Missing luggage

Αν δεν κάνω λάθος, ακόμα και νομικά να κινηθείς, ΔΕΝ πρόκειται να πάρεις περισσότερα από το ανώτατο όριο το οποίο (νόμιζω ότι) είναι περίπου 1100-1200€.
Αν νομίζεις ότι σε "παίρνει", κάνε ένα παζάρι και ζήτα παραπάνω από αυτά που σου δίνουν, αλλιώς συμβιβάσου με τα 700€ της προσφοράς τους και φρόντισε την επόμενη φορά να μην έχεις μέσα στη βαλίτσα σου αντικείμενα μεγάλης αξίας, καθώς και αντικείμενα για τα οποία ΔΕΝ προβλέπεται αποζημίωση (φωτογραφικές μηχανές κ.α).
 
αλήθεια, δε μπορείς να ασφαλίσεις την βαλίτσα πχ πριν μπεις στο αεροπλάνο, στο ποσό που λες ότι έχει μέσα; ΠΧ λες ότι έχεις μέσα πράγματα αξίας 2000 ευρώ, κι πρέπει να πληρώσεις 20 ευρώ, για να πάρεις 2000 στην περίπτωση που στην χάσουν;
 
Γεια σας παιδια,τελικα μου δινουν 700 ευρω!δεν πειραζει.Εχω αρχισει να μιλαω με ιταλια στα απολεσθεντα εκει.Μια με εξυπηρετουν μια οχι,αλλα θα την βγαλω την ακρη!Μου ειπαν και αυτοι οτι γινεται ενας χαμος εκει περα απο βαλιτσες χωρις το ταγκ!Τεσπα εγω σκεφτομαι να παω προς τα εκει για να την βρω.Σαν ιδεα πως σας φαινεται;
 
Έχει κάποιος πρόσφατα αποζημιωθεί για ολική απώλεια από την Lufthansa για να μάθουμε περίπου πόσο χρόνο θα περιμένουμε?
Υπάρχει κάποιο max χρονικό διάστημα που θα το ψάχνουν βάση νομοθεσίας? Το CS μόνο μηνύματα δέχεται, κάναμε το claim αλλα δεν βλέπω απάντηση. Στα τηλέφωνα είναι απλά απολογητικοί και επαναλαμβανουν ότι δεν ξέρουν - το σύστημα μόνο ξέρει και όλα γίνονται μέσω αυτού. Η Aegean που είναι ο issuer σφυρίζει αδιάφορα.
Επιπλέον δεν μπορώ να αποζημιωθώ ούτε από την ταξιδιωτική ασφάλεια γιατί πρέπει να αποζημιωθώ πρώτα από την Lufthansa και μετά να υποβάλω το υπόλοιπο πόσο, αν υπάρχει διάφορα, σε αυτούς.
 
Top