OAir: Συμπεριφορά υπαλλήλων (ιπταμένων & εδάφους)

• Thread starter Thread starter zeppelin
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Απαράδεκτοι στην ΟΑ

καλησπέρα παιδιά. με χαρά διαβάζω τις απαντήσεις σας. Ο τάσσος76 έχει καταλάβει το νόημα της δημοσιοποίησης αυτής.

insurance fraud δνε υπάρχει ούτε έτρεχε windows 98. έμπαινε ακόμα κ σε ebanking τραπεζών γιατί ήταν σε hibernate.

η ΟΑ βρήκε κ έχασε επειδή οι υπάλληλοι της εκεί δεν πρέπει να είναι υπάλληλοι καμιάς εταιρίας.

η ΟΑ στην Αθήνα έκανε ότι μπορούσε για να με καθυστερεί κ να μην μου δώσει καμιά πληροφορία ούτε καν περιγραφή του συμβάντος. Πάλι καλά στην ΑΧΑ κατάλαβαν τι παιζόταν με την μία.

η ΟΑ είναι απαράδεκτη δεν μπόρεσε ούτε ένα χαρτί να γράψει που να λέει ότι εγώ απευθύνθηκα σε αυτούς κ είπα αυτά κ αυτά που κάποιοι υπάλληλοι της τα επιβεβαιώνουν κ κάποιοι άλλοι κάνουν τους χαζούς.

4 μέρες κάνανε να βρουν το τηλέφωνο της Σόφιας. Το είχα πάρει εγώ την πρώτη μέρα από το σάιτ του αεροδρομίου. Γενικά άμα ακούσετε θα στείλουμε σήμα κλπ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ με την ΟΑ.

Όλα αυτά δε συνάδουν με την ΟΑ που ανήκει σε όλους μας κλπ κλπ. Μόνο καλό λόγο έχω να πω για την Μ--λου κ μια υπάλληλο από όλους όσους ενημέρωσα στο τηλ. κέντρο (ξανά κ ξανά) της ΟΑ για το περιστατικό που αφού την παρακάλεσα επιμόνως να καλέσει την Μ--λου το έκανε κ αυτή το επιβεβαίωσε.

Όσο για την Flybe κ τα άλλα παρατράγουδα το έστειλα κ στην MIG κ περιμένω το μέρισμα (αφού ανήκηει σε όλους τους έλληνες η ΟΑ)

ΥΓ. κάνω 20 πτήσεις το χρόνο. αυτή τη Βουλγάρα υπάλληλο της ΟΑ θα την θυμάμαι για πάντα. Τα χειρότερα έλεγαν γι' αυτούς κ στην ΟΑ.. Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Ελπίζω να βοηθήσει κάποιον μελλοντικό που θα έχει τα ίδια προβλήματα. Να ξέρει να μην βασίζεται στην ΟΑ σε καμιά περίπτωση δεν παν να του λένε "ναι θα σας τηλεφωνήσουμε εμείς σε λίγες ώρες" γιατί αυτό σημαίνει θα μας πάρετε εσείς τηλέφωνο μετά από 3 μέρες κ θα σας πούμε ότι ναι μόλις τώρα ξανατηλεφωνήσατε σόφια ξαναστείλαστε σήμα κ να περιμένω λίγο ακόμα κλπ κλπ

ΥΓ2. flyer δυο φορές το διάβασες κ δεν κατάλαβες ότι τον βρήκαν οι βούλγαροι κ μου είπαν ότι βρέθηκε εκεί που είχα πει εγώ κ μου ειπαν κ άλλες πληροφορίες που δεν τους είχα πει; για το κομπιουτεράδες κλπ έχω ειδοποιήσει την αντιπροσωπεία εκεί με το SN του φορητού αν κατά τύχη μόνο εμφανιστή σε service να κρατηθεί έτσι για το γαμώτο. επίσης για μέτρα προστασίας υπάρχουν κ τέτοιες λύσεις http://lifehacker.com/5415450/firefound ... sonal-data

ΥΓ3. ΙΑΤΑ/ΤΑΣΟΣ Το handling είναι υπό την αιγίδια της αεροπορικής με την έννοια ότι αυτή επιλέγει με ποιους συνεργάζεται. Επιπλέον μετά από 15 κλήσεις στο αεροδρόμιο κ αφού μίλησα με όλους (οι οποίοι χασκογελούσαν) μου είπαν ότι μόνο μέσω της ΟΑ μπορούν να μου πουν το οτιδήποτε [πχ ποιος ήταν αυτός που ενημέρωσε τον πιλότο, ποιος οδηγούσε το λεωφορείο κλπ]. Γενικώς προσπάθησα να δω σε επίπεδο οργανογράμματος ποιος ευθύνεται κ ποιος μηνύεται για συμπεριφορές στο λεωφορειάκι. Άμα ξέρεις πες μου

Φιλε Ζεππελιν ακου εδω τι θα κανεις

Συνηθως χωρις να ειμαι σιγουρος κατω απο αυτο το περιστατικο στο αεροσκαφος συμπληρωναμε μια φορμα αναφορας πτησεων και Lost and found την οποια την υπογραφε ο επιβατης με σκοπο να ειμαστε καλυμενοι και εμεις απο καθε τι περιεργο που μπορει να γινει στο μελλον.οταν λεω εμεις πληρωμα καμπινας.
Αυτο που μπορω να σου πω ειναι να πας στο κτηριο 48 της OLYMPIC AIR με εναν δικηγορο σου και να ζητησετε ενα αντιγραφο της αναφορας απο τον τομεα θαλαμου επιβατων η στο αρχειο εαν η ιπταμενη συνοδος παρεδωσε την αναφορα και την εγραψε ετσι.
Μετα παρε το πρωτο αεροπλανο για Βουλγαρια και ξεκινα ερευνα απο εκει και κακος δεν πηγες αμεσα

SX-Petros, φίλε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Μου είχαν πει ότι τέτοια αναφορά δεν υπήρχε. Μάλιστα κινήθηκαν να κάνουν μια τέτοια αναφορά από το CS κ ενώ ήδη υπήρχε μαρτυρία κάνανε 1,5 δδομάδα να μάθουν αυτά που ήξεραν ήδη τα οποία αδυνατούν να μου δημοσιοποιήσουν λες κ είμαστε στο ΙΡΑΝ!

Σόφια δεν πήγα μου είπαν θα μου το στείλουν αλλά θα ταλαιπωρηθώ λέει που θα πρέπει να πάω ως το Ελ Βεν. Ως πελάτης έχω κάποια δικαιώματα τα οποία κακώς μόνο με δικηγόρο θυμούνται να μου εξασφαλίζουν. Για το κτήριο κλπ θενξ για τις πληροφορίες ελπίζω κ αυτό είναι κ το νοήμα να φανούν σε όλους χρήσιμες. Ο λόγος δημοσιοποίησης είναι να μην εμπαίζει η ΟΑ τον κόσμο με το κουτόχορτο του μάρκετινγκ τους κ με διαφημίσεις ότι είναι καλή με τους πελάτες εταιρία κλπ. Είμαστε στο 2010 υπάρχει το ίντερνετ [το οποίο ευτυχώς δεν είναι εφεύρεση νεοελληνήνων αλλιώς θα έφτανε ως το μάρκετινγκ κι αυτό κ μετά δεν θα έπαιζε τίποτα]

Είναι απίστευτα θλιβερό το πόσα ψέμματα μπορούν να πούν οι άνθρωποι προκειμένου να τσεπώσουν ένα άχρηστο -ίσως και παλιό- υπολογιστή γεμάτο με άχρηστους -εν πολλοίς- κωδικούς (μόνο περιεργεια της κλειδαρότρυπας μπορεί να εξυπηρετήσει), με απίστευτα χαμηλή τιμή μεταπώλησης, ακόμα και στη Βουλγαρία. Δείχνει την κατάντια της παγκόσμιας κοινωνίας, το πόση φτώχεια υπάρχει...

Φτώχεια υπάρχει κι εδώ. Ναι, σ'αυτό το φόρουμ, φτωχεια επιχειρημάτων κυρίως. Διότι κάποιος που επιδίδεται σε insurance fraud,ποιός είναι ο λόγος να γραψει και δημόσια στο φόρουμ τον πόνο του... Πάει γυρεύοντας; Η θέλει να δυσφημίσει την νΟΑ; Δεν νομίζω... Το πρόβλημα είναι ότι στην αρχή του είπαν ότι ο φορητός βρέθηκε και στη συνέχεια το διέψευσαν. Θέλει να κάνει vent ο άνθρωπος... Οσο για το αν είναι σημαντικός ο υπολογιστής, αυτό είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Για άλλους είναι εργαλείο δουλειάς ενώ για κάποιους άλλους είναι μόνο για facebook, πασιέντζες και ναρκαλιευτή, οπότε δεν τρέχει και τίποτα. Με πιάνεις, amoydar,έτσι;

Είμαι κάτοχος της Alphabank Aegean Bonus Visa η οποία παρέχει δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση.
Στην αρχική μου αίτηση για την κάρτα δεν μου είχαν δωθεί οι όροι (το νομικό κείμενο) για την ασφαλιστική κάλυψη μόνο οι γνωστοί όροι για τα επιτόκια κλπ.

Σε επικοινωνία μαζί τους "μήπως τους έχασα εγώ" μου είπαν "όχι. δεν τους δίνουμε σε εσάς. είναι μεταξύ εμάς και της ασφαλιστικής [axa ασφαλιστική πρώην ασφαλιστική της alphabank]. Όταν τους ρώτησα πως είναι δυνατόν να μην μου γνωστοποιούν τους όρους μου είπαν κάτι ενημερωτικές φρασούλες τηλεφωνικά που περιγράφουν τις ασφαλιστικές καλύψεις. Όταν τους είπα ότι αυτό δεν είναι όροι, και επιθυμώ το πλήρες κείμενο για να το μελετήσω μου είπαν πως δεν γίνεται να μου το δώσουν!

Τους ζήτησα επίμονα αναφέροντας την υπηρεσία σας, και τελικά μου είπαν ότι θα μου τους στείλουν με αλληλογραφία. Περίμενα κάπου στην 1,5 βδομάδα, τους κάλεσα και με ενημέρωσαν ότι έχει κολλήσει σε μια υπογραφή και κανονικά δεν τα στέλνουν αυτά κλπ. Τους λέω παιδιά τι ζήτησα να με πληρώσετε 1 εκ Ευρώ; Τους όρους θέλω. Μου λένε δεν υπάρχει διαδικασία και πάλι καλά που μου τους στέλνουν κλπ..

Τελικά μετά από κανένα πενθήμερο έφτασε ο περιβόητος φάκελος με τους όρους. Τον ανοίγω κ τι να δώ!;
Είναι οι τρεις φρασούλες που μου έλεγαν τηλεφωνικά! Δεν είναι το νομικό κείμενο με τους όρους.

Με λίγο Google διαπιστώνει κανείς πως η θυγατρική της στην κύπρο δίνει αυτήν την πληροφορία (αναλυτικά) στον ιστότοπο της.

Μετά από αυτόν τον εμπαιγμό εκ μέρους της τράπεζας απευθύνομαι σε εσάς. (τραπεζικός διαμεσολαβητής)

να δω τι θα μου απαντήσουν κι αυτοί. περιγράφω το πλήρες περιστατικό για future reference.

andre1970, ακριβώς έτσι. σε ευχαριστώ. όχι ότι μειώνει την αξία του φορητού (αγορασμένου το Πάσχα) αν τον είχα για facebook αλλά μέσα είχα δουλειά (κ κάποιες φωτογραφίες). Εφόσον η ΑΧΑ μου κάλυψε το ποσό του φορητού τα υπόλοιπα παρελκόμενα κ τα κλειδιά ασφαλείας δεν επιδίωξα λόγω του ότι ήμουν σε πίεση αν προλάβω την προθεσμία (25 μέρες για την ασφαλιστική) εξαρχής να τα εντάξω στην αίτηση για αποζημίωση. Όταν το σκέφτηκα ήταν ήδη αργά αλλά κ πάλι αν για κάτι είμαι χαρούμενος από όλη την ιστορία είναι που η ΑΧΑ υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα. Όσο για το θέμα αλλαγής κωδικών παντού κλπ στη σημερινή εποχή που τα έχουμε όλα online μόνο εύκολο δεν είναι αν κ οι πιθανότητες να πέσεις σε geek είναι λίγες καλό είανι να κάνεις ότι μπορείς. ενδεικτικά εγώ άλλαξα κωδικούς σε 24 σάιτς κ ακόμα υπάρχουν άλλα που πέφτω καθημερινά μπροστά τους κ λέω α ναι να αλλάξω κι εδώ κωδικό κλπ

Απ'οτι καταλαβα μου λες οτι δεν υπαρχει τετοιο εγραφο της πτησεως που να ανεφερε το περιστατικο???
Μου φενεται πολυ περιεργο
Θα σου ελεγα να γραψεις ενα γραμμα στην IATA καθως και στην ΥΠΑ και εαν εχεις καποιον γνωστο σε καμια εφημεριδα η ΜΜΕ
Ισος ετσι θα σου απαντησουν πιο γρηγορα
Περαν της πλακας γιατι δεν ζητας συναντηση με τον Βγενοπουλο???Μπορεισ να παρεις στην Μαρφιν και να τους πεις τι εγινε

Πέτρο, τώρα που βρήκα χρόνο λόγω διακοπών κ αφού έχει περάσει αρκετός καιρός (πριν 1,5 βδομάδα έληξε το θέμα με την ΑΧΑ) ενώ τελευταία επικοινωνία με την ΟΑ είχα πριν κάπου στις 3 βδομάδες είπα να κάτσω να τα γράψω γιατί κάποιοι φαίνεται μας εμπαίζουν στη μούρη μας κ νομίζουν ότι θα το ανεχτούμε.

Έστειλα μέιλ στην ΜΙΓ έτσι για να ξέρουν τι γίνεται στην ΟΑ χτες. Θα τους δώσω χρόνο να δούμε τι κ αν θα μου απαντήσουν. Είναι και κρίμα γιατί αν συνεχίσουν έτσι στην ΟΑ τους βλέπω να γίνονται κι αυτοί Ράδιο Κορασίδης

Γι'αυτό είναι καλύτερο αν ταξιδεύεις συχνά να κάνεις ξεχωριστή ταξιδιωτική ασφάλιση, λέω κι εγώ που τα εισιτήρια μου τα κλείνω επίσης με Bonus.

Επίσης, το περί insurance fraud μη σας φαίνεται και τόσο ακραίο, οι ασφαλιστικές χάνουν αρκετό χρήμα από αυτά. Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση (από εμένα τουλάχιστον) ειπώθηκε ως αστεϊσμός, μάλλον άστοχος ωστόσο, όταν ο άλλος είναι πραγματικά παθών (ελπίζω και μαθών) και ταλαιπωρημένος.

Zepellin, πάντως καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνθηκες όταν δεν βρήκες τον φορητό. Εμένα να έβλεπες στην ουρά του check-in όταν διαπίστωσα ότι λείπει το διαβατήριο!

Πάντως, συγνώμη κιόλας, αλλά νομίζω ότι ορισμένοι μπαίνουν στα θέματα για να κράξουν ανά πάσα στιγμή. Ο άνθρωπος δεν είπε ότι του φταίει η εταιρία που έχασε το pc του. Είπε ότι αρχικά του είπαν "ναι, βρέθηκε εκεί που είπατε και είναι έτσι και έτσι και έτσι και θα κανονίσουμε να το παραλάβετε" και τώρα του λένε "δεν ξέρουμε τίποτα". Αν τώρα εσείς θεωρείτε ότι όταν κάποιος χάσει κάτι (ακόμα και από καθαρά δικό του λάθος ή και καθαρή βλακεία του στην τελική) δικαιούται όποιος το βρει να το οικειοποιηθεί, τι να σας πω. Άμα βρείτε εσείς κάτι ξεχασμένο πάρτε το. Έλεος δηλαδή.

menelaos":2xiweg0g said:
Αν τώρα εσείς θεωρείτε ότι όταν κάποιος χάσει κάτι (ακόμα και από καθαρά δικό του λάθος ή και καθαρή βλακεία του στην τελική) δικαιούται όποιος το βρει να το οικειοποιηθεί, τι να σας πω. Άμα βρείτε εσείς κάτι ξεχασμένο πάρτε το. Έλεος δηλαδή.

Menelaos, εσύ από που έβγαλες το συμπέρασμα αυτό, δεν μπορώ να καταλάβω. Το γεγονός ότι κάποιος δεν δικαιούται να οικειοποιηθεί ξένο πράγμα δε σημαίνει ότι πολλοί δε θα το κάνουν. Έχοντας αυτό στο νου, θα πρέπει να λαμβάνουμε τα ανθρωπίνως δυνατά μέτρα αφού δε ζούμε σε κόσμο αγγέλων. Jumboέλεος :!: