Ολυμπιακή και MIG

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Eύχομαι ολόψυχα καινούργια αρχή στην ΟΑ με τα καινούρια αφεντικά και προπάντων να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος..και πάλι καλή επιτυχία

Attachments

• mhtsotakhs.jpg
    mhtsotakhs.jpg
    32,3 KB · Προβολές: 1.104
τρεμετε γαυροι.........! :great: :D :lol:

Φτου...φτου παναγια μου με τον καντεμη!!! Στο θεμα μας.....Χαιρομαι πραγματικα, που κατεληξε στην :thx: MIG μα ακομα θα χαρω ,αν παρει και την επειγια εξυπηρετηση οπως γραφει, στην ναυτεμπορικη.Τα καλυτερα στο νεο ξεκινημα στην εταιρια της καρδιας μας. Υ.Γ φιλε μου docORL Μηπως λεω....μηπως αντι για γαυρους θες να πεις γλαρους???? :banana:

Αντε να δουμε και κανα καινουργιο αεροπλανο με τα χρωματα της ...OLYMIG :banana: :banana:

Aς κρατάμε μικρό καλάθι με τη MIG. Στην περίπτωση του ΟΤΕ απλώς αγόρασε ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών για να το πουλήσει λίγους μήνες μετά με σημαντικό κέρδος. Θέλω να πω, μην εκπλαγούμε αν η MIG παραλάβει μια «καθαρή» και «ξαλαφρωμενη» ΟΑ (την οποια αγοραζει πάμφθηνα λόγω κρίσης), τη λειτουργήσει κανα χρονο με εξαιρετικά αποτελέσματα και μετά (στο τέλος της κρίσης) την πουλήσει στον πλειοδότη ως τρομερή ευκαιρία. Και μετά όλοι αυτοί που λένε για «αφεντικό με όλη τη σημασία της λέξης» βρεθούν με αφεντικά τίποτα Γαλλο-Ολλανδούς που δεν καταλαβαίνουν ούτε από Χατζιδάκηδες ούτε από Πατέστους. Αλλά ας μην προτρέχω...

Μακάρι να πάει η ΟΑ καλά και να είμαστε βέβαιοι ότι από αυτό όλοι μας μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Η ΟΑ κάνει το αεροπορικό περιβάλλον στην Ελλάδα άρρωστο και μίζερο. Αν αυτό αλλάξει θα χειροκροτήσουμε όλοι μαζί. Απλώς, επιτρέψτε μου να μην είμαι αισιόδοξος.

Νομίζω ότι άσχετα με το τι θα κάνει στο μέλλον η MIG σαν μέτοχος, από τη στιγμή που έχει πάρει στελέχη της Α3 αυτό είναι θετικό για το μέλλον της ΟΑ. Αν πάει καλά η εταιρεία γιατί να μας ενοχλήσει αν αλλάξει ο μέτοχος όταν θα μιλάμε πλέον για μια ιδιωτική εταιρεία που πάει καλά;

Το μόνο σίγουρο για τη MIG, (εργάζομαι σε εταιρεία του Ομίλου) αλλά και για κάθε επενδυτή, είναι ότι θα κάνει τα πάντα να ανεβάσει την αξία της επένδυσης του. Αυτό μας συμφέρει όλους!

Απο ποτε μας συμφερει ολους να χαιρομαστε και εμεις με τη χαρα του ιδιωτη δεν το καταλαβα ... Αν αυτος πλουτιζει δηλαδη και τα πληρωματα παιρνουν τρεις και εξηντα και αν τα εχει πλακακια με την αιγαιου και ουσιαστικα ανταγωνισμος δεν υπαρχει και ο επιβατης συνεχισει να πληρωνει για να παει στο Ηρακλειο 260 ευρω, τοτε τι να πω τρομερη χαρα ... :thx: :thx: :thx:

Αν πιστεύεις ότι οι δημόσιες εταιρείες σου παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες από τις ιδιωτικές τότε οκ δε μας συμφέρει.