Οικονομική Πολιτική της Athens!

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χμ, δε θα το λεγα. Σε δελτίο τύπου της εταιρείας από τις 29/1 αναφέρεται ακριβώς το ίδιο :

Συγκεκριμένα, για ηλικίες από 12 μέχρι και πριν τη συμπλήρωση των 24 ετών, καθώς επίσης και θα στρατιώτες χωρίς κάρτα επιβίβασης, αλλά και για φοιτητές έως 28 ετών, υπάρχει έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες ναύλων

Πάντως εφόσον δεν ισχύει τελικά για όλες τις κατηγορίες ναύλων καλά θα κάνουν να αφαιρέσουν την παραπλανητική διαφήμιση.

για ποιο λόγο οι κρατήσεις σταματάνε 15 Δεκ; Θέλω 1€ να βγάλω από τώρα για πιο μετά αλλά τπτ

Γιατί μετά είναι Χριστούγεννα και τα αεροπλάνα είναι πιθανότερο να είναι γεμάτα ούτως ή άλλως, οπότε δεν υπάρχει λόγος για προσφορά...

Σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής η Athens Airways παρέχει σε όλους φοιτητές έως 28 ετών έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες ναύλων.

Attachments

Socrates":2ndsuzhk said:
Σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής η Athens Airways παρέχει σε όλους φοιτητές έως 28 ετών έκπτωση 20% σε όλες τις κατηγορίες ναύλων.

Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά. Δεν ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλων. Έτσι μου είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο προ ολίγου και όπως φαίνεται και στο site :

Νεανικός Ναύλος: Νέοι ηλικίας από 12 έως 24 ετών και Στρατιώτες/Στρατιωτικοί έως 28 ετών δικαιούνται έκπτωση 20% σε όλους τους ναύλους εκτός από W,B,M.

Δεν κοιτάζουν να βγάλουν καμία ανακοίνωση για τα δρομολόγιά τους εκεί στην Athens αντί να βγάζουν ανακοινώσεις που ήδη ισχύουν?

Αυτό που ανέφερα παραπάνω το λέει το δελτίο τύπου που έχω επισυνάψει! Με προχθεσινή ημερομηνία! Τι ισχύει δηλαδή? Αυτό που είπε το τηλεφωνικό κέντρο ή αυτό που λέει το δελτίο τύπου; "Αβυσσος η πολιτική της ZF" :mrgreen:

Αυτό που λέει το τηλεφωνικό κέντρο ισχύει γιατί απο εκέι κλείνεις τα εν λόγω εισητήρια..

Μη σκατε, πηγα και ρωτησα χτες που βρεθηκα στο αεροδρομιο και πετυχα τα εκδοτηρια της Athens, και μου ειπαν οτι ειναι μονο για τα semiflex και πανω η εκπτωση... :wink:

Είναι δυνατόν να αρχίζουν πτήσεις σε νέους προορισμούς και να μη γίνεται προσφορά;;;Είδα σήμερα πτήσεις για Κέρκυρα με 178....στην ιστοσελίδα της AZ επίσης δεν υπάρχει ανακοίνωση για νέους προορισμούς...ούτε κάποια ενημέρωση για το τι θα γίνει με προορισμούς τύπου Βόλος, Λάρνακα, Γιάννενα...