Olympic A300

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ΚΟΣΤΑΣ1":15jbib3b said:
ντρεπομαι που ειμα ελληνας τι χαλια ειναι αυτα με την ολυμπιακη η ολυμπιακη 717στελνει στο μοναχο και οι τουρκικες στελνουν Β 737-800 :oops: :oops:

Peta me tourkikes tote.

ΚΟΣΤΑΣ1":kp2z2yl2 said:
ντρεπομαι που ειμα ελληνας τι χαλια ειναι αυτα με την ολυμπιακη η ολυμπιακη 717στελνει στο μοναχο και οι τουρκικες στελνουν Β 737-800 :oops: :oops:

Βασικα τι εχουνε τα Β717? Μια χαρα σκαφακια ειναι!!! Τα μονα Μποεινγκ που γουσταρω, επειδη απλα δεν ειναι Μποεινγκ!!! :wink: Και βασικα οπως ειπε και ο προλαλησαντας, κανεις δε σε αναγκαζει να πεταξεις με ΟΑ (οκ, το ειπε λιγο πιο straight αλλα το νοημα ειναι το ιδιο... ) :mrgreen:

ston "Kosmo tou Ependiti" eipane oti to ena idioktito A300 exei akoma ena problima logo ths dikastikis ekremotitas ton piloton ths OA pou to exoun blokarei mexri na dieuthetithoun ta xrostoumena ths OA pros autous. Episis h diadikasia ths idiotikopoiisis proxoraei kai se 2 weeks tha dimosieuthei h episimi prosklisi. yparxoun kapoioi endiaferomenoi kai ta 12 737 tha apoktithoun meta apo diki tous sumfonia.
Den anaferei onomata endiaferomenon....

OveLix":2zflv5li said:
Τι έχει γίνει με αυτούς και την πρόθεσή τους να πάρουν Α330? Είχαν σκοντάψει στην άρνηση των ΗΠΑ να εξάγουν τεχνολογία (κινητήρες και κάποια avionics)

Δεε το είχα ξανακούσει αυτό. Και η Υεμένη δεν είναι στον άξονα του Κακού (χαχαχα Americanιά power) και έχει πάρει δύο 332 η Yemenia να αντικατασήσει τα 74L??? Εξ'άλλου υπάρχει και η λύση του Leasing, όπως νομίζω ότι κάνει η (εξίσου σατανική) Cubana

αν και μερικοί έλεγαν ότι ένα Ιρανικό Α332 λεει θα μπορούσε να παει non-stop στις ΗΠΑ και να πεσει παλι σε κανα κτίριο. Αμερικανιές. :D

:twisted: :twisted: :twisted: Τι ηλίθιοι όποιοι το σκεφτήκαν αυτό.... Λες και τους απαγορεύει κανένας να πετάξουν με Α300Β4 ως το (κολασμένο) Jose Marti (HAV) και από εκεί να πέσουν σε κτίριο στο Miami... Α, και btw, δεν νομίζω Nonstop Ιράν-US να το καταφέρνει το 332, οι Emirates περίμεναν το 345 μέχρι να το κάνουν.

Δεν έχω ταξιδέψει με Α300 της ΟΑ, μόνο με LH και πράγματι μου έχει μείνει το ασύλληπτο climb-rate.

8) 8) 8) 8) Totally Agreed. Έτσι γίνεται αν ένα αεροσκάφος με ακτίνα 7,500km κάνει δρομολόγιο που είναι το 1/3 αυτής... Έχει πολύ μικρότερο βάρος λόγω καυσίμων και φεύγει "καρφωτό"[/quote]

Ean proseksei kaneis to real time schedule ton OA the dei oti mono ta dio apo ta tria A300 xrisimopiountai, etsi einai h mou fenetai?

Θα πάρουν 330??? 332 δλδ γιατί το 333 δεν βρίσκω λόγο να υπάρχει...

ΜΑΚΑΑΑΡΙ αν και δε το νομίζω... Πάντως το εύχομαι ολόψυχα, και είναι και μια καλή αρχή να πάρουν και τα 343 δρόμο και να αντικατασταθούν με 332...

Αλλά όπως είπα και πριν, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο. Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας παραθέσεις την πηγή σου?

Δημητρης Χατζηκυριακος":2rari8c6 said:
Θα παρουν τελικα Α330, Καλο Αεροπλανο ειναι. Περιπου το ιδιο με το Α300 απλως πιο καινουργιο μοντελο! :D

Wake up and smell the roses....

Ερώτηση για όσους έχουν εμπειρία από τα Α300 των ΟΑ (seatplan εδώ): Ποιες θέσεις συνιστάτε να προκρατήσω (εάν μπορέσω!) στην οικονομική? Είμαστε 3 άτομα, αλλά και να μην καθήσουμε όλοι μαζί δεν χάλασε ο κόσμος. Τhanks!