Νεο μελος

Όλοι είναι καλοδεχούμενοι. Καλώς μας βρήκες λοιπόν και καλή αρχή ;)
 
Γεια σας και από εμένα.
Λέγομαι Άγγελος και είμαι 21 χρονών φοιτητής. Λατρεύω απίστευτα τα αεροπλάνα από τότε που θυμάμαι τον ευατό μου.
Πριν από κάθε ταξίδι μου πάντα έβλεπα στο internet με τί αεροπλάνο επρέκειτο να ταξιδέψω και πάντα προσπαθούσα να φτάσω νωρίτερα στο αεροδρόμιο για planespotting.
Έχω επισκευτεί πολλά μουσεία με αεροπλάνα με πιο ωραίο αυτό του Sinsheim στο οποίο μπόρεσα επιτέλους να μπω σε Concorde! :D
Έχω φάει ώρες με τα Fs αλλά ελπίζω να καταφέρω να γραφτώ κάποια στιγμή στην αερολέσχη ούτως ώστε να πετάξω πραγματικό αεροπλάνο...

Επόμενο ήταν λοιπον βλέποντας το forum να μου φανεί πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα το επισκέυτηκα πρώτη φορά επομένως έχω πολύ διάβασμα!
 
Καλώς ήθρες και καλό διάβασμα :)
 
Gatoz

Γειά σας...
Είμαι ο Θοδωρής, ένας πτωχός Μηχανικός Η/Υ, που λατρεύει να μαθαίνει για τη τεχνολογία της πτήσης και τους ανθρώπους της, αλλά φοβάται να πετάει...
Αποφάσισα από λαθραναγνώστης, να περάσω στο επόμενο στάδιο, ελπίζω να με ανεχτείτε!
Αν και είμαι ο συνηθισμένος τύπος που ιδρώνει σε κάθε ανατάραξη αρπάζοντας σφιχτά οτιδήποτε μπορεί να κρατηθεί, έχω καταφέρει λόγω εργασίας να βρεθώ στον αέρα μερικές δεκάδες, ίσως και εκατοντάδες φορές!
Τις περισσότερες στην Ελλάδα, αλλά είμαι μάλλον από τους λίγους ευρωπαίους (?) που πέταξαν με Air Buraq!!!
:cool:
 
Γεια σας κι από μένα!
Έχω περάσει αρκετές φορές στο παρελθόν από την "γειτονιά" σας και είπα να γίνω... μόνιμος κάτοικος πλέον. Χαίρομαι που θα μοιραζόμαστε την τρέλα μας διαδικτυακά (επαγγελματικά τη μοιράζομαι ήδη με κάποια απ'τα παλαιότερα μέλη του φόρουμ).
Βαγγέλης,
Μηχ. Α/Φών & Ε/Π.
 
Καλώς το Βαγγέλη το VanGas (κατά το VassDel :twisted: :twisted: :twisted: ).
Άντε, να μάθουμε κ κάνα νέο από Λήμνο :cool:
 
Καλως σας βρισκω και γω!Ψαχνω να βρω μεσα στο forum αν υπαρχουν αναρτημενα βιντεακια απο τα μελη αλλα ειτε δεν ψαχνω καλα ειτε δεν υπαρχει τετοιο θεμα.Μπορειτε να βοηθησετε?Επισης να πω οτι τα μισα εδω μεσα δεν τα καταλαβαινω αλλα φανταζομαι με τον καιρο και με μπολικο διαβασμα θα μαθω! :D
 
Re: Qatar και Εmirates

Καλημέρα σας!!! :D Είμαι καινούρια στο φόρουμ,ονομάζομαι Μάριαμ,είμαι 23 ετών και ενδιφέρομαι πολύ για το επάγγελμα της ιπτάμενης συνοδού.Θα ήθελα να σςα πω πως ναι τα πράγματα σε αυτές τις χώρες διαφέρουν αρκετά από την Ελλάδα αλλά ΄΄οχι σε τόσο υπερβολικό βαθμό.Η μητέρα μου υπήρξε ιπτάμενη συνοδός στην Saudia Airlines πριν 25 χρόνια και ναι όταν ήταν βάση στην Τζέντα έπρεπε να φοράει ένα είδος μπούρκας αλλά τα ταξίδια ήταν κυρίως εξωτερικό όπου κυκλοφορούσε ελεύθερα κ επίσης τότε οι αεροσυνοδοί μέσα στο αεροπλάνο φορούσαν μόνο έναν μπερέ.Επίσης τα compounds κατά τα λεγόμενά της πάντα είχαν τα πάντα μέσα,είχες συγκάτοικο...΄με μια διαφορά όμως...το ήθελε σαν τρελή αυτό το επάγγελμα.Κατά την γνώμη μου αυτό είναι το μυστικό γιατί όντως είναι πολύ δύσκολο από μόνο του.Τέλος εγώ έχω υποβάλλει μια αίτηση στην Emirates από το site τους αλλά δεν την έχω ολοκληρώσει γιατί περιλαμβάνει αρκετά βήματα(ένα στοιχείο που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση για την οργάνωση της εταιρίας).Συγνώμη αν σας κούρασα... :rolleyes:
 
Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα!

Θανάση με λένε, αγαπώ την αεροπορία και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω πολλά περί ορολογίας και άλλων λεπτομερειών αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω. Επίσης θέλω να μοιραστώ τις φωτογραφίες που βγάζω μαζί σας και να βελτιωθώ από τα σχόλια σας.


Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
 
Καλησπέρα και από μένα!

Μόλις εγγράφηκα, δεν πίστευα ότι υπάρχει forum για τους γνώστες της αεροπορίας πέραν του επιβάτη!!

(τον προλαλήσασα κάπου τον εξέρω....)

:)
 
Top