Minoan Air

Re: Minoan Airlines

Φίλε AirLaw...

Θα σου απαντήσω σε κάθε σου μια ερώτηση....για να σου φύγουν οι απορίες..έχεις και πολλές!!! :mrgreen:

1.Προσωπικά δεν με πειράζει ΚΑΘΟΛΟΥ που είναι και οι δυο στις Μινωικές.
2.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ εάν υπάρχει κάτι μεμπτό εδώ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.ΠΑΡΑΝΟΜΟ????Α πα πα πα πα πα........
4.Όχι μόνο ΕΓΩ αλλά και πολλοί άλλοι γνωρίζουν τα συναισθήματα που τρέφουν οι τρις άντρες μεταξύ τους( Τσαγ-Μαυρ-Γρυλ).
5.Δεν γνωρίζω κάτι...
6.Αυτοί είναι όντως μέσα στις Μινωικές...

Μου επιτρέπεις να σου κάνω και εγώ μια ερώτηση???
ΠΟΙΑΝΟΥ παρατρεχάμενος είσαι??? Τι όφελος έχεις???(οπς sorry two questions)) :banana:

καλή σου μέρα!!!
 
Re: Minoan Airlines

Αγαπητά μέλη,

Το ποιοι είναι μέσα στο μαγαζί της Minoan Air, δεν είναι δύσκολο να το βρείτε: ανατρέξτε στο ΦΕΚ ίδρυσης, όπου φαίνονται όλα όσα ψάχνετε.
 
Re: Minoan Airlines

Aγαπητε/η Αndrianna,
καλα τα λες..ομως μια απορια..Πως αποτελει κινητρο οι κακες σχεσεις μεταξυ Γλ-Τσα,για το στησιμο μιας καινουργιας εταιρειας?
Θα επαιρνε τετοιο επιχειρηματικο ρισκο,με πολυ κοπο,χρονο και χρημα ο Τσα,επειδη μονο εχει κακες διαπροσωπικες σχεσεις με τον Γρ οπως λες ?
Και γιατι να φυγει απο μια εταιρεια που εστησε ο ιδιος και ειναι επιτυχημενη?Μηπως υπαρχει και κατι αλλο που δεν ξερουμε...Αλλωστε αν εισαι κοντα στη SWP γνωριζεις καλα οτι αν δεν θελουν αυτοι να μαθευτει κατι.....δενμαθευεται με τιποτα,γιαυτο και προοδευουν.
 
Re: Minoan Airlines

Φίλε μου VOG

Πόσα λίγα ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!για όλα!!!!!!!!!!σε συγχωρώ....χα χα (κάποιου παρατρεχάμενου θα είσαι και ΕΣΥ)!

Δεν θα πω τίποτε ΞΑΝΑ ποτέ!!!!!!!!!!

Όλα με τον χρόνο θα δείξουν!!!!

Θα παρακολουθώ τις συνομιλίες σας!!!

ΚΡΙΜΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΡΕΣΤΗ!!!(όποιος κατάλαβε.....κατάλαβε) :(
 
Re: Minoan Airlines

Aγαπητε φιλε/η Αντριανα,
Σ'ευχαριστω για την μεγαλοψυχια σου και τη συγχωρεση σου....απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιος εκφρασει καποιο θετικο σχολιο για την MIN θα πρεπει απαραιτητα να εχει και καποιο οφελος 'η να'ναι παρατρεχαμενος καποιου....Κατα την λογικη σου τοτε εσυ ποιανου παρατρεχαμενος/η εισαι και τι οφελος εχεις που σαφεστατα μονο αρνητικα εχεις να πεις για μια καινουργια επιχειρηματικη προσπαθεια,που στη τελικη θα δωσει και δουλεια στο κοσμο.

Μηπως τελικα δεν γνωριζεις τιποτα,γιαυτο και λειτουργεις ως αλλη Πυθια,με χρησμους?
 
Re: Minoan Airlines

Επειδή βαριέμαι να διαβάζω αντιπαραθέσεις 10 σελίδων εν κατακλείδι τι πρόβλημα έχει η Minoan? Οι ιδιοκτήτες; τα αεροσκάφη; όλα μαζί;
Ποια είναι η πρόταση; Μη αδειοδότηση; Κρατικοποίηση;
Ειλικρινά διάβασα μια δυο σελίδες και μου φαίνεται απλή παράθεση υπονοουμένων χωρίς τελικά να υφίσταται βαρύτητα στο πλαίσιο των αποφέσεων των αρμοδίων, αλλά δημιουργία εντυπώσεων ότι ο καθένας που γράφει ξέρει κάτι που κανείς άλλος δεν το ξέρει!
Όποιος ξέρει κάτι να το πει να το μάθουμε και οι άλλοι, όποιος δεν θέλει να το μοιραστεί αυτό που ξέρει, να πάει στις αρμόδιες αρχές να το καταγγείλει εκεί!
βαρέθηκα με κάθε εταιρία που ανακοινώνει ότι ανοίγει να γράφονται εκατοντάδες σελίδες με ανούσια καφενειακά σχόλια...
 
Re: Minoan Airlines

Συμφωνώ με τον spy1, θα δούμε όταν αρχίσει, μέχρι τότε όσα λέγονται (με την εξαίρεση δυο τρία καλά ποστ) είναι σχόλια καφενείου.

Ανδριάνα, τι έγινε? Τσακώθηκες με την Μαρία και βγάζεις τα νευράκια σου?
 
Re: Minoan Airlines

Για όσους ευελπιστούν ότι η ΜΙΝΟΑΝ θα αποκλειστεί από τις άγονες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι μέτοχοι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν με την Εταιρεία ούτως ή άλλως. Ας μην ξεχνάμε ότι οι (ο) μέτοχοι (ος) έχει αρχίσει να εισέρχεται δυναμικά στους τομείς του τουρισμού (πρακτόρευση / ξενοδοχεία) και επομένως η αερομεταφορά θα τροφοδοτείται εκ των έσω. Ο αποκλεισμός τους από την διαγωνιστική διαδικασία απλώς θα σημάνει μια αλυσίδα γεγονότων, εισαγγελέων εμπλεκομένων, η οποία αναπόφευκτα θα καταλήξει στην ακύρωση του διαγωνισμού αφού όταν δημοσιευτούν οι προσφορές θα αποκαλυφθεί ένα μεγάλο στημένο φαγοπότι, με τις ευλογίες της ΥΠΑ. Πιστεύω ότι στις μέρες που ζούμε κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συγκαλυφθεί από κανένα πολιτικό αλλά ούτε και να περάσει ατιμωρητί από τη δικαιοσύνη. Το σίγουρο είναι ότι το/τα μέλος/η της επιτροπής, που εισηγήθηκαν αβάσιμα τον αποκλεισμό της εταιρείας, θα μπαινοβγαίνουν στον ανακριτή και τον εισαγγελέα για αρκετά χρόνια για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.... και ερωτώ αυτός που τους έβαλε σ' αυτή τη λούμπα θα τους καλύψει τα έξοδα των δικηγόρων?
 
Re: Minoan Airlines

Εγώ πάλι γιατί διαβάζοντας της αναρτήσεις του γραφείου τύπου (throwaway) των "μεγαλοεπενδυτων" της Μινοαν πείθομαι όλο και περισσότερο πως πρόκειται περί μιας ακόμα λαμογιοπερίπτωσης που προσπαθεί απειλώντας και πιέζοντας να πάρει μια γερή δαγκωνιά από κρατικά/ευρωπαϊκά κονδύλια?
 
Re: Minoan Airlines

Αγαπητέ throwaway. Οι επιτροπές όπως σωστά αναφέρεις εισηγούνται και δεν αποφασίζουν. Ως εκ τούτου οι εισηγήσεις τους δεν είναι εκτελεστές πράξεις στις οποίες μπορεί να καταφύγει κάποιος διοικητικά ή δικαστικά. Περισσότερα μπορείς να μελετήσεις τον Κανονισμό Προμηθειών και συγκεκριμένα το άρθρο 15 του ΠΔ118/2007 καθώς και τον Ν 3886/2010 για τη δικαστική προστασία κατά τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων και τι δυνατότητες έχει η Minoan (προδικαστική προσφυγή και ασφαλιστικά μέτρα). Πλέον δεν εκδικάζονται στο ΣτΕ αλλά στο Εφετείο με ότι αυτό συνεπάγεται από άποψη χρόνου. Ως εκ τούτου, το να καταφύγουν εναντίον των μελών της επιτροπής δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα και ειδικά τα μέλη θα έχουν την δικαστική προστασία της υπηρεσίας (την οποία θα πληρώσουν οι έλληνες φορολογούμενοι μέσω του επιχορηγούμενου Τακτικού Προϋπολογισμού). Όσον αφορά τις προσφυγές θα σου πω ότι έχουμε ως υπηρεσία απορρίψει για λόγους:
α) Στρέφονταν εναντίον του εγγράφου κοινοποίησης των αποτελεσμάτων και όχι της εκτελεστέας απόφασης.
β) Δεν προέκυπτε κοινοποίηση εντός του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.
γ) Δεν έφτασε πρωτότυπη στην υπηρεσία εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος (την απέρριψε το ΣτΕ).
δ) Έλλειψη παραβόλων σε ενστάσεις
κλπ…
Αντιλαμβάνεσαι ότι αν θέλει κάποιος να κόψει θα κόψει

Τέλος να σου πω ότι ακύρωση του διαγωνισμού δεν σημαίνει νίκη της Minoan αλλά:
α) ήττα των κατοίκων των άγονων που ίσως μείνουν για κάποιο διάστημα χωρίς μεταφορά
β) νίκη αυτών που έχουν ήδη συμβάσεις ή αυτών που θα τα πάρουν με απευθείας αναθέσεις. Είναι σίγουρο ότι η Υπηρεσία θα καταφύγει στη διαπραγμάτευση (εξαιρετική ή απευθείας ανάθεση) για λόγους επείγουσας ανάγκης, που οφείλεται σε αυταπόδεικτα απρόβλεπτες καταστάσεις και δεν είναι δυνατόν να τηρηθούν οι προθεσμίες που προβλέπονται από τους κανονισμούς προμηθειών. Κατά την παραπάνω διαδικασία οι φορείς προσφεύγουν στους προμηθευτές της επιλογής τους και διαπραγματεύονται τους όρους των υπό σύναψη συμβάσεων με έναν ή περισσότερους από αυτούς, με ή χωρίς δημοσίευση προκήρυξης διαγωνισμού. Ν 2286/1995 άρθρο 2.

ΥΓ Δεν έχω σχέση με ΥΠΑ και αεροπορικές εταιρίες. Είμαι όμως υπάλληλος Τμήματος Κρατικών Προμηθειών στο Δημόσιο
 
Top