηγορία του ναύλου.

η κατηγορία του ναύλου παίζει ρόλο και στα δυο προγράμματα των εταιριών αλλά στα συγκεκριμένα που ανέφερα ήταν ίδια και στις δυο περιπτώσεις (Economy Class E)
Δεν θα έπρεπε όμως να ήταν αντιστρόφως ανάλογα?…
(125 στην Α3 και 500 στην LH, οταν για μετάβαση από προσωρινό σε μόνιμο Μέλος στην Α3 απαιτούνται 4.000 ενώ στην LH 13.000 μιλιά.

Αν είχα δώσει πάντως check in την miles & bonus τώρα θα είχα + 500 :D
Θα το ξέρω για το επόμενο..

Ψαχνω στο site της Lufthansa να βρω μια φθηνη πτηση προς Μοναχο απο Αθηνα και υπαρχει μια πρωινη των 06:45 21/4 49 Euro χωρις φορους και στης λεπτομεριες μου γραφει ταδε αεροδρομιο προς ταδε και απο κατω γραφει:Duration 2:30,Airline:Aegean Airlines

Σε περιπτωση που κλεισω εισητηριο απο το site της LH οι ποντοι για miles and bonus θα ενταχθουν ως 750 για απλη διαδρομη οπως γραφει στο site της Α3 με πτησεις της LH η 200?

Θα πάρεις αυτούς που λέει η Aegean!

Οποτε 700,ευχαριστω πολυ!