Olympic A300

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Nα σου πω, εγω δεν ηξερα οτι στην πρωτη παραγγελια η ΟΑ ειχε παραγγειλει 3.

Στο link που έδωσε ο psil γράφει και άλλo αξιόλογo:

:arrow: SX-BLA --> Available: 2005-03-31 για lease :!:

Επίσης αναφέρει και για το SX-BGR της A3 (βλέπε: εδώ) και για το SX-BVM της Electra :shock: ...

Ypirkse sumfwnia gia tin pwlisi twn 3 A300 se Iraniki etairia. Yparxoun kapoies ekkremotites me ton tropo plirwmis kai tis prokatavoles.

captainjumbo":10okleny said:
Ypirkse sumfwnia gia tin pwlisi twn 3 A300 se Iraniki etairia.

Το ένα εκ των τριών Α300 είναι όμως lease και δεν νομίζω οι ΟΑ να ψάχνουν γι΄ αυτό αγοραστή, μιας και δεν είναι η δουλειά τους. :wink:

Από "συναισθηματικής" πλευράς, κρίμα που θα φύγουν τα Α300, είναι τα αγαπημένα μου αεροπλάνα των ΟΑ.
Από επιχειρησιακής απόψεως, φαίνεται ότι δεν θα αντικατασταθούν από άλλα αεροσκάφη αντίστοιχης χωρητικότητας. Οπότε τι θα γίνει με τις γραμμές που εξυπηρετούν τώρα? Θα αυξηθεί η συχνότητα? Διότι η αναλογία είναι περίπου ένα Α300 = δύο Β737.

ντρεπομαι που ειμα ελληνας τι χαλια ειναι αυτα με την ολυμπιακη η ολυμπιακη 717στελνει στο μοναχο και οι τουρκικες στελνουν Β 737-800 :oops: :oops:

Χμμμ...ώστε πουλάμε τα Α300 στους Πέρσες ε? Τι έχει γίνει με αυτούς και την πρόθεσή τους να πάρουν Α330? Είχαν σκοντάψει στην άρνηση των ΗΠΑ να εξάγουν τεχνολογία (κινητήρες και κάποια avionics) αν και μερικοί έλεγαν ότι ένα Ιρανικό Α332 λεει θα μπορούσε να παει non-stop στις ΗΠΑ και να πεσει παλι σε κανα κτίριο. Αμερικανιές. :D

Κρίμα που πουλάμε τα wide-bodies. Όμως είναι ανεμενόμενο (ίσως και σοφό) με τη δεδομένη μείωση των πωλήσεων και των επιβατών.

Δεν έχω ταξιδέψει με Α300 της ΟΑ, μόνο με LH και πράγματι μου έχει μείνει το ασύλληπτο climb-rate.