Ολυμπιακή και MIG

• Thread starter Thread starter docORL
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
aas59
Πιθανόν να βόλευε , όμως η μόνη λύση είναι να λήξει το υπάρχον καθεστώς και η ιδιωτικοποίηση να είναι με εχέγγυα ανάπτυξης. Αυτό "βολεύει" και συμφέρει τον Έλληνα επιβάτη αλλά και φορολογούμενο. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η σημερινή πολιτική ηγεσία σπρώχνει πρός τα εκεί.

Να μας θυμησεις οταν χτιστει και δευτερο αεροδρομιο Αθηνων να το ονομασουμε "Κωστας Καραμανλης" για τη μεγαλη του προσφορα στην αεροπορια ... Ελα χριστε και παναγια μου, μηπως να σκυψουμε και να τους προσκυνησουμε κιολας ... μαλλον εσυ εχεις χασει τη μπαλα ... :wall: :wall: :wall:

Το πώς θα λέγεται το .....μελλοντικό αεροδρόμιο σε ένοιαξε???
Το θέμα είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της ΟΑ και το μέλλον της υπό την διοίκηση της M.I.G.
Τα Post μου αναφέρονται στο θέμα αυτό και μάλιστα στις μεταγραφές στελεχών.
Επ' αυτού μπορείς να καταθέσεις τις όποιες σκέψεις σου , αντιρρήσεις σου κλπ.
Το να μην συμφωνείς με τις δικές μου σκέψεις είναι απόλυτα αποδεκτό από την πλευρά μου , όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ειρωνεύεσαι αυτά που λέω .
Αν μπορείς να φέρεις αντεπιχειρήματα ευχαρίστως να συζητήσουμε αλλά επί προσωπικού εγώ τουλάχιστον δεν σου απαντώ .

aas59 απαντησα με βαση την επικληση στο ηθος σου το οποιο φαινεται ποσο ειρωνικο ειναι απο τα παραπανω ποστ σου ως απαντησεις στα ποστ αλλων μελων ... και ναι - δυστυχως για σενα - ειμαι εντος θεματος γιατι το θεμα μας ειναι η ΟΑ και η ΜΙG και απαντησα σε σενα που εξεφρασες την απεραντη χαρα σου για τις κινησεις της πολιτικης ηγεσιας πανω στο συγκεκριμενο θεμα ... η ιδιωτικοποιηση της ΟΑ ειναι μια λυση αναγκης που με δακρυα στα ματια δεχεται καθενας που αγαπα πραγματικα την ΟΑ ... τωρα αν θες να εισαι φερεφωνο της τωρινης πολιτικης ηγεσιας και οποιας ηγεσιας θελεις μπορεις να το κανεις εκτος φορουμ ... γιατι ξερουμε καλα οτι ολοι βοηθησαν στην ξεπουληση της ΟΑ και το να μας λες τι καλα κανει η σημερινη κυβερνηση, που αφου την εφτασε στην πληρη εξαθλιωση την πετα απο το κρατος σαν τη μυγα απο το ζυμαρι, ειναι σαν να ριχνεις λαδι στη φωτια για ολους εμας που βρεθηκαμε στους κολπους της και ξερουμε τι σημαινει ΟΑ ...

aas59":1bcaxsyz said:
Το να μην συμφωνείς με τις δικές μου σκέψεις είναι απόλυτα αποδεκτό από την πλευρά μου , όμως δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ειρωνεύεσαι αυτά που λέω .
Πανω απ'ολα σε ευχαριστω που δεν απαντας προσωπικα, οπως δειχνει και ολο το παραπανω ποστ σου ... :thx: :thx: :thx:

Υ.Γ. Η ειρωνεια προκαλει ειρωνεια ...
aas59":1bcaxsyz said:
Αγαπητέ vakiklos , έχεις χάσει την μπάλα.....
Σε ποιά εταιρεία νομίζεις πως αναφάιρομαι???
Ξαναδιάβασε το μήνυμα και θα καταλάβεις......

Η πίστη είναι κάτι πάνω από τις δυνάμεις μου. 8) 8) 8)
Εγώ είμαι υπέρ του "ερεύνα" ..................
Απορώ πώς σου έχει έρθει αυτή η ιδέα !!!!!! " προσπαθεια να μου αλλαξεις τη γνωμη"
Συζήτηση με επιχειρήματα κάνω , αν τα δέχεσαι η όχι , αν επηρεάζουν την γνώμη σου η όχι , ποσώς με ενδιαφέρει ...............

Οι καλοβολεμένοι συνδικαλισταράδες προσπαθούν με νύχια και με δόντια την διατήρηση του σημερινού status quo !!!!!!!!!!!
Φαίνονται καθαρά πλέον αυτοί που δεν θέλουν την ΟΑ να αναπτυχθεί.

Εξώδικο της ΟΣΠΑ στη MIG και στη Swissport για την Ο.Α.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=687530

Ενδιαφέρον υπάρχει και στα σχόλια......

Έλεος πια aas59 ... είπαμε να κρίνουμε τις καταστάσεις αλλά εσύ πια εχεις ξεφύγει κατά πολύ ...

aas59":1y2848io said:
Οι καλοβολεμένοι συνδικαλισταράδες

Άνοιξε κανένα λεξικό να δεις τι σημαίνει συνδικαλισμός ... Αυτή είναι η δουλειά του συνδικάτου φίλε αασ59 να υπερσπίζεται αυτό που του δίνει ψωμί και τα δικαιώματα του που καταπατούνται με νύχια και με δόντια ... Μπορεί το φόντο της σελίδας που βρισκόμαστε να είναι μπλε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις το δικαίωμα να βρίζεις έτσι λόγω των συντηρητικών (για να μην πω φασιστίκων) σου αντιλήψεων ...

Τα έχεις βάλει με όλους εδώ μέσα και έτσι όπως πάει ή θα κλειδωθεί το θέμα ή θα πρέπει να κάνουμε όλοι την κορόιδα και να σε αφήνουμε να λες οτι θέλεις ...

Σόρυ από όλα τα μέλη αλλά ελπίζω να γίνεται κατανοητή η αντίδραση μου ... Νόμιζα ότι οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν έχουν χώρο εδώ μέσα ... :rant: :rant: :rant:

Τι αμφισβητείς??
Το καλοβολεμένοι??
Αν δηλαδή θεωρώ ότι οι πράξεις ορισμένων κάνουν κακό στην εταιρεία (και φυσικά στην οικονομία αφού ακόμα είναι κρατική) γράφοντας την γνώμη μου για τις πράξεις τους με κάνει συντηρητικό η "φασίστα" τότε τιμή μου.
Δεν θα σταματήσετε την κριτική με προσωπικές επιθέσεις και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς , ούτε εσύ ούτε άλλοι συνforumιτες.

Υ.Γ Αν ο Admin θεωρεί ότι έχω υποπέσει σε κάποια παραβίαση των κανόνων (υβριστικά μηνύματα κλπ) θα δεχθώ την όποια ποινή μου αλλά διαβάζοντας ξανά τα μηνύματά που έγραψα δεν βλέπω πουθενά να έχω υβρίσει κανένα.
Ακόμα και το σχόλιο περί μπάλας που θεώρησε ο cabincrew4ever σαν ειρωνικό προς τον vakiklos και έσπευσε να με κατηγορήσει δεν έχει καμία πρόθεση ειρωνείας , απλά ο vakiklos σχολίασε άσχετη εταιρεία και αυτό σημείωσα.

Αποχωρησεις στελεχων απο την Αιγαιου

Μετα απο τους Κυριους Δαλιακα και Συμιγδαλα,σειρα πηρε ο κ.Αθ Πασχαλη που θα αναλαβει τη θεση του διευθηντη στην τεχνικη βαση της νεας Ο.Α..Φημες λενε πως τις επομενες μερες, θα υπαρξουν μαζικες αποχωρησεις απο την Αιγαιου προς την MIG.

Να σεβεστε το θεμα. Και δεν ειναι ωρα να ξανακλειδωσει. Αντιπαραθεσεις αυτου του ειδους, παρακαλω μεσω πμ!

Τωρα σε οτι αφορα τις εξεληξεις, σημαρα διαβασαμε οτι υπαρχει και τριτος ενδιαφερομενος!
Η AIR WORKS, η οποως την λενε, θελει να αγορασει την ΟΑ οπως ειναι, και οχι την Πανθεον, πραγμα που εμενα προσωπικα μου δινει την εντυπωση οτι δεν προκειται να τους την δωσουν, μιας και ο διαγωνισμος ηταν για την ΠΑΝΘΕΟΝ.
Το τριτο consortium δεν γνωριζω τι ειναι και απο που κραταει η σκουφια του.
Επισης, σημερα διερευσε η φημη, οτι επικειται "μετακομιση" 30-40 χειριστων απο την Α3, προς την MIG .
Οποιος γνωριζει κατι θετικοτερο απο αυτα, ας μας ενημερωσει.

Φιλε docORL, κατι πηρε και εμενα το αυτι μου σημερα το πρωι αλλα ειπα να μην το γραψω.Τι να πω... λετε να ειναι καποιο σχεδιο του κ.Βασιλακη για να περασει στα χερια του η νεα Ο.Α με καποιο κολπο οπως εκανε τοτε με την AIR GREECE?.Eιδωμεν....Κατι αλλο τωρα που αφορα το handling της νεας Ο.Α η swiss-port Hellas θα απορροφηθει απο την νεα εταιρια handling που θα δημιουργηθει και ο επικεφαλης της κ. Γρυλος(εχει το franchise της swissport στη χωρα μας) αν το λεω καλα θα ειναι και μετοχος στην νεα Ο.Α

Tι γινετε ρε παιδια.....??? χαμος και η Αιγαιου στο παιχνιδι και η crysel aviations τι να πω??? ενα ειναι το σιγουρο, πως θα εχουμε αλλαγη σκηνικου στο αεροπορικο τοπιο της χωρας μας