Olympic A300

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προς το παρόν, και βάσει και του σημερινού προγράμματος δρομολογίων, πετούν τουλάχιστον δύο: το -BEM που είδαμε χθες και πιθανότατα το -ΒΕΚ, μιας και το -BEL μάλλον είναι ακόμα στην τεχνική βάση.

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει με σιγουριά για το πότε φεύγουν τα Α300;

ΤΕΛΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑ ΕΛΑΦΡΩΣ!
ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΤΗΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΑ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ Α/ΦΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΤΗΣΕΩΝ.

SK":23mspc7x said:
Ερώτηση για όσους έχουν εμπειρία από τα Α300 των ΟΑ (seatplan εδώ): Ποιες θέσεις συνιστάτε να προκρατήσω (εάν μπορέσω!) στην οικονομική? Είμαστε 3 άτομα, αλλά και να μην καθήσουμε όλοι μαζί δεν χάλασε ο κόσμος. Τhanks!

8Κ! Η αγαπημένη μου! Αν βρεις και 7Κ, ακόμα καλύτερα. Κοντά στο galley, σε σερβίρουν πρώτο, πιάνεις κουβέντα με το πλήρωμα, πολύ καλή θέα από το παράθυρο κλπ. Από τα αγαπημένα μου αεροπλάνα και θα μου λείψει αν φύγει γιατί απεχθάνομαι τα κλειστοφοβικά 734.

Βέβαια είναι διπλές θέσεις, οπότε ο τρίτος περισσεύει.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ -ΒΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΣΤΕΓΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΕΤΑΞΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΠΗΡΕ(?)
ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

Αν δεν κάνω λάθος, το leasing του -ΒΕΜ τελειώνει το Μάρτιο. Τότε, λογικά, θα μας εγκαταλείψει κι αυτό. Θα ρωτούσα αν ξέρει κανείς πότε ακριβώς φεύγει, αλλά αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να μας πει με σιγουριά.

"Undisclosed airline from Iran" ακούγεται ότι ήταν εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τα άλλα δύο.

Υ.Γ. emoticon κλαψιάρικο δεν έχουμε; Κρίμα, γιατί ήθελα κάπως να σας δείξω τη συγκίνησή μου :(. Είχα πετάξει πολλές φορές με όλα τα ΑΒ6 και πολλά από τα ΑΒ3. Συναισθηματικό το δέσιμο...

Κι εγώ έχω πετάξει με SX-BEB, SX-BEF, SX-BEG, SX-BEH και από τα -600άρια με το SX-BEK & το SX-BEL... Νομίζω πως προλαβαίνω ακόμα το SX-BEM!!.... :P :P

George, το πιο συγκινημένο emoticon πάντως είναι αυτό με τα δάκρυα νομίζω... :cry: :cry: :cry: :cry:

Thimame kai ego pou iha petaksi kana 2-3 fores me to A300.Ine poli orea ke isiho aeroplana. 8)

Tha prospathiso na petakso ali mia fora an ginete prin figoun. :roll:

To kalotero tha itan na ta antalaksoun me B777 :great:

Alla poooooooooooooooooouuuuu????? :D

hehehehheehe

Nai...mipos tha itheles na deis ke 777-200LR :D :wink:

hahahahahaha kalosorises prota file Neki :D

Giati ohi bre???
An itan kala organomeni i OA ohi mono B777-200LR tha blepame,alla kai
A340-600 gia p.x Australia :wink:

Alla ti nakanoume etsi ine an efinoume na ginoun tetia opos eginan ta teleuftea hronia stin OA

Perastika na ine mono