Νέος ΥΜΕ & η πώληση των ΟΑ.

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
To kαλο ειναι πως ενδιαφερετε για ολα τα κομματια της εταιρειας. Ευχομαι να την απογειωσει ξανα και να την κανει μεγαλη και τρανη οπως ο Ωνασης!Για να κανουμε και λιγο χιουμορ στον φιλο μου docORL και που να δεις.... την φανελα του Π.Α.Ο αντι για cosmote..... OLYMPIC :wall: αυτα..... ειναι!!!! να το δω και αυτο και δεν θελω τιποτα αλλο. :banana:

Προφανώς και δεν είναι τυχαίος docORL. Αυτό λέω και εγώ.
Οι πιλότοι απ'ότι μαθαίνω βλέπουν την κίνηση αρχικώς θετικά. Οι δε αρχαιότεροι ώς πολύ θετικά. Αρκεί να πάιξει το σχέδιο Χατζηδάκη. Γιατί με την νύφη στο ράφι, ούτε πακέτο ούτε τίποτις. Σας βλέπω όλους με διαρκέιας για του χρόνου, από τώρα για το ΟΑΚΑ.

dab4coins, αν ο Βγενόπουλος (και ο κάθε ένας από αυτούς), είχαν αγνές προθέσεις και πονούσαν, τότε δεν θα ήταν αυτοί που είναι.

Το γόητρο της MIG θα ανέβει όσο ανέβηκε και το γόητρο του οποιουδήποτε υπουργού και κυβέρνησης ασχολήθηκε με την ΟΑ. Όταν αρχίσουν οι (απαραίτητες) κινήσεις που χρειάζεται η εταιρεία για να ορθοποδήσει και θα θίγουν τα συμφέροντα του κάθε "εαυτούλη" μέσα και γύρω από την εταιρεία, τότε να δείτε γόητρο! Εδώ τον Χατζηδάκη τον ξεσκίσανε, που στο κάτω κάτω προσπαθούσε να μην πεθάνει η εταιρεία.

Και άντε εγώ ο σκατόψυχος, να παραδεχτώ όλα αυτά περί εθνικού φρονήματος και ότι ο Βγενό βούρκωνε όταν άκουγε κακά μαντάτα για την ΟΑ, καθώς ήταν δεινός σπόττερ πιτσιρικάς στην Βούλα. Τόσο καιρό, πού ήταν? Έλειπε ή τώρα την θυμήθηκε?

Τό σχόλιο περί αυξήσεως του τζίρου των Goodys, δεν το πολυ-κατάλαβα. Εννοείς ότι τα Goodys θα αναλάβουν το κέτερινγκ? Προχωρημένη σκέψη. Ένα Πρεμιέρ Παραδοσιακό είναι ότι πρέπει για το ATH-FCO. 8)

Sorry για την πλάκα, αλλά πιστεύω ότι λίγη ώριμη σκέψη δεν βλάπτει. Μικρά καλαθάκια και καλά.

(Σοφοπαιδί, γράφαμε μαζί αλλά με βρίσκεις σύμφωνο - πλήρως :great: )

Σε δηλώσεις του πάντως το πρωί στον Real FM ο Βγενόπουλος έκανε και αστειάκια! Είπε χαρακτηριστικά: "πως η Ολυμπιακή μέχρι σήμερα ονόμαζε τα αεροσκάφη της Σωκράτης, Αριστοτέλης, Ιπποκράτης κλπ έτσι και εμείς θα τα ονομάσουμε Δομάζος, Αντωνιάδης, Βαζέχα" :lol: :lol: :lol: :lol:

Ίσως εγώ δεν εκφράστηκα καλά για να σας δώσω να καταλάβετε..
Ούτε είπα ότι είναι άγιος ούτε τίποτα,απλή ελπίδα εξέφρασα ότι μπορεί η συγκεκριμένη υπόθεση να εξελιχθεί σε "win win situation"..
Ίσως και όχι,με οικονομοτεχνικά κριτήρια όπως τα παραθέτετε είναι όντως δύσκολη υπόθεση..

Έχετε μια τάση πάντως να ειρωνεύστε καμιά φορά..To έχω δει και σε άλλα posts(Αναφέρομαι γενικά σε μέλη)..Οκ το δέχομαι ότι έχετε την υποδομή να σχολιάζετε κάποια λεγόμενα άλλων μελών επειδή γνωρίζετε το χώρο καλύτερα..Χιούμορ έξυπνο,εύστοχο αλλά καμιά φορά ενοχλητικό..
Gonso με το παράδειγμα των Goody's αναφερόμουν γενικά και με το να επικεντρώνεσαι εκεί αποπροσανατολίζεις τη ροή όσων γράφω..
Και ώριμη σκέψη διαθέτω και μικρό καλάθι κρατάω αλλά δεν παύω να ενθουσιάζομαι με μια τέτοια προοπτική(Ίσως φταίει ότι είμαι μικρός και δεν εχω φάει πολλά σ#@$ά στη μάπα,αλλά κι εσείς για να πείτε μια έξυπνη ατάκα υποβιβάζετε τα λεγόμενα των άλλων,ήμαρτον!)
Τελος off topic

Ο χρόνος θα δείξει και εύχομαι πραγματικά Ο,ΤΙ καλύτερο για την Ολυμπιακή..

Aγαπητοι μου φίλοι,

Σήμερα, μετά από πολύ έγκυρες πληροφορίες, έκανα ένα ταξίδι αστραπή στην Τουλούζη και με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας παρούσιάζω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το νέο livery των νέων ΟΑ!!
Εnjoy!!!!

Πανέξυπνο!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(ειδικά το registration!)

Με τετοιο livery θα βγαλω διαρκειας στην νεα Εταιρεια :great:

dab4coins, με παρεξήγησες. Δεν είχα καμμία πρόθεση να σε προσβάλω. Τα σχόλια περί ωρίμων σκέψεων ήταν γενική παρακίνηση και δεν αναφερόμουν σε εσένα. Ζητώ συγνώμη όπως και να έχει.

Το σχετικό καλαμπούρι και να πούμε και τίποτα να γελάσουμε είναι απαραίτητο πιστεύω. Είναι προτιμότερο από τους τσακωμούς που έχουμε συχνά. Εγώ προσπαθώ να ελαφρύνω λίγο το κλίμα όταν μπορώ. Επιτυχώς ή ανεπιτυχώς. :mrgreen:

Αν η ΟΑ τα βάψει έτσι, δεν πρόκειται να ξαναπετάξω ποτέ και πουθενά με καμμιά άλλη.

Φίλε mario_k ξέχασες να δώσεις όνομα στο SX-PAO. Ονόμασε το "ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ".

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.