Olympic Air Marketing

  • Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
mxnk":1jli4m4z said:
..και θα διακοσμηθεί ο χώρος με δύο "μεγάλα" αεροσκάφη (Α320;;; :? )
Ε ναι, λογικά.. Αυτά είναι τα heavy τους τώρα :p Εκτός και αν βάλουν μέσα και ένα AN-124 που κατέβηκε το μεσημέρι.. έτσι για μπούγιο :D
 
Και για μαντεψτε με τι θα ειναι καλυμενα τα αεροπλανα.... :rolleyes:
 
Με χαρτομαντηλάκια που γράφουν MIG ; :doubt:
 
Τελικα δεν εγινε αυτο που ελεγα...Αλλα μεσα στο υποστεγο ηταν το SX-BIT και το SX-OAI (αν ειδα καλα το Α320) στο οποιο μπορουσες να μπεις μεσα και στο εσωτερικο και στο πιλοτηριο!Τωρα το θεαμα δεν ηταν και πολυ του γουστου μου (Παπαριζου, Φραγκουλης κλπ), ομως γενικα ηταν καλη εκδηλωση!Πολλοι επωνυμοι και γενικα αρκετος κοσμος!

Α!Και φυσικα παντου ηταν το σημα της MIG!Και ηταν και πολλες οι αναφορες στον ομιλο γενικοτερα...!

EDIT*
Αλλαξα το 319 σε 320 μετα το ποστ του gnmour....Γραφουμε και καμια Μ**ακια καμια φορα....! :wall:
 
A320 ήταν.
 
Ωραία τα πάρτυ και οι δεξιώσεις δε λέω αλλα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν κάνω search για εισιτήρια στο internet δεν βγαίνει πουθενά η Ολυμπιακή?
 
σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ξαναδεί την φιέστα της Olympic Air, θα προβληθεί αύριο σε επανάληψη από τον ΣΚΑΪ, στις 12 το πρωι.
 
Εχει γεμίσει η Αθήνα με διαφημίσεις της νΟΑ!! Μπράβο εξαιρετική δουλεια!! Λεοφωρεία γιγαντοαφίσες, μετρό χαμός!!
:great:
 
chania27":2ubh272l said:
Ωραία τα πάρτυ και οι δεξιώσεις δε λέω αλλα, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί όταν κάνω search για εισιτήρια στο internet δεν βγαίνει πουθενά η Ολυμπιακή?

Μπορεί ακόμα να μην έχει δικτυωθεί σαν εταιρία σε αυτά τα συστήματα. Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά για την μεταβατική περίοδο τις Alitalia δεν εμφάνιζε εισιτήρια δικά της πάλι στο διαδίκτυο. Υπομονή ο καιρός θα δείξει.
 
Έψαχνα για εισιτήριο business από Κωσταντινούπολη την προηγούμενη εβδομάδα και ο πράκτορας έβλεπε μόνο την Aegean και Turkish, πουθενά η Ολυμπιακή. Τελικά πήρα μόνος μου τηλέφωνο και έκλεισα εισιτήριο με Ο.Α.

Τώρα που τα ξανακοιτάω, υπέρχει η ΟΑ στα Ελληνικά sites (airtickets.gr κλπ) αλλά όχι στα διεθνή (orbitz, kayak κλπ)
Κρίμα γιατί το service και το φαγητό είναι απίθανο.
 
Top