Olympic Air Marketing

• Thread starter Thread starter mxnk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic Air Marketing & PR

Το θέμα θα πρέπει να το ονομάσουμε Marketing & PR

Άρθρο του Capital μετά από Δελτίο Τύπου της ΕΟΕ:

Επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Olympic Air

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=867534

Καλή κίνηση, αρκεί το «φιλμ πεντάλεπτης διάρκειας με ενημερωτικό υλικό για τη δράση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής» να μην είναι μέρος του φιλμ σαρανταπεντάλεπτης διάρκειας με ενημερωτικό υλικό για τη δράση της Marfin Investment Group.

Σε ποιες οθόνες θα προβάλετε αυτό το video γιατί από όσο ξέρω τα αεροπλάνα της μέχρι τώρα δεν έχουν οθόνες μέσα….. :wall:

Κάποια από τα αεροπλάνα της Olympic Air έχουν οθόνες, ασχέτως αν δε χρησιμοποιούνται. Στα αεροπλάνα χωρίς οθόνες, θα ακούγεται ο ύμνος της Olympic Air με την υποστήριξη της ΕΟΕ:

Ανδρέα Βγενό αθάνατε, αγνέ πατέρα
του ωραίου, του μεγάλου και τ'αληθινού
κατέβα, φανερώσου κι άστραψε'δω πέρα
τη δόξα της δικής σου γης και τ'ουρανού.

Καθώς διάβασα το δελτίο τύπου μου δημιουργήθηκε η εξής απορία! Με ποιο αεροπλάνο θα μεταφέρει η Olympic Air την Ολυμπιακή αποστολή στο Βανκούβερ? :lol:

ενοείτε με το Dash, ευκαιρία να γυρίσει και στα πάτρια εδάφη (και πάνω απο 10 άτομα αποστολή δε θα έχουμε :lol: :lol: )

Και γιατί παρακαλώ θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε βίντεο με τους μασόνους? Και γιατί οι τουρίστες που θα διαλέγουν ΟΑ να βλέπουν κάτι που αφορά μόνο μια κλίκα?

Προτιμώ ωριαίο προπαγανδιστικό ντοκυμαντέρ για την MIG παρά τον Κυριακού και την παρέα του...

Κίτρινη κάρτα...

Πέραν του ότι αυτό είναι μάλλον μια "τραβηγμένη" άποψη (περί Μασονίας), get your facts right... Πρόεδρος της ΕΟΕ είναι ο Καπράλος και όχι ο Κυριακού - πάει καιρός τώρα....

Και επί του θέματος: Είμαστε η χώρα στην οποία γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, η αφή της φλόγας εξακολουθεί να γίνεται στην Ολυμπία και τέλος πάντων θέλουμε να είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με την γενικότερη ιδέα του Ολυμπισμού (έστω και αν αυτή έχει ξεφτίσει με όλα τα σκάνδαλα ντόπινγκ και την εμπορευματοποίηση κλπ). Υπό αυτή τη βάση λοιπόν, δεν νομίζω ότι είναι κακό να γίνει κάτι τέτοιο.

Εννοείτε πως δεν είναι κακό, μας έχουν πάρει τα γλυπτά, μας έχουν πάρει τα ονόματα (περί ονομασίες αεροδρομίων και χορών βλ. Σκόπια) μας παίρνουν τις γνώσεις (μάθημα μαθηματικών στην Αγγλία και ο καθηγητής λέει Το πυθαγόρειο θεώρημα το ανακάλυψε αμερικανός εννοείτε πως την έκανα την αίθουσα γιάφκα ήμουν και ο μονός Έλληνας) θα τούς αφήσουμε να μας πατάν στον κάλο. Καλά κάνουν και θα δείχνουν έστω και ένα βίντεο όχι 5 αλλά 25 λεπτά…..

Είστε σίγουροι οτι είστε ΕΝΤΟΣ θέματος με αυτά που λέτε???? :rant: