Olympic Air Dash8 Q400

• Thread starter Thread starter GP707
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Dash8 400Q

Υπερβολές ρε παιδιά, ας "ψηθούν" και λίγο τα κορίτσια στα μποφόρ του Αιγαίου! Κ1 είναι ή Κ2 ??

:lol: :lol: :lol: ...K2 ευτυχώς...αλλά έχουν να τραβήξουν οι Κ1 μέχρι να μάθουν...

Όλη αυτή η ανησυχία βέβαια για τα δεινά που θα τραβήξουν οι Κ1 "μέχρι να μάθουν" οι Κ2 καθώς και τα αθώα και περιπαιχτικά σχόλια των υπολοίπων που αποκαλούν τις συγκηβερνήτες "κορίτσια", έχουν να κάνουν με το ότι είναι γυναίκες να φανταστώ ε;

Ήμαρτον με τον πανταχού παρόντα σεξισμό σε αυτή τη χώρα πια... Παλιότερα, θέλανε κάποιοι να με πείσουνε ότι οι γυναίκες δεν κάνουν για μηχανοδηγοί, να φανταστώ ότι ίδια μυαλά επικρατούν και στην "προοδευτική" αεροπορική βιομηχανία του τόπου μας;;;

Δε νομίζω πως τέθηκε θέμα φύλου, αλλά εμπειρίας. Μακάρι οι κοπέλες να μοιάζουν έστω και λίγο στις Κ1 και Κ2 των Ολυμπιακών Αερογραμμών, οι οποίες ήταν/είναι πολύ καλές επαγγελματίες.

Πολύ σωστό αυτό!
Κανένας σεξισμός πουθενά και μακρυά από 'μένα!Τα γέλια έχουν να κάνουν με την απειρία τους τη στιγμή που Κ2 από πολλές μικρές Ελληνικές εταιρείες,οι οποίοι έχουν οργώσει εδώ και χρόνια το Αιγαίο με αεροπλάνα που ούτε καν φαντάζεται κανείς να ταξιδέψει,αποκλείονται από τη συγκεκριμένη εταιρεία,ως "λίγοι" και φυσικά χωρίς γνωστό στην κατάλληλη θέση...
Την πραγματικότητα λοιπόν αναφέρω και τίποτα άλλο!
Τώρα όσον αφορά την :twisted: προοδευτική αεροπορική βιομηχανία του τόπου μας και μετά από όσα έχω διαβάσει και έχω μάθει από αυτό το forum,επιτρέψτε μου να έχω τις αντιρρήσεις μου,ανεξαρτήτως φύλου...

Πως συμπαιράνατε ότι όλες οι κοπελιές που έχουν πάρει είναι άπειρες, ενώ όλα τα αμούστακα αντράκια είναι έμπειρα?

Για να το γράφω κάτι παραπάνω γνωρίζω και...ναι, όσο και αν δεν αρέσει αυτό σε μερικούς,δυστυχώς ισχύει!
Το ίδιο συμβαίνει με τα αμούστακα αγόρια των 200 ωρών πτήσης,που αναφέρεις Κρητικέ. :wink:

Πρώτο περιστατικό για την ΟΑ...

Η σημερινή πρωϊνή για MJT χτυπήθηκε απο κεραυνό λίγο πρίν την προσγείωση με αποτέλεσμα την επιστροφή του Α/Φ στην Αθήνα.

:arrow: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/11/2009_305968

Το πρώτο επίσημο είναι αλλά υπήρξαν και άλλα ανεπίσημα μέχρι τώρα...
Όλα καλά.

Ρε παιδιά το G-JECK από πού έσκασε μύτη??? Ήρθε σήμερα εδώ σαν ΝΟΑ802/3 με τα πλήρη χρώματα της FlyBE, ούσα έκπληξη για το φακό μου! :banana:

σσ. Σταύρο ευχαριστώ! :thx: