Οικονομική Πολιτική της Athens!

• Thread starter Thread starter flightnumber
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Διορθώνω: ΖF ήθελα να γράψω...ο δαίμων του πληκτρολογίου!

urbietorbi":1q5n8jwq said:
Είναι δυνατόν να αρχίζουν πτήσεις σε νέους προορισμούς και να μη γίνεται προσφορά;;;
Η αλήθεια είναι ότι η ZF μας είχε καλομάθει στις προσφορές των νέων προορισμών, αλλά μη το θεωρήσουμε και αξίωμα ότι κάποια εταιρία που ανοίγει νέο προορισμό πρέπει ντε και καλά να βάλει και προσφορές... :roll:

Αρκετες μερες τωρα ακουγεται στην αγορα οτι υπαρχουν σοβαρα προβληματα ταμιακής ροης και οτι υπαρχει σε διαδικασία η αναζητηση χρηματοδοτων που θα μπορουσαν να βοηθησουν την κατασταση.

Τι μπορούν να κάνουν αυτές οι άτιμες εκλογές και η αλλαγή :mrgreen: ....

Πάντως εγώ αυτό που παρατηρώ είναι ότι προς Θεσ/νίκη,Ηράκλειο και Χανιά και Αλεξανδρούπολη έχει πάρα πολλά ναύλα του 1 ευρώ(τα έχω τιμήσει δεόντως :P )επομένως όντως πρέπει να έχει ανάγκη ρευστού..
Τα Q400 έχουν καλύτερη κατανάλωση σε σχέση με τα Embraer;Είτε ανά επιβάτη είτε συνολικά;Θα μπορούσε δηλαδή να αντικαταστήσει τα τωρινά 4 με άλλα "νοικιάρικα" turboprop?Τα αντίστοιχα της Ολυμπιακής εμένα πάντως μου άρεσαν πάρα πολύ..

Νομίζω ότι έχει γίνει σαφές και εδώ στο φόρουμ ότι τα ελικοφόρα είναι μακράν οικονομικότερα όσον αφορά την κατανάλωση σε μικρές διαδρομές αλλά έχουν μεγαλύτερο κόστος συντήρησης...
Τα Regional Jets ήταν μια επιλογή της εταιρείας για να πλασάρει ένα πιο πολυτελές προφίλ, αλλά όπως οι περισσότεροι είχαμε προβλέψει, τελικά ένα low cost θα της ταίριαζε καλύτερα, κι εκεί καταλήγει με τους χαμηλούς ναύλους!
Αν κάνουν μια αναδιοργάνωση και εστιαστούν στην παροχή φθηνότερων λύσεων τότε θα πάνε καλύτερα πιστεύω!
Άλλωστε είναι γνωστό ότι στήριζαν πολλές από τις προσδοκίες τους στις άγονες γραμμές και δει με βοήθεια από την προηγούμενη κυβέρνηση! Εγώ πάντως εύχομαι να ορθοποδήσουν και να κάνουν και καλές προσφορές ώστε να πάρουν και μερικές άγονες!

'Οσον αφορά το κόστος συντήρησης των ελικοφόρων, στους 6 μήνες που ήταν το dash στην Athens δεν έπαθε κανένα τεχνικό πρόβλημα! Αντιθέτως τα Embraer κάθε τόσο κάτι έχουν...

Αυτο δεν σημαινει κατι.Παιζει ρολο η ηλικια του αεροσκαφους, το ποσο καλα ηταν συντηρημενο ηδη, η χρηση του και τοοοοσα αλλα, συμπεριλαμβανομενου και της τυχης...!

Πρόβλημα με το on-line σύστημα!

edit : Το παραθέτω και εδώ, γιατί φαίνεται πως το βάζουν και το βγάζουν από τη σελίδα

Λόγω τεχνικών προβλημάτων της συνεργαζόμενης τράπεζας ενδέχεται να μην καταφέρετε να ολοκληρώσετε την κράτησή και πληρωμή του εισιτηρίου σας.
Η τράπεζα βρίσκεται σε διαδικασία αποκατάστασης του συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών και θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με την επίλυση των προβλημάτων.
Ζητούμε την κατανόησή σας και ζητάμε συγνώμη για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία.

Εινα γεγονος οτι απο προχτες και το συστημα του ΟΤΕ και καποιων αλλων εταιριων εχει προβλημα, οποτε νομιζω οτι και οι τραπεζες θα εχουν προβληματα. Τουλαχιστον εβγαλαν ανακοινωση κατι που ειχα καιρο να δω απο εταιρια για ενδεχομενο προβλημα...!